WIN! 2x €50 shoptegoed van Kaartje2go

175

Misschien heb je de kerstkaarten al gestuurd, misschien nog niet. Misschien stuur je het liefst nieuwjaarskaartjes. Of… wil je nog uitnodigingen versturen voor het kerstdiner of prachtige menukaarten maken? Het kan allemaal met het shoptegoed van Kaartje2go dat ik deze week aan twee gelukkige winnaars mag geven!

Kerstkaarten, uitnodigingen & menukaarten

Een paar weken geleden deelde ik al de kerstkaartentrends met je in dit blogje. Kaartje2go heeft een ongelófelijk uitgebreide en diverse collectie aan kerstkaarten, die je zelf online helemaal naar wens kunt maken. Als nieuwe klant krijg je altijd je eerste kaart helemaal gratis. Ook leuk: als je een pakket kaarten bestelt krijg je een gratis proefdruk. En – als je wil – krijg je daar ook gratis mooie rode enveloppen bij.

Wil je liever een luxe gouden, zilveren of parelmoer envelop bij je pakketje kaarten? Dat kan voor een kleine extra bijdrage ook! Naast kerstkaarten shop je bij Kaartje2go ook hele mooie uitnodigingen voor het kerstdiner en práchtige menukaarten voor het kerstdiner. Een paar daarvan zie je stralen op de foto’s in dit blogje.

De menukaarten voor het kerstdiner kun je helemaal naar wens ontwerpen. Zet je eigen tekst op de voor- en binnenzijde. Misschien wil je wel een mooie foto toevoegen. Laat het menu er direct – in een prachtig lettertype – in drukken. Of bestel ze ‘leeg’ en schrijf het er zelf met de hand in! Het is maar net wat jij wil. De menukaarten zijn er in diverse stijlen en kleuren. Eigenlijk in alle kerstkaartentrends is er wel iets te vinden!

Wat kun je precies winnen?

Deze week mag ik 2 mensen blij maken met een shoptegoed van Kaartje2go ter waarde van €50,-. Dat kun je besteden aan kerst- of nieuwjaarskaarten, aan menukaarten, maar bijvoorbeeld ook aan verjaardagskaartjes of verhuiskaartjes. Wat jij wil! Het tegoed blijft onbeperkt geldig en je hoeft het niet in één keer te besteden. Dus het is helemaal aan jou wat je er mee doet.

Hoe maak je kans op de prijs?

En dat is meteen de vraag die je voor mij mag beantwoorden om kans te maken op deze prijs: wat zou jij voor kaartjes kopen / maken als je dit shoptegoed wint? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Deze winactie loopt t/m maandag 16 december 2019. Iets korter dan normaal, maar we willen de winnaars de tijd geven om nog voor Kerstmis hun kerst- of menukaarten te bestellen.

Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van toepassing. Daarin staat dat je minimaal 16 jaar moet zijn om mee te kunnen doen en in NL of BE moet wonen. De winnaars ontvangen via e-mail bericht (dus zorg dat je een correct e-mailadres invult als je meedoet hieronder). En ik plaats onder dit blogje een update zodra de namen van de winnaars bekend zijn. Veel succes allemaal!

Update: deze winactie is afgelopen. Je kunt helaas niet meer meedoen. De winnaars zijn: Stephanie de Jager en Lisan Verhoeven. Zij hebben inmiddels via mail bericht ontvangen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

175 reacties

  1. Superleuke actie! Ik zou direct een paar kerstkaarten maken voor mijn familie. En met het overige tegoed verjaardagskaarten inplannen voor heel 2020. Ik hou ervan om kaarten te schrijven maar vergeet ze nog al eens te posten 😉 En dan vind ik ze weken later in mijn tas. Zo zonde!

    • Wat gaaf! Wat ik zou doen ermee? Niet alles in één keer opmaken. Ik zou het gebruiken voor kerstkaarten, spaarkaarten, verjaardagskaarten, beterschapskaarten, zomaar kaarten…….eigenlijk alles waar je maar een kaartje voor kunt bedenken.

  2. Leuke actie, zeker als je ziet dat een normale postzegel voor een Kerstkaart niet meer te betalen is !!!!

  3. Ik wil het iedere week een kaartje sturen naar mevrouw van 90 jaar die heel eenzaam is. Dit doet wat met mij. Een kleurijk kaartje met een lieve tekst erop zal haar opbloeien en vrolijk maken.

  4. Persoonlijke kerstkaarten voor iedereen met eigen tekst. Dan is zo’n kaart heel speciaal. Niets kant en klaar.

  5. Leuk! Ik zou een paar kerstkaarten maken en de rest bewaren om door het jaar heen af en toe een lieve groet met een fotokaart te sturen naar mensen die dat leuk vinden of nodig hebben!

