VLOG! Showroombezoekje Countryfield (+ goodiebag uitpakken)

12

Weet je nog.. afgelopen zomer… toen het 37 graden was