Monthly Favourites ~ De eerste kerstsfeer in huis

21

Wat hebben jullie onwijs leuk gereageerd op de allereerste ‘Monthly Favourites’. I got the message: deze rubriek is een blijvertje. Het is inmiddels half oktober en we zitten echt in zo’n overgangsfase. Althans, ik zit in een overgangsfase haha. Het is nog volop herfst, maar de kerstshows zijn open, ik doe volop kerstinspiratie op en ik heb gewoon al zin om de eerste winter- en kerstdecoratie in huis te zetten.

De overgang van Herfst naar Kerst…

Maar aan de andere kant wil ik ook nog van de herfstsfeer genieten. Argh! 🙂 Ik denk dat de producten die ik deze keer heb uitgekozen die worsteling wel laten zien. Er zitten nog een paar gezellige herfstitems tussen. Maar het zijn toch al vooral kerstversieringen! Misschien een beetje schizofreen en de items passen ook niet helemaal perfect bij elkaar. Het is gewoon een verzameling geworden van producten die mijn aandacht hebben gegrepen.

Dus ja, de gemene deler… dat ben ik, denk ik :). De producten zijn dit keer van Rivièra Maison, Xenos, Intratuin, H&M Home, What a Wonderful Christmas, Rituals en Casa. Natuurlijk zijn er ook nog tig prachtige producten in fysieke winkels te vinden. Maar voor deze rubriek beperk ik me juist tot items die je online kunt shoppen, lekker vanaf de bank!

Hoe werkt het?

Net als de vorige keer werkt dit blogje als volgt: hieronder zie je een reeks aan foto’s van producten die ik leuk, mooi, opvallend of bijzonder vind (en meestal all of the above). Als je op de foto klikt, dan ga je direct naar het desbetreffende product in de bijbehorende webshop. Daar vind je meer informatie over het product (zoals de prijs en voorraad). En je kunt het product natuurlijk eventueel direct aanschaffen als je het leuk vindt!

Ritual of Tsuru & cadeaupapier van H&M Home

Dat waren ze alweer, de 40+ items van deze maand. Ik ben helemaal VERLIEFD op de nieuwe lijn van Rituals (the Ritual of Tsuru). Het ruikt naar dennen, zo heerlijk kerstig. Ik heb naast de geurstokjes voor in huis ook het keukensetje in de lijst hierboven gezet. Omdat het niet alleen heerlijk ruikt maar ook je keuken meteen die feestelijke kerst-touch geeft.

Nog een opvallend item: cadeaupapier van H&M Home! Het ziet er op de fotootjes erg leuk uit, ik moet het nog in het echt gaan bewonderen in de winkel. Ben erg benieuwd naar de kwaliteit. En verder zie je hierboven opvallend veel sterren. Hoe dat komt? Nou, ik ben nog altijd op zoek naar een nieuwe piek voor in mijn boom! En de items hierboven zijn stuk voor stuk kanshebbers.

Volgende maand weer?

Ik hoop dat jullie deze tweede editie van mijn Monthly Favourites net zo leuk vonden als de eerste. En ja, ik weet dat 40 producten erg weinig lijkt, haha. Je bent er echt zo doorheen gescrolld. Maar dit is voor mij al meer dan genoeg werk om uit te zoeken en klaar te zetten ;-). Dus ik hou het toch maar even op dit aantal. Anyhow, laat je even weten of je het weer leuk vond om te zien? Zo ja, dan doe ik er volgende maand gewoon weer eentje!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

21 reacties

 1. Weer hartstikke mooi en leuk.
  Wilde straks toch naar Casa.
  Hoop dat ze de onderzetters met auto/ kerstboom ook daar hebben.
  Dank je wel.Saskia.

 2. Jaaa dit moet je zeker blijven doen.. wat mij betreft 12 mnd. p. jr. Hahaha
  Ik vind de paddestoelen van schors de broodplank in kerstboom vorm en de onderzetters echt super leuk (toevallig ook op 1 rij) en de producten van rituals vind ik heerlijk..
  Bedankt weer voor al je tijd die je erin stopt! Ik wordt er altijd weer blij mens van..

 3. Oooh, die metalen krans en dat sparrenbosgordijn van H&M zijn fantastisch! Ook dat kussen met die kerstkrans is mooi. Bij de lamp van RM had ik eerst het idee dat het een piek met verlichting zou zijn. Dat was helaas niet zo. Ideetje? Bedankt voor de tips!

  • Hi! Stuur me anders even een mailtje met wat je precies wil delen en op welke manier :). Dan kijk ik graag met je mee! Bv: een link naar mijn blogs mag natuurlijk altijd. Maar tekst en foto’s gebruiken, dat niet :).

 4. Michaela Elting op

  Niet alleen jij hebt er zin in. Wij verheugen ons ook enorm op de voorbereidingen voor kerst. Samen met mijn zoon de kersthuisjes naar beneden halen en opbouwen. Het liefst zou hij dit al in de zomer doen. De lieverd telt de dagen na de zomer al af , wanneer het zover is. Ik denk dat er weinig jongens van 16 zijn die zo van kerst houden. ( ik zelf ook)

 5. Oeh, wat leuk weer! Bij Casa hebben ze heel veel leuke kerstspullen en de taartplateau, kerstkrans van RM zijn het voor mij hoor.

 6. Coby Breitner op

  Zo gezellig je komt zo in de sfeer, kan aan de ene kant niet wachten maar ben het ook weer snel zat dus geduld is een schone zaak. Herfst/winterse deco hou ik langer vol. Liefst de naturellen.

 7. Hoi hoi, Er zitten hele leuke dingen bij, ik heb uitgebreid gekeken op de verschillende sites van de winkels.
  Super blij met de autootjes enzo, die spaar ik nog volop, maar ook met het Nature thema.
  Ik maak mijn eigen “bos” in de slaapkamer, veel groen, hout etc.
  Zo leuk om te doen maar ik koop alleen dingen die ik echt leuk vind, dus doe er iets langer over, rond de herfst en kerst heb ik dus vreselijk geluk!
  Word heel blij van je Monthly Favorites!. ☺
  Groetjes Marijke.