Mijn lievelings kerstproducten van Oktober – Monthly Favourites

21

Normaal gesproken staat de Monthly Favourites van Oktober vooral nog in het teken van de herfst. Maar sorry jongens, ik kon niet langer wachten met kerstproducten. Ik heb gewoon te veel leuke dingen gezien en ik wil ze delen. Zeker omdat sommige spulletjes al vroeg zijn uitverkocht, en ik jullie de kans wil geven om ze in huis te halen (als je ze net zo leuk vindt als ik). Dusss… deze Monthly Favourites staat vrijwel volledig in het teken van kerstsfeer.

Online kerstshoppen

Voor wie deze rubriek nog niet kent: iedere maand deel ik fotootjes van mijn favoriete items voor je huis en je kerstboom, die je allemaal online kunt shoppen (vanuit je luie stoel). En dat is nu fijner dan ooit! Als je op de foto in kwestie klikt, ga je naar het product in de desbetreffende webshop. Daar zie je ook wat het kost en vind je de details rondom levering.

Loberon

Een traditioneel kleurenpalet

Je ziet het waarschijnlijk meteen als je naar de fotootjes hieronder kijkt: ik heb echt een kleurenpalet. Ik hou van natuurlijke kerstversiering en van de traditionele kerstkleuren rood, wit, goud en groen. En op de een of andere manier kies ik dus ook steeds producten uit die daar goed bij passen. En dat zorgt wel voor een gaaf geheel, vind je niet? Er zitten trouwens ook een paar herfstitems tussen, maar het meeste is toch wel full on Kerst.

De vorige keer introduceerde ik één van mijn nieuwe favoriete webshops: Loberon. En daar ben ik uiteraard ook deze keer weer wezen rondneuzen. Verder presenteer ik jullie graag één van mijn verslavingen: kussenslopen van H&M Home. Ik heb er echt al zoveel in huis haha. Kussens zijn de knuffels van volwassen vrouwen. And boy, do I love my teddy bears :). Maar kijk nou, ze zijn ook zo vreselijk leuk! Die wil je toch gewoon allemaal in huis halen? Ik kan oprecht niet kiezen, hè!

Zit er iets leuks voor jou bij?

Dat waren ze alweer. Ik heb er dit keer weer braaf 40 gedaan, zoals ik ook ooit begon. Anders heb ik volgende maand en de maand erna niets meer om te delen. Dat wordt al een uitdaging, want ik heb het idee dat collecties dit jaar hier en daar wat summierder zijn dan gebruikelijk. Achja, misschien herhaal ik nog wel wat dingetjes als ik er echt fan van blijf :D.

Anyway, ik hoop dat je er weer wat leuks tussen hebt gespot! Laat je het me weten hieronder in een reactie? Ik zou het zo allemaal kopen (maar helaas, de hovenier heeft geen geldboom kunnen vinden om in onze nieuwe tuin te planten). Dus ik hou het maar even bij een paar items. Het gouden rendier voor je sieraden staat al in de kast. En er zijn ook weer een aantal kussentjes onderweg. Kan het niet laten hè :).

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

21 reacties

 1. Hoi allemaal,

  Ik heb afgelopen week de papieren kerstboom van hm ontvangen en de papieren ster voor in de boom in een beige kleur. Beide zijn van mooi stevig papier. Echt de moeite waard!

 2. Wat een leuke kerstspulletjes allemaal:)

  Ga zeker wat spullen bestellen.. de kussentjes zijn geweldig… 🙂

  groetjes van Suus

 3. Clasien Kaethoven op

  Ik heb heel veel leuke dingen gezien.
  De folder van Loberon heb ik in huis, met veel te veel mooie dingen
  Het is zal moeilijk kiezen worden, en dan ben ik nog niet in tuincentra geweest.
  En ik hoop, dat we naar de duitse kerstmarkten kunnen, Aken gaat door, zag ik op de site van kerst en wintercreatief.

