Monthly Favourites: mijn favo producten om de kersttafel te dekken!

9

Jeetje, het is alweer tijd voor de laatste ‘Monthly Favourites’ van dit jaar. Ik heb echt het gevoel dat het seizoen alsmaar sneller gaat, hoe ouder ik word. Zoals de vorige keer aangekondigd, ga ik dit keer mijn favoriete producten met je delen die je kunt gebruiken voor het feestelijk dekken en versieren van de kersttafel!

De tafel dekken met Kerst

Voor wie het nog niet wist: het dekken en versieren van de tafel met Kerst is eigenlijk mijn favoriete decoreerbezigheid. Ik vind het nóg leuker dan de kerstboom versieren. Ik trek er echt een paar uur voor uit, shop ieder jaar weer leuke nieuwe items om de tafel mee te dekken en spendeer uren op Pinterest om inspiratie op te doen. Daarom is deze editie van mijn Monthly Favourites ook de meest uitgebreide tot nu toe.

Ik heb dit keer geen 40, maar 60 items voor je! En – heel eerlijk – ik had zelfs nog wel een paar uur door kunnen gaan met toffe serviezen, tafellakens en glazen zoeken. Maar ik heb helaas nog meer te doen, haha! De producten hieronder komen van verschillende webwinkels, waaronder Zara Home, H&M Home, Hema, Casa Shops, What a Wonderful Christmas, Wehkamp en Fonq. En natuurlijk heb ik me weer beperkt tot spulletjes die in mijn goud – donkerrood – groene thema passen dit jaar.

Wat houdt ‘Monthly Favourites’ in?

Mocht je geen idee hebben wat deze rubriek inhoudt: iedere maand laat ik je met veel plezier mijn favoriete items zien om je huis te decoreren. Items die je gewoon online kunt shoppen, lekker vanaf de bank. Natuurlijk zijn er ook nog heel veel prachtige producten in de winkels te koop, maar deze rubriek gaat echt om online shoppen.

Als je op één van de producten hieronder klikt, ga je direct naar de webshop waar je wat meer leest over het item in kwestie en het eventueel direct kunt aanschaffen! Mocht je mijn eerdere ‘Monthly Favourites’ gemist hebben, hier vind je ze allemaal nog even terug op een rij. Ben je er klaar voor? Here we go!

Volgend jaar weer!

Ik hoop dat je wat leuke spulletjes hebt gespot. Zoals ik al zei, dit was alweer de laatste Monthly Favourites van dit jaar! Volgend jaar zal deze rubriek natuurlijk terugkeren. In september denk ik, dan zal ik de eerste gave spulletjes voor herfstversiering in huis weer gaan delen. Voor nu wens ik je alvast onwijs veel plezier met het dekken en versieren van de tafel voor Kerst. En met het vieren van de mooiste tijd van het jaar in het algemeen natuurlijk.

Liefs,
Saskia

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

9 reacties

  1. Heerlijk jouw blogjes, even lekker kerstsfeer opdoen❤️. Ga ik toch zelf nadenken wat ik wil gaan doen. Moet alleen rekening houden met mijn katten, ze mogen niet op de tafel, maar als je er niet bent… Staan er ineens toch kattenpootjes op tafel, zo raar. Bedankt voor weer een stukje inspiratie

    • Supermooie spullen! Ik vind de kersttafel dekken ook altijd het leukste om te doen. Alleen jammer dat alle spullen best wel duur zijn als je voor een groot gezelschap de tafel moet dekken en elk jaar opnieuw spullen wil kopen. Misschien is het een leuk idee om een blog te schrijven om de tafel te decoreren met budget materialen 🙂

  2. Oh wat een mooi kerst servies weer van Villeroy & Boch, die staat al heel lang op mijn verlanglijstje.
    Het rood, goud en groen blijven toch ook mijn favoriete kleuren, het zijn de meest gezellige kleuren met Kerst.
    Groetjes Marijke.