Tip! Bezoek ‘de beste kerstshow van Nederland’ in Venlo

3

Samenwerking – De kerstshow bij Tuincentrum Leurs in Venlo is weer geopend! Eerder dit jaar waren Arvid en ik er al voor een gezellig bezoekje. Het verslag en het filmpje dat we toen maakten, bekijk je hier. Nu is de show helemaal af! En in deze blog vertel ik je graag nog wat meer over wat er te beleven valt in de kerstshow bij Tuincentrum Leurs (o.a. shoppen met korting!). En ik deel graag de virtuele tour met je.

Beste kerstshow van Nederland

Vorig jaar won Tuincentrum Leurs de prijs ‘Beste kerstshow van Nederland‘ in de categorie Groot. En mijn bescheiden mening: dit jaar is de show zelfs nóg mooier. Het thema van dit jaar is ‘Scrooge’. Een heerlijk traditioneel thema, dat op diverse plekken in de kerstshow is terug te vinden.

Nog t/m 5 januari (dus ook de gehele kerstvakantie) is er voor iedereen wat te beleven. De echte decorstukken uit de Venlose Revue en de musical Scrooge! maken de kerstshow bij Leurs compleet. Zing en dans mee met de vele bewegende figuren, zoals Rudolph, de familie Ijsbeer of een heus orkest van pinguïns. Je kunt zelfs op de foto met personages uit de musical!

Maak een virtuele wandeling door de kerstshow

Ook erg tof: ze hebben weer een virtuele tour gemaakt van de kerstshow. Als je hier klikt (of op de foto hieronder) ga je direct naar de tour. Via je computer of telefoon kun je dan een virtuele wandeling maken over de hele kerstafdeling en precies zien wat er allemaal te zien en te koop is! Je begint op de parkeerplaats en wandelt zo het tuincentrum door. Onder het genot van een gezellig kerstmuziekje. Echt leuk om even te doen!

Leurs Inspiration Night: kerstshoppen met korting!

In het Tuincafé kunnen de kids gezellig spelen in de indoor speeltuin en op de kerstshow genieten zij van het kerst-treintje. Kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis komen knutselen op 16 november. En tijdens de Leurs Inspiration Night op donderdag 14 november shop je met 20% korting op bijna het hele assortiment!

Tijdens deze gezellige shopping-night zijn er allerlei demonstraties, inloopworkshops, muziek en andere leuke activiteiten te beleven! Er is geen kaartverkoop voor dit evenement. Je kunt zo binnenlopen en de entree is gratis! Bekijk de voorwaarden op www.leurs.nl/activiteiten.

Een gezellig dagje uit

Tuincentrum Leurs is 363 dagen per jaar geopend en je kunt gratis parkeren. Maak er een gezellig dagje uit met de hele familie van en kom langs in het Italiaanse restaurant La Piazza, geheel in kerstsfeer. Je kunt er terecht voor een heerlijke kop koffie met gebak of je stelt er jouw eigen verse pizza of pasta samen.

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg Tuincentrum Leurs dan op Facebook of Instagram. Ik hoor natuurlijk graag of jullie al bij Leurs geweest zijn dit jaar! Zoja: hoe vond je het? Zonee: staat het nog op de planning? De reacties hieronder zijn weer geopend!

Tuincentrum Leurs
Straelseweg 370
5916 AD Venlo (Limburg)

Openingstijden:
ma t/m wo: 9:00 – 18:00
do & vrij: 9.00 – 21:00
zaterdag: 9:00 – 18:00
zondag: 9.30 – 18:00

Dit artikel is in samenwerking met Tuincentrum Leurs geschreven

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

3 reacties

  1. Op de foto met de Kurt Adler stand zag ik in een kist mooie, grote, witte bellen. Die lijken me leuk! Ik heb hier in de regio nog lang niet alle kerstafdelingen gehad dus wie weet…

  2. Wat groot en heerlijk kersterig!!! Zou een slechte winkel voor mij zijn en ben dan ook blij dat het voor ons te ver weg is. Zou anders niet kunnen kiezen en ongetwijfeld teveel kopen, whahaha. Maar ik vind trouwens het tuincentrum buiten kerst om er trouwens ook enorm prachtig uit zien zeg, complimenten!

  3. Ik heb net de virtuele wandeling gemaakt, heel leuk, bijna alsof je er zelf bent!.
    Wat ik ook grappig vind zijn de sneeuwvlokjes die over het beeld zijn bewerkt, bijna echt ☺
    Groetjes Marijke.