  • Leuk allemaal, wordt er een beetje hebberig van Ik hou ook zo van kussens. Deze zijn heel leuk en redelijk geprijsd. Ik heb thuis veel wit en heb daarom mijn donkere kerstkussens aan mijn broer gegeven. Kan ik mooi nieuwe nemen

 4. Clasien Kaethoven op

  Ik heb heel veel leuke dingen gezien.
  De folder van Loberon heb ik in huis, met veel te veel mooie dingen
  Het is zal moeilijk kiezen worden, en dan ben ik nog niet in tuincentra geweest.
  En ik hoop, dat we naar de duitse kerstmarkten kunnen, Aken gaat door, zag ik op de site van kerst en wintercreatief.
  Groetjes Clasien Kaethoven

 5. Wat leuk allemaal! Ik heb zelf al zeker een stuk of 8 verschillende kussenslopen voor de kerst. Maar nu ik dit zie ben ik bang dat ik mijn collectie zal moeten uitbreiden…
  Bedankt voor de inspiratie!

 6. Hey Saskia,
  Wat een gave kerstproducten. Echt te tof. Ik word nu al zo vrolijk van al die kerstproducten, kan niet wachten.
  Fijne dag.

  Lieve groetjes,
  Emily

 7. Leuk te zien dat herten ook weer een bepaalde sfeer mee geven. Ben helaas niet zo’n kussen fan. Maar er staan voor mij ook genoeg andere leuke spullen tussen zoals de mooie sterren

 8. Vind de kussentjes erg leuk.

  En advent kalender van rituals al een paar weken in huis. Iedere ochtend van december een verassing wat er in het doosje zit

 9. Leuke dingen zeg, vooral die kussens (en zeker die met de notenkrakers) Daar word je op zo’n natte en stormachtige herfstdag als vandaag wel weer vrolijk van. Maakt mijn dag echt een stuk beter

 10. Die huisjes vind ik tof, kunnen al met de herfst neergezet worden, bakvormen van nordic ware: waar blijft die goed gevulde portomonnee (zou los gaan, echt) En kussenhoezen zijn het, neemt ook minder ruimte in en zo toch een kerstgevoel op de bank. Eerst even nieuwe scoren in petrol en een lichtere kleur, dan op zoek naar kerstkussenhoezen.

 11. Hey Saskia,
  Dank je wel voor de inspiratie, net een stapel kussenhoezen en een set kaarsen bij H en M gekocht.
  Wat een leuke winkel trouwens Loberon. Was het maar kerst !!!
  Dank je wel voor alle ideetjes en kerstnieuwtjes, heerlijk in deze tijd, Dat hebben we echt nodig.

  Marijke

 12. LEUK LEUK LEUK oftewel HEBBEN HEBBEN HEBBEN.
  Wat een leuke items heb je erbij staan. Tja en als je dan wat gaat rondsnuffelen op websites is het zomaar ineens gebeurd….. de bestelling bij H&M en bij Loberon zijn zomaar ineens geplaatst.

 13. Het notenkrakers kussen is echt leuk, en ik ben helemaal niet zo van de kussentjes. Goeie bakvormen ook, mijn twee meiden houden van bakken. Maar zo’n goeie resultaten hebben we nog niet gehad. Toch eens kijken voor een vorm…

 14. Lucie Bleumer op

  Dat Decoboard ga ik kopen en twee kussenhoezen van H&M.
  Dank voor de tips.
  Ik ben van de Scandinavische stijl, dus geen overvole boom, en van de traditionele kleuren: groen rood wit en goud.
  Bewaar deze mail want nog veel weken te gaan.

 15. Johanna Neathey op

  Prachtig al die Kerst spulletjes. Ik zou er een heleboel van kopen als ik de kans zou krijgen. Normaal ga ik elke October naar NL daar voor, maar helaas is dat dit jaar niet mogelijk door Corona. En hier in Engeland zijn de tuin centrums lang niet zo mooi als in Nederland. Bedankt voor het in de sfeer brengen van Kerst, mijn favourite seizoen!