5x gepersonaliseerde kerstcadeautjes waar je iedereen blij mee maakt

4

Samenwerking – Als je een uniek cadeautje wil geven met Kerst: zorg dan dat het op en top gepersonaliseerd is! Dat lukt je zeker met de kerstcadeautjes hieronder die ik op de website van Your Surprise heb gespot. Ik heb 5 cadeaus uitgekozen waarmee je – denk ik – iedereen wel blij kunt maken. Hopelijk zit er een mooi kerstcadeau voor jou bij!

1. Een kerstbal met persoonlijke boodschap

Wil je een kerstcadeautje geven dat jarenlang speciaal blijft? Geef dan een gepersonaliseerde kerstbal. Met een eigen foto erop bijvoorbeeld. Je ontwerpt deze transparante kerstballen helemaal zelf. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een leuke kerstboodschap of je uploadt een kerst-tekening van de kleinkids voor opa en oma en maakt daar een kerstbal van.

Deze kerstballen met foto of tekst is gemaakt van hoogwaardig kunststof en kunnen tegen een stootje. Dus ook als je ze in de boom op de slaapkamer van je kinderen hangt, of als je huisdieren in huis hebt, zijn deze gepersonaliseerde kerstballen een aanrader.

2. Een gegraveerd glas

Een ander tof cadeau-idee zijn glazen met tekst erop. Denk aan wijnglazen, bierglazen of whiskeyglazen. Maar ook een mooi waterkaraf of theeglazen. Je kunt gewoon één glas laten graveren of meteen een hele set van matchende glazen cadeau doen. Er zijn al verschillende handige ontwerpen in de shop voor je gemaakt die je kunt gebruiken en simpelweg kunt personaliseren. Bijvoorbeeld door de naam van degene voor wie je een cadeautje zoekt erin te zetten. Leuk toch?

3. Houten serveerplank met je eigen tekst

Lekkere hapjes serveren tijdens de kerstborrel? Dat doe je natuurlijk op een prachtige houten serveerplank. Hij heeft een stoere look & feel, is super hygiënisch. En je kunt hem dus laten graveren met een persoonlijk design, een naam of je eigen tekst erop. Een uniek kerstcadeautje!

Deze serveerplank is gemaakt van massief beukenhout en hij heeft een stoer leren koord. Je kunt de plank daarmee ook ophangen aan de muur! De plank is voorzien van een speciale olielaag, waardoor je hem meteen kunt gebruiken. Ik zou het superleuk vinden om dit cadeau te krijgen.

4. Juten zak voor kerstcadeautjes

Hoe tof is dit!? Een juten kerstzak voor de cadeautjes die onder of bij de boom komen te liggen straks. Mijn man en ik hebben ooit ieder zo’n soort zak cadeau gekregen van een vriend met onze eigen naam erop en we gebruiken ze nog elk jaar. Zoek je nog een cadeau voor een vriendin met kinderen? Dan is dit echt een origineel cadeau.

Zet er de familienaam op of de namen van de kinderen. Of maak er eentje voor je eigen gezin! Deze gezellige kerstzak is gemaakt van fijn geweven jute en is subtiel afgewerkt. Er zijn verschillende designs om uit te kiezen. En natuurlijk kun je ze allemaal personaliseren.

5. Houten kerstkaart met je eigen foto

Het laatste item dat ik je graag wil laten zien is niet zozeer een kerstcadeau, maar wel iets unieks: een houten kerstkaart die je kunt bedrukken met je eigen ontwerp en/of foto. Kies uit één van de designs, voeg je foto en/of tekst naar keuze toe en maak ze helemaal uniek. Je kunt deze kerstkaarten per stuk bestellen, zodat je voor elk van je vrienden / familieleden een andere kaart kunt maken. Je kiest zelf of de kaart aan één of aan twee zijdes bedrukt is. En er zit een handige houten standaard bij, zodat de ontvanger de kerstkaart neer kan zetten. Leuk toch?

Gepersonaliseerde kerstcadeaus

Dat waren ze, mijn 5 ideetjes voor gepersonaliseerde cadeaus. Ik heb er trouwens nog meer gezien op de website van YourSurprise. Zoals een knuffelbeer met een gepersonaliseerd shirtje aan, een prachtig leren keukenschort waar je een tekst op kunt laten drukken en bijvoorbeeld ook een bierpakket dat je kunt personaliseren. Geef jij wel eens gepersonaliseerde kerstcadeaus? Ik hoor het heel graag in de reacties hieronder!

Dit artikel is in samenwerking met Your Surprise geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

4 reacties

  1. Wat heb je toch iedere keer leuke dingetjes. Ik ga kerstballen bestellen met foto’s van Joep de kater, ons heerlijke grote knuffel kater. fijn weekend allemaal

  2. Ohh die serveerplank, wat een prachtig ding! Ik ken iemand die 31 december jarig is en hij is enorm fan van borrelkaasjes. Dat past er natuurlijk perfect op dus ga dat misschien wel voor hem bestellen. En leuke tip van die site, ik zit altijd met bepaalde mensen waar ik moeilijk een cadeautje voor kan vinden, maar die site vult dat misschien perfect aan. Bedankt Saskia!

  3. Ik vind de serveerplank heel erg leuk , de houten kerstkaart en de juten zak.
    Normaal gesproken koop ik eigenlijk niet zo vaak gepersonaliseerde cadeaus, ik zie soms dat mensen het niet altijd leuk vinden en de cadeautjes in de kast belanden.
    De drie items uit de collectie die ik leuk vind zijn eens een keer echt wat anders!.
    Groetjes Marijke.