Free printable kerstposters – cadeautje, omdat ik jarig ben!

35

Hiep, hiep, hoeraaa! Vandaag vier ik mijn 34ste verjaardag. En het leek me leuk om júllie dit keer op mijn verjaardag een klein cadeautje te geven. Ha, lekker de rollen omgedraaid. Het cadeautje dat ik jullie graag geef, is een free printable! Het zijn prachtige posters, gemaakt in samenwerking met Babet van Oktoberdots. Je kunt ze gratis downloaden, zelf uitprinten en in een fotolijstje doen. Leuk om neer te zetten of om op te hangen aan de muur!

Vier verschillende free printable kerstposters

Babet en ik hebben vier verschillende prints gemaakt met een illustratie en wat tekst. Op de eerste poster staat ‘Have yourself a Merry little Christmas’. De tweede zegt ‘It’s the most wonderful time of the year’. De derde bevat de woorden ‘Eat, Drink & be Merry’. En de laatste is gewoon een mooie illustratie met een krans en een lantaarntje, die je leuk kunt combineren met de andere posters.

free printable kerstpostersMix & match de kerstposters

De posters zijn er in drie formaten die handig in een fotolijstje passen. De grootste heeft een A4-formaat, de middelste maat is geschikt voor fotolijstjes met de afmeting 13 x 18 cm. En de kleinste is voor fotolijstjes van 10 x 15 cm groot. Je kunt de verschillende posters & formaten natuurlijk mixen en matchen.

En zo een mooie christmas gallery wall maken bijvoorbeeld! Of je zet ze naast elkaar op een wandplank of op het muurtje boven je toilet. Je kunt de posters ook neerzetten tijdens een kerstborrel of -feestje bij je cocktailspulletjes of je hot chocolate station.

Download de kerstposters gratis

Via de linkjes hieronder download je de kerstposters helemaal gratis. Je krijgt een PDF-bestand dat je zelf kunt printen. Ik wil je wel uitdrukkelijk vragen om de posters niet door te verkopen of zelf aan te bieden via je website. Er zit auteursrecht op deze posters, dus dat mag je alleen met onze toestemming doen. Je mag uiteraard wel altijd naar dit blogje linken!

Nog meer free printables voor Kerst

Naast deze free printable kerstposters, heb ik de afgelopen jaren nog meer gratis printables gemaakt. Zoals deze menukaarten, naamkaartjes & servetringen. Maar ook deze cadeaulabels voor je kerstkado’s. Verder hebben we ook leuke kerstkleurplaten & een kerstbingospel voor de kleine Christmaholics.

En later dit jaar zal daar nog een nieuwe printable bij komen! En tot slot: ik heb ook twee printables waarvoor ik een kleine vergoeding vraag: dat zijn het Sinterklaas Dobbelspel en het Kerst Dobbelspel die je allebei in mijn Etsy shop vindt.

kerstposters free printableHappy printing!

Ik hoop dat jullie dit een leuk cadeautje vinden! Kerst printables zijn hier echt favoriet in huis. Ik gebruik ze graag om mijn cadeautjes en wanden mee te versieren. En ze kosten dus vrij weinig, alleen papier en wat printerinkt. Ik kan je trouwens aanraden om wat dikker papier te gebruiken als je de posters print. Zo dik als je printer aan kan. Je kunt natuurlijk ook naar een copyshop gaan om ze te laten afdrukken door een laserprinter. Dan krijg je helemaal een mooi resultaat. Hoe dan ook, happy printing!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

35 reacties

 1. Van harte gefeliciteerd!! Maak er een fijne dag van.
  Dank je wel voor de posters. Ze zijn superleuk en ik ga ze uitprinten en ophangen.

 2. Gefeliciteerd!!!! Fijne dag vandaag. Bedankt voor de leuke printables! Wat lief zeg.
  Geniet van jouw dag. Liefs van Guenievre!

 3. Als eerste van harte gefeliciteerd met je verjaardag Saskiamaak er een mooie dag van. Ten tweede wat ontzettend leuk die posters enig, dank je wel .

  • Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en hoop dat je een leuke dag hebt gehad. En i.p.v. cadeautjes krijgen, geef je ze weg. Over een barmhartig mens gesproken. Dankjewel voor deze prachtige cadeautjes. Ik ga ze uitprinten, in lijstjes doen en mooie plekjes er voor creëren.

 4. Beste Saskia, gefeliciteerd met je verjaardag 34 jaar wat een heerlijke leeftijd, ga door met de dingen die je doet, je maakt er een hoop mensen blij mee. Veel plezier vandaag.

 5. Wat zijn ze mooi. Heb ze even binnengehaald. Kan ik ze binnenkort even uitprinten. Gezellig voor boven in mijn hobby hoekje

 6. Op de eerste plaats hartelijk gefeliciteerd…..dat is nog eens een verassing dat wij op jou verjaardag verwent worden .Ik ga ze gebruiken voor menu kaartjes op de kersttafel bedankt .

 7. Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en hoop dat je een leuke dag hebt gehad. En i.p.v. cadeautjes krijgen, geef je ze weg. Over een barmhartig mens gesproken. Dankjewel voor deze prachtige cadeautjes. Ik ga ze uitprinten, in lijstjes doen en mooie plekjes er voor creëren.

 8. Saskia nog van harte gefeliciteerd met je 34e verjaardag en nog wel in de mooiste maand van het jaar.December. En ik ben super blij met de mooie prints waar je ons mee trakteerde. Groetjes Dineke

 9. Will Langenberg op

  Saskia, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ook al ben ik een aantal dagen te laat.
  En nog bedankt voor de Printable Kerstposters, ze zijn erg mooi!!!.
  Bedankt voor die traktatie!!