Kerst bij H&M Home: veel groen & goud (and a splash of red)

11

Misschien had je al wat items uit de H&M Home kerstcollectie 2019 zien terugkomen in mijn Monthly Favourites die vorige week online kwam. Het is een heerlijke collectie, waarin zowel rode tinten, groene kleurtonen als goude elementen een grote rol spelen. Precies mijn kleurenpalet voor dit jaar! En lekker traditioneel dus, maar dan wel met een moderne Scandinavische twist. Ik laat je met veel plezier de foto’s van H&M Home zien voor kerst dit jaar.

H&M Home kerst 2019

Zoals ieder jaar zijn er voor bloggers práchtige foto’s van de H&M Home kerstcollectie 2019 beschikbaar, maar absoluut geen informatie. Ik weet op dit moment nog niet hoe de thema’s heten of wat de gedachte erachter is. Keine Ahnung, whatsoever. Dus het is echt weer een gevalletje gokken, raden en zelf maar wat leuks verzinnen om erbij te vertellen, haha! Ach ja, de foto’s spreken op zich wel voor zich. Dus ik laat die ook maar vooral het woord doen.

Natuurlijk & botanisch

Ik denk dat de kerstcollectie is opgedeeld in drie thema’s, waarvan er twee vooral groen zijn. Van de eerste heb ik die meeste foto’s, deze lijkt geïnspireerd op de natuur. Met rustieke details, natuurlijke materialen, kussentjes en throws van namaakbont. Er zit ook allerlei textiel in dit thema met patroontjes van dennentakken. Perfect voor liefhebbers van de natuurlijke, botanische stijl.

H&M Home kerstcollectie 2019 Luxueus groen met goud

Het tweede thema bevat ook vooral veel groen, maar dan in een wat luxueuzere stijl. Wat meer glamour en overdaad. Het diepe dennengroen wordt gecombineerd met goud en witte details. Denk: velvet kussentjes, gouden kandelaars, kerstballen met marmereffect en gouden bestek op tafel. Ik vind dit heel mooi! Het is wat mij betreft overigens prima te combineren met het eerste thema.

H&M Home kerstcollectie 2019 Dieprood met goud & roze

Het derde thema combineert diepe roodtinten met wederom goud en veel roze. Deze kleurenmix is een hele populaire combinatie op dit moment! We zien het o.a. ook terug in één van de Intratuin kersttrends 2019. En in ‘Red Velvet’, één van de andere kersttrends die ik hier eerder gedeeld heb op Christmaholic.nl. Ik vind in deze collectie vooral het dieprode kussen met de gouden ster erg bijzonder. En natuurlijk de fluweelrode kerstballen!

H&M Home kerstcollectie 2019 H&M Home kerstcollectie 2019Waar shop je de H&M Home kerstcollectie 2019?

Er zijn in Nederland 8 vestigingen van H&M met een Home department. Je vindt ze in Breda, Tilburg, Eindhoven, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Hilversum. Sommige grotere H&M-winkels hebben daarnaast een hele kleine selectie van de Home-collectie in de zaak. Nog niet de hele collectie ligt in de winkels, maar dat zal niet lang meer duren.

Verder vind je de H&M Home kerstcollectie 2019 natuurlijk ook in de webshop. Ik bestel er regelmatig wat en ben bijna altijd super happy met de kwaliteit. Met name kussenslopen en kaarsen sla ik met grote regelmaat in. I love H&M Home! Wat vind jij van deze kerstcollectie? Zit er iets voor je tussen? En heb je wel eens wat bij H&M Home gekocht? Ik hoor het graag in de reacties hieronder!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

11 reacties

 1. Niet mijn stijl; te kil en saai. Jouw zelfgemaakte kerstkussentjes waren in hun eentje al veel kerstiger voor mij (die waren echt leuk!) Wel tof dat ze dekbedden ervan hebben, maar dat past bij ons ook net niet, omdat ik het Chrystal Ball roze thema in mijn slaapkamer heb 🙂 ik sla deze even over. Liefs vanuit Almere!

 2. Bedankt voor het delen Saskia! Dat emerald groene dekbedovertrek… zo mooi! Maar niet in eenpersoons verkrijgbaar?! Jammer.

 3. Oeh, daar zitten zeker mooie dingen bij! Het kersttakje thema vind ik erg mooi. H&m heeft altijd prachtige dingen inderdaad. Vorig jaar ook al een paar kussen hoesjes gekocht. Ga zeker even kijken in de winkel

 4. Hoi hoi, Ik vind vooral de eerste foto’s prachtig dat is toch wel echt mijn stijl, gezellig en warm.
  De andere foto’s zijn ook heel mooi maar voor mij te bewerkelijk.
  Velvet is erg mooi maar trekt veel stof aan dus niet praktisch en al helemaal niet met m’n Yorkshire Terrier met zijn modderpootjes ☺.
  Ik bestel online bij H&M Home en ben super tevreden over de kwaliteit, voor mij is dit ook sneller omdat ze geen vestiging in mijn woonplaats hebben.
  Groetjes Marijke.

 5. De versieringen bij een openhaard/sierhaard vind ik toch wel het toppunt van gezelligheid. Helaas onze kamer is te klein maar er komt wel mooie versiering hoor. Bovenstaande sfeerimpressies zijn prachtig!