WIN! 2x €50 shoptegoed van Kaartje2go

175

Misschien heb je de kerstkaarten al gestuurd, misschien nog niet. Misschien stuur je het liefst nieuwjaarskaartjes. Of… wil je nog uitnodigingen versturen voor het kerstdiner of prachtige menukaarten maken? Het kan allemaal met het shoptegoed van Kaartje2go dat ik deze week aan twee gelukkige winnaars mag geven!

Kerstkaarten, uitnodigingen & menukaarten

Een paar weken geleden deelde ik al de kerstkaartentrends met je in dit blogje. Kaartje2go heeft een ongelófelijk uitgebreide en diverse collectie aan kerstkaarten, die je zelf online helemaal naar wens kunt maken. Als nieuwe klant krijg je altijd je eerste kaart helemaal gratis. Ook leuk: als je een pakket kaarten bestelt krijg je een gratis proefdruk. En – als je wil – krijg je daar ook gratis mooie rode enveloppen bij.

Wil je liever een luxe gouden, zilveren of parelmoer envelop bij je pakketje kaarten? Dat kan voor een kleine extra bijdrage ook! Naast kerstkaarten shop je bij Kaartje2go ook hele mooie uitnodigingen voor het kerstdiner en práchtige menukaarten voor het kerstdiner. Een paar daarvan zie je stralen op de foto’s in dit blogje.

De menukaarten voor het kerstdiner kun je helemaal naar wens ontwerpen. Zet je eigen tekst op de voor- en binnenzijde. Misschien wil je wel een mooie foto toevoegen. Laat het menu er direct – in een prachtig lettertype – in drukken. Of bestel ze ‘leeg’ en schrijf het er zelf met de hand in! Het is maar net wat jij wil. De menukaarten zijn er in diverse stijlen en kleuren. Eigenlijk in alle kerstkaartentrends is er wel iets te vinden!

Wat kun je precies winnen?

Deze week mag ik 2 mensen blij maken met een shoptegoed van Kaartje2go ter waarde van €50,-. Dat kun je besteden aan kerst- of nieuwjaarskaarten, aan menukaarten, maar bijvoorbeeld ook aan verjaardagskaartjes of verhuiskaartjes. Wat jij wil! Het tegoed blijft onbeperkt geldig en je hoeft het niet in één keer te besteden. Dus het is helemaal aan jou wat je er mee doet.

Hoe maak je kans op de prijs?

En dat is meteen de vraag die je voor mij mag beantwoorden om kans te maken op deze prijs: wat zou jij voor kaartjes kopen / maken als je dit shoptegoed wint? Laat je het me weten in een reactie hieronder? Deze winactie loopt t/m maandag 16 december 2019. Iets korter dan normaal, maar we willen de winnaars de tijd geven om nog voor Kerstmis hun kerst- of menukaarten te bestellen.

Op deze winactie zijn zoals altijd de spelvoorwaarden van toepassing. Daarin staat dat je minimaal 16 jaar moet zijn om mee te kunnen doen en in NL of BE moet wonen. De winnaars ontvangen via e-mail bericht (dus zorg dat je een correct e-mailadres invult als je meedoet hieronder). En ik plaats onder dit blogje een update zodra de namen van de winnaars bekend zijn. Veel succes allemaal!

Update: deze winactie is afgelopen. Je kunt helaas niet meer meedoen. De winnaars zijn: Stephanie de Jager en Lisan Verhoeven. Zij hebben inmiddels via mail bericht ontvangen!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

175 reacties

 1. Het tegoed zou ik gebruiken om wat vaker mensen af en toe een kaartje te sturen als ze het niet verwachten en daar dan wat persoonlijks op schrijven.

  • Een mooie kaart met chocoladehart voor de vriendin van mijn vader. Ze heeft net haar moeder verloren en met de kerst in aantocht kan ze wel wat extra liefde gebruiken.

 2. Wat zou deze prijs als geroepen komen zeg…. als ik dit shoptegoed zou winnen dan zou ik dit besteden aan verhuiskaarten die ik nu echt spoedig moet gaan regelen/verzenden.
  Bij deze dus mijn deelname, ik maak heel graag kans.

 3. Ik zou kerstkaartjes laten drukken voor onze familie en vrienden.
  We hebben ons zoontje (1,5 jaar) in kert outfit op de foto laten zitten, en hebben net de digitale foto’s binnen.
  Hoe leuk zou het zijn om zo voor iedereen een mooie kaart te kunnen maken om ze fijne feestdagen te wensen!

 4. Anita te Gussinklo op

  Ik zou leuke Kerstkaarten versturen want dat blijft toch wel erg leuk en persoonlijk

 5. volgend jaar wordt ik 50 dus ik zou het gebruiken om uitnodigingen te sturen voor een groot feest.

 6. Mijn eigen persoonlijke kerstkaarten samenstellen om zo iedereen origineel het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar.

 7. Wat een gave prijs. Ik heb heel erg veel kerstkaarten die ik nog moet versturen, dus dit zou erg leuk zijn

 8. Wat super leuk is dit, ik stuur nu al geregel een leuk kaartje bij verjaardagen en feesten of ziekte. Ik zou dit shoptegoed van Kaartje2go gebruiken om naar familie en vrienden een mooie kerstkaart te sturen met een mooie wens voor het nieuwe jaar. En mocht er nog wat tegoed overblijven, zou ik het gebruiken om een opbeurend kaartje te sturen naar zieke mensen!!

 9. Mijn zoon trouwt op 30 december aanstaande. Ik zou mijn shoptegoed gebruiken om hen een prachtige kaart te sturen om hem voor de bruiloft een aandenken te schenken van mama.

 10. Kaartje2Go is mijn favoriete site om even een kaartje te sturen wanneer iemand ziek is, geslaagd, zwanger, een rotdag heeft of welke andere reden … Vaak ben ik in het buitenland en Kaartje2Go zorgt dat in vanuit elke uithoek in de wereld kaartjes kan bestellen die vaak de volgende dag bij de ontvanger op de mat vallen.
  Dit jaar ben ik thuis, de kaartjes zijn nu handgeschreven … mocht ik de gelukkige zijn dan zal ik het tegoed gebruiken om niet alleen met de feestdagen kaartjes te sturen! Want iedereen word toch blij van post, op elk moment van het jaar?

 11. Ik wil heel graag winnen, omdat ik vorige week toevallig kaartjes had gemaakt op kaartjes to go, maar toch veel duurder uitkwam als verwacht, en om zoveel kerstkaartjes te versturen van ongeveer 2,20 per stuk vond ik iets buiten mijn budget.

  Veel kerstgroetjes

  Dominique en Jacey ( dochtertje)

 12. Hoi iedereen

  Ik ken heel veel mensen die een kaartje verdienen.
  M n tante ligt in het ziekenhuis, zal m n moeder een leuk kaartje sturen
  omdat ze nog steeds haar man moet missen. Zo dat ze weet dat er nog genoeg mensen van haar houden. De vele verjaardagen in januari.
  M n vriendin is net oma geworden. Is ook een kaartje waard.
  Een collega van ons is vader geworden van een dochter.
  Zo kan ik nog wel door gaan. Kaartje 2go is een perfecte site om geschikte kaarten te kiezen. Keuze is reuze.
  M n complimenten.

  Succes en alvast hele fijne kaarten kwetst.

 13. Wij doen heel graag mee!
  De proefdruk van ons geboortekaartje is binnen, en deze staat nu klaar voor de geboorte van onze tweeling.
  Heeeeeeel erg welkom die 50 euro 😉

 14. elisabeth timmermans op

  wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar, schitterend kado voor ons huwelijk van 45 jaar #duimenmaar
  uitnodigingen voor het feest, komt helemaal prima van pas

 15. melissa van stipdonk op

  Een foto met de kids en de hond met een kerstmuts voor de kerstboom met lampjes. Misschien met voor de grap enkele gesneuvelde kerstballen door de hond.

 16. Saskia, wat een fantastische actie van jou en kaartje2go.
  Al jaren zweer ik bij Kaartje2go. Zij onthouden digitaal al mijn belangrijke dagen, en herinneren mij om een kaartje te sturen. Ik bestel er de verjaardagsuitnodigingen van mijn zoontje, kaartjes voor mijn oma en een hart onder de riem voor mijn vriendinnen. Nog nooit hebben zij me in de steek gelaten, want de kaartjes zijn altijd op tijd en van perfecte kwaliteit.
  Er is weinig zo mooi en bijzonder als iemand te laten weten dat je aan diegene denkt, al helemaal in het digitale tijdperk waarin we leven. Dat zal mij nooit tegenhouden, ook dit jaar ontvangen al mijn geliefden weer een mooie, papieren kerstkaart. Liefs, Carmen

 17. Will Langenberg op

  De Kerstkaarten heb ik al de deur uit gedaan, maar ik doe graag mee voor verjaardagskaarten voor mijn kleinkinderen en zomaar kaartjes.
  Ik volg op Bloglovin en ik waag graag een kansje.
  Nog een fijne dag , groetjes Will

 18. Ik heb mijn 12 vriendinnen uitgenodigd voor een 6 gangen diner op “4e kerstdag”. Hoe gaaf zou het dan zijn om een passende menukaart te maken bij een mooi gedekte kersttafel..

 19. Altijd leuk om iemand een kaartje te sturen.
  _____$$$$__________$$$$$
  ___$$$$$$$$______$$$$$$$$$
  __$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$
  _$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$
  _$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$$
  $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
  $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
  $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$
  $$$$$$$$$$$$$$$$$_____$$$$$$$______$
  $$$$$$$$$$$$$$$$________$$$$________$
  _$$$$$$$$$$$$$$__________$$__________$
  _$$$$$$$$$$$$$___________$___________$
  _$$$$$$$$$$$$$_______________________$
  __$$$$$$$$$$$$_______________________$
  ___$$$$$$$$$$$_______________________$
  ____$$$$$$$$$$_______________________$
  _____$$$$$$$$$_______________________$
  ______$$$$__$$$__$$$$$_______________$
  _______$______$_$_____$_____________$
  ______$_______$$______$_____________$
  ______$________________$___________$
  ______$________________$__________$
  _______$_______________$_________$
  _______$______________$_________$
  ________$_____________$________$
  _________$___________$$______$
  __________$_________$__$____$
  ___________$_______$_____$$
  ____________$$___$$
  ______________$$$
  _______________$

 20. Een leuke fotokerstkaarten maken om te versturen want echte kaarten blijven het leukst! Om te maken, te geven en te krijgen.

 21. Mijn kerstkaarten zijn al geschreven, maar ik zou ze graag gebruiken als uitnodiging voor de housewarming van mijn nieuwe huis (eerste deel) en het andere om naar mijn zieke vader te sturen. Op kaartjes kun je soms meer kwijt dan in gesprekken en dus stuur ik hem soms wel drie keer per week een kaartje.

 22. Verhuisberichten, na heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang wachten met nadruk op heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang (bijna 2 jaar) hebben we eindelijk de sleutel van onze nieuwbouwwoning.
  Uiteraard hoort daar een mooie luxe verhuiskaart bij

 23. Ik ben een echte kerstkaartjesfan. Zo mooi en zo veel persoonlijker dan een kaartje via mail! Ik heb echter nog nooit menukaarten gemaakt. Dus als ik dit shoptegoed win, zou ik gaan voor prachtige menukaarten!

 24. Pauline Spekman op

  Wat een ontzettend leuke prijs! Ik zou nog een aantal mooie persoonlijke kerstkaarten versturen naar het buitenland en ook nog wat mooie kaarten maken en die in het voorjaar verzenden met mijn nieuwe adres erop!

 25. Kerstkaartjes heb ik al binnen! Maar ik zou verschillende kaartjes kopen van deze bon! Ik vind het ontzettend leuk om kaartjes te versturen met een persoonlijke boodschap naar vrienden en familie.

 26. Jaaaa, wat een leuke winactie! Zou graag kerstkaartjes met prachtige foto’s van onze dochter willen maken bij kaartje2go♡ Onze eerste kerst met zijn drieën is een bijzonder moment om met elkaar te vieren! Liefs en fijne dagen