Ontdek de ‘slimme’ kerstverlichting van Twinkly

5

Samenwerking – Het is weer bijna tijd om de kerstboom te versieren! En als er één onderdeel onmisbaar is in boomversiering, dan zijn het wel de kerstlampjes. Vooral ’s avonds, als het donker is en de kerstballen in je boom niet zo opvallen, zijn het de lichtjes die het ‘m doen. Zo sfeervol! Wist jij dat er tegenwoordig super slimme kerstverlichting te koop is die je kunt bedienen met je telefoon? Ik vertel je in dit blogje graag wat meer over de smart decoration van Twinkly.

Kerstlampjes bedienen met een app

De kerstlampjes van Twinkly zijn ‘slim’. Wat dat betekent? Nou, je kunt ze met een app op je telefoon bedienen! Het is echt zo gaaf om te zien. Dankzij de app kun je er namelijk allerlei prachtige patronen in maken. De lichtjes veranderen van kleur en zo ontstaan de mooiste effecten. Verlicht bijvoorbeeld je kerstboom alsof het een candy cane is: met rode en witte strepen. Die kunnen stilstaan, maar ook dansen over je boom! Onderstaand filmpje laat heel goed zien wat er allemaal mogelijk is.

Hoe werkt de slimme kerstverlichting van Twinkly?

De kerstverlichting van Twinkly verdeel je in de kerstboom zoals je dat met een normaal snoer lampjes ook zou doen. Het kost dus niet meer tijd dan normaal. En het maakt niet uit waar de lampjes precies terecht komen. De app kan altijd perfect mooie patronen maken! Je vraagt je misschien af: hoe kan het dat Twinkly precies weet waar welk lampje in de boom te vinden is? Nou, dat is echt een superslim staaltje techniek.

De app brengt – met behulp van de camera op je telefoon – precies in kaart waar de lichtjes hangen in jouw kerstboom. Hij ziet welke lichtjes waar zitten en kan op die manier uitvogelen hoe de patronen getoond moeten worden. Er zitten een aantal vaste patronen in de app en in het systeem die je kunt gebruiken om je kerstboom te verlichten. Daarnaast kun je via de app ook nog extra patronen downloaden.

Zelf patronen ontwerpen

Voor wie echt helemaal zijn inner nerd los wil laten: je kunt ook zelf patronen ontwerpen met de app. We hebben het even uitgeprobeerd, en dat is echt niet moeilijk! Je ziet een virtuele weergave van je kerstboom in de app staan. Vervolgens kun je per lichtje aangeven welke kleur deze moet hebben. Ook leuk: je kunt je Twinkly lights koppelen aan verschillende Home assistants, zoals Google Home. En dan kun je dus met je stem de lichtjes van je kerstboom aan- en uitzetten. En tot slot: de kerstlampjes kunnen bewegen op het ritme van muziek! Ook dat is echt een hele toffe feature.

Binnen en buiten

De kerstlampjes van Twinkly zijn binnen én buiten te gebruiken. Dus als je een gave kerstlichtshow in de boom in je voortuin wil maken, dan kan dat ook hiermee. Superleuk! Er is zelfs Twinkly-verlichting in de vorm van ijspegels voor aan je dakrand. Als dat niet origineel is?  En ja: voor wie toch af en toe rust in de tent wil, de lampjes van Twinkly kunnen uiteraard ook gewoon mooi warm wit licht geven.

En dat is net zo mooi als het licht van ‘standaard’ kerstverlichting. Benieuwd naar het volledige Twinkly assortiment? Bekijk het volledige aanbod kerstverlichting bij 123led.nl. Heb jij de slimme Twinkly lights in huis? En ben je er enthousiast over? Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaringen! Laat het vooral weten in de reacties hieronder.

Dit artikel is in samenwerking met 123led.nl geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

5 reacties

 1. goedemorgen, nee deze heb ik nog niet, maar wel een cado idee voor mijn man. Hij is nml helemaal verslingerd aan dit soort gadgets.

 2. Leuk om buiten te zien in een tuin….
  Maar niet binnen….
  Daar zou ik tureluurs van worden.
  Ik hou het bij witte cluster verlichting in de boom
  Dit jaar heb ik er een snoer kaarslampjes door gedaan
  Staat ook erg leuk…

  Groetjes Jeanne

 3. Ik heb ze namelijk al van vorig jaar.
  Wou nieuwe maar wist niet welke , 1 kleur is saai en zo een mix kleur is altijd op dezelfde plaats de kleur. 2 jaar geleden al getest met rood groen door elkaar maar blijft maar altijd zo 1 kleur.

  Zag vorig jaar dit en dacht dit is perfect. heb elke kleur en kan kiezen welk en nog mix en de prijs was 80 maar je kan elke kleur en vorm iets wat andere lampen niet kunnen.

  Je kan het zelf niet maken voor die prijs. ken iemand die buitenverlichting zelf maakt zo zoals in amerika , de tijd wat hij in steekt is zeer lang en moet nog programma instellen

  dus zijn Geld waard 😀

 4. Richard Bravenboer op

  Ik heb de eerste versie. Vorig jaar in mijn boom gedaan samen met gewone cluster verlichting, zodat ze niet altijd aan staan. Dit jaar doe ik ze in mijn boom op mijn werk.