Monthly Favourites – Tijd voor herfst in huis!

7

Woohoo, she’s back! Eén van jullie favoriete rubrieken hier op Christmaholic. Vanaf nu deel ik weer iedere maand mijn favoriete accessoires voor je huis. Die je lekker – vanaf je luie stoel – in webshops kunt aanschaffen. En dat is nu nog fijner dan ooit ;-). Nnatuurlijk starten we met een blog vol heerlijk fijne herfstige decoratie-items waarmee je je huis heerlijk in herfstsferen kunt hullen.

De leukste spulletjes voor je huis in herfstsferen

Mocht je deze rubriek nog niet kennen, dit is hoe het werkt: hieronder vind je een lijst van ten minste 40 producten die je allemaal online kunt bestellen. Het zijn stuk voor stuk decoratie-items, zoals kussens, vaasjes, versiering. Mijn favorietjes van deze maand! Als je op de foto klikt, dan ga je direct naar het item in de desbetreffende webshop. Daar vind je ook informatie zoals prijs, levertijd en of het artikel nog op voorraad is (dat laatste heb ik natuurlijk niet in de hand).

Ik heb deze keer heel veel producten toegevoegd van één van mijn nieuwe favoriete webshops: Loberon. Daar zul je de komende maanden nog wel meer van terug gaan zien, want ze hebben er ook altijd prachtige kerstornamenten. Ook daar zal ik zeker mijn favorieten van laten zien te zijner tijd. Verder vind je hieronder producten van o.a. Zara Home, H&M Home en Casa. Ook heb ik een paar heerlijk herfstige geurkaarsen van Yankee Candle toegevoegd. Want ja, geur is zó belangrijk voor een knus gevoel in huis. Well, here we go!

Hoe haal jij de herfst in huis?

Ik heb me niet ingehouden en bijna 70 verschillende productjes voor je verzameld. Ik hoop dat er wat leuks voor je bij zat! Zelf ben ik losgegaan met inkopen bij H&M en ik twijfel nog of ik een paar items van Loberon en Zara Home zal aanschaffen. Het geld vliegt eruit hier de laatste maanden met ons nieuwbouwhuis, hahaha. Dus ik moet een beetje rustig aan gaan doen ;-). Laat je me weten of je iets leuks hebt gespot in een reactie hieronder? En verder ben ik natúúrlijk benieuwd hoe jullie de herfst in huis gaan halen qua decoraties!

Disclaimer: dit artikel bevat enkele affiliatelinks (Bol.com en HEMA). Dat wil zeggen dat ik een hele kleine bijdrage krijg als jij iets koopt in de desbetreffende webshop nadat je op de link hebt geklikt. Kost jou helemaal niets extra’s!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

7 reacties

  1. Wij hebben de herfst vorige week al in huis gehaald Weinig nieuws gekocht dit jaar, omdat we al een grote verzameling aan herfst decoratie in huis hebben, door de jaren heen verzameld bij verschillende winkels.

    • Heerlijk weer al die herfst producten!! Vooral de 2 paddenstoelen met zilveren bovenkant vind ik prachtig die ga ik zeker bestellen love it!

  2. Hoi Saskia,

    Achter de kranshangers,kerstsokhangers met dennenappels zit geen link ( althans bij mij niet). Zou je die nog willen toevoegen of berichten? Thanks..
    Groetjes, Bianca

  3. Wat lekker herfstig allemaal! Ben veel dezelfde spulletjes tegengekomen de afgelopen weken online. Veel van de spulletjes zijn ook mijn favorites. Leuk dat je zoveel betaalbare decoraties hebt gevonden op Loberon. Zelf haakte ik daar af op de prijs. Het gaf me wel de nodige DIY inspiratie.

  4. Superleuk! Ik hou zelf veel van natuurlijk materiaal en heerlijke geurkaarsen, maar moet wel altijd even opletten ivm met de hond en katten. En met teveel geurtjes ook met de vogeltjes. Loop ook altijd in de herfst van alles uit het bos mee te nemen, eikeltjes, denneappels, mooie bladeren. I love it!