  6. De kerstkaarten heb ik al geschreven, maar zou het heerlijk vinden om hier verjaardagskaarten van te kopen. Ik stuur nog erg veel kaarten dus zou absoluut welkom zijn 😀

  7. Ik hou van handgeschreven kaartjes zowel om te versturen voor allerlei gelegenheden of om zelf te krijgen. Toch altijd persoonlijker dan via een sms’je of appen…
    Dus ik zou weer naar hartelust aan het schrijven kunnen gaan, er staan weer een heleboel verjaardagen op de kalender aan te komen dus…heel welkom!!

  8. Marianne Scholten op

    Ik zou gaan voor mooie kerstkaarten. Erg jammer dat deze traditie langzamerhand aan het verdwijnen is. Maar ik hou het stug vol. Ik vind het zelf namelijk zo leuk om kaartjes te krijgen.

    • Maaike Boersma op

      Ik zou een fotokaart met kerstgroet maken van onze mooie kitten Leo! Vervolgens deze versturen naar heel veel lieve mensen om mij heen. Het is altijd leuk om een kaartje te krijgen, maar een persoonlijke met foto is toch het leukste. Duimen maar!

  9. miranda van klaveren op

    oohh denneboom ♥️ ooohh denneboom ♥️ wat is deze actie toch wonderschoon ♥️ ik zag hem net nog op uw pagina staan ♥️ maar zou er liever aan het versturen gaan ♥️ oooh denneboom oo denneboom wat is deze kans ♥️ toch wonderschoon

  10. Onwijs leuk om een spetterende menukaart te maken. Voorheen schreef ik dit altijd op één groot krijtbord. Met het ruime assortiment van Kaartje2go moet dat zeker goedkomen 🙂

  11. De Kerstkaarten zijn de deur al uit, maar een mooie menu voor het Nieuwjaarsdiner zou heel leuk zijn!

  12. Ik zou het tegoed gebruiken voor kerstkaarten, verjaardagskaarten, ‘zomaar’ kaartjes en natuurlijk voor kaarten voor mijn moeder die in een verpleeghuis woont en kaartjes zo leuk vindt om te ontvangen!

  13. Oh wat leuk dit! Ik zou het tegoed het hele jaar door gebruiken. Ik ben dol op kaartjes sturen, zo leuk om te sturen en leuk om te krijgen! Mijn familie woont ver weg, dus ik zou het leuk vinden om hun vaker een kaartje te sturen dit jaar!

  14. Marianne Hermans op

    Wat een fijne, welkome actie! ik ben de afgelopen week onverwacht enorm verrast met lieve kaartjes en berichtjes door vrienden en familie die stil hebben gestaan bij het overlijden van onze dochter 18 jaar geleden!. Het zou zo fijn zijn als ik deze lieve mensen zou kunnen verrassen met een bedank-kaartje van onze kant!

  15. Dat zou echt een te gek cadeau zijn, komend jaar wonen we voor het werk in de USA, maar met deze te gekke rijs kan ik toch kaartjes blijven sturen aan familie en Vrienden. En wat dacht je van oma van bijna 100 jaar! Gewoon elke maand of nee, elke week een kaartje?

  16. Lilian Wapperom-Declercq op

    Ik zou mijn moeder en zus verrassen met een leuke kaart & cadeautje erbij want ze zijn 2 dagen na elkaar jarig in januari

  17. Bianca Schonewille op

    Ik zou mooie,luxe kerstkaarten kopen en naar alle lieve mensen sturen die ik liefheb.

  18. Wat leuk!! Ik zou er kerstkaartjes van kopen en kraskaarten om mijn zus als getuige op mijn bruiloft te vragen

  19. Post voor kanjers! Ik ben lid van deze groep en wekelijks stuur ik een kaartje met leuke tekst naar een ziek kind, of volwassen persoon in het ziekenhuis. Vooral de kinderen zijn heel blij met kleurrijke kaartjes en stapels post. Ik denk dat ik met €50,- tegoed veel mensen gelukkig ga maken.

  20. Menukaartjes!
    Ik probeer de tafel altijd zo mooi mogelijk te dekken, maar inderdaad zouden menukaartjes het helemaal af maken.

  21. Wat leuk! Ik zou toffe menukaartjes maken voor het kerstdiner. Zowel voor het diner in het bedrijf als thuis. En als er dan nog tegoed over is, zou ik mijn oma elke week een kaartje sturen. Tot het tegoed op is 😉

  22. Sharon v Bregt op

    Ik zou graag mijn lieve vriendin een kaartje sturen voor de feestdagen. En onze lieve opa en oma met een mooie foto van de kindjes.

  23. Het hele jaar door zijn er wel gelegenheden om een kaartje te sturen. Een opkikker, ik denk aan je, ik hou van je, sterkte en beterschap. Een kaartje is fijn om te sturen en te ontvangen. Het laat iemand weten dat je aan hem of haar denkt. En ik hoop nog heel lang en vaak kaartjes te mogen versturen.

  24. Ik doe super graag mee met deze geweldige winactie. Ik zou erg geholpen zijn om met deze prijs de kerstkaarten te kunnen kopen maar ook de verjaardagskaarten als de lieve mensen in mijn leven jarig zijn.