#gekregen – Leuke kerstversiering, kerstboeken & adventskalenders! [vlog]

7

Het is weer tijd voor mijn jaarlijkse productvlog! Ik heb ‘m nu ook maar eens een naam gegeven: #gekregen. Aangezien dat de term is die bloggers en vloggers en grammers gebruiken op social media om aan te duiden wanneer ze een product hebben ontvangen. Want dat is de gemene deler tussen alle spulletjes die ik in deze video laat zien: ik heb ze gratis gekregen van geweldige auteurs, uitgevers, webshops en bedrijven. En ik ben er super enthousiast over. Dus daarom laat ik ze graag aan je zien.

Wat komt er allemaal langs in deze video?

Dit wordt geen hele lange blog, de video spreekt voor zich. Maar ik zal kort nog wat meer informatie delen over de items en bedrijven die ik in de vlog bespreek. Ik begin even met de vier boeken:

 1. Het Borrelhapjes Bakboek van Laura Kieft – een fijn boek vol laagdrempelige recepten voor, je raadt het al, borrelhapjes! Heerlijk voor een feestje. Perfect voor de kerstborrel. En misschien ook wat inspiratie voor het kerstdiner van de kinderen op school.
 2. Kerst van The Holy Kauw Company – een kerstkookboek vol met originele recepten van het Nederlandse kokende echtpaar Arno en Mireille van Elst. Prachtige foto’s, luxe uitgevoerd. Leuk om te geven en krijgen!
 3. Shoot! van Anki Wijnen (Zilverblauw) – een mooi cadeauboek voor iedereen die meer wil leren en doen met fotografie. Super divers en uitgebreid. Compleet herziene uitgave.
 4. Kerst (het Kookboek) van Donna Hay – één van mijn favoriete tv-chefs heeft deze maand een heerlijk dik kerstkookboek uitgebracht met echte kerstklassiekers (en moderne varianten erop). Plus een overdaad aan zoetigheden en lekkere desserts. Topboek!

What a Wonderful Christmas

Daarnaast heb ik een doos vol spulletjes van webshop What a Wonderful Christmas gekregen. Van servetten tot naamkaarthouders voor op tafel. Van een slinger met houten kerstautootjes tot een juten zak voor je kerstcadeautjes. Echt vanalles wat! Je vindt al deze spulletjes in de kerstwebshop.

Beery Christmas

Tot slot natuurlijk nog twee prachtige adventskalenders. De eerste is de Beery Christmas van Hopt. Een kalender met 24 craft-biertjes van over de hele wereld. Topcadeau voor bierliefhebbers (bijvoorbeeld met Sinterklaas). En het is een soort puzzel: want je moet eerst een raadseltje oplossen voor je het juiste flesje vindt. Leuk!

Ritual of Advent

En we eindigen met de Ritual of Advent. Ik kreeg van Rituals de Adventkalender Exclusive. Een heerlijke doos in kerstboomvorm met 24 fijne producten van Rituals. In de video pak ik er alvast 3 voor je uit. Maar ik laat natuurlijk niet alles zien, het moet wel een verrassing blijven. Er is ook nog een Deluxe Adventkalender, een 3D-versie is dat met nog wat meer / luxere producten erin. Voor ieder wat wils!

Ik hoop dat jullie wat leuks hebben gespot in de video! Mocht je nog vragen hebben, je weet het reactieformulier hieronder vast wel te vinden. Doei, doei!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

7 reacties

 1. De borrelhapjes lijkt me een geweldig boek (de andere vast ook) ik ben dol op kleine hapjes. Voor ieder wat wils, leuk op verschillende kerst borden/schalen.

 2. Ingrid van Kaam op

  Wat een gezellige vlog en wat een leuke cadeautjes en hebbedingetjes. Ik ga zo eens kijken bij What a wonderful Christmas hoor.

 3. Leuk!!
  Ongetwijfeld één van de leukere dingen van je werk☺
  Ik vind de spulletjes van What a Wonderful Christmas prachtig, vooral ook de aparte hangers zoals de caravan en de motor.
  Groetjes Marijke.

 4. Superleuk weer. Leuk alvast een beetje cadeautjes uitpakken, goed voor de kerst spirit! En wat een mooie boeken, dat fotografieboek lijkt me ook super gaaf, maar de overige boeken ook. Krijg ik inspiratie voor mijn verlanglijstje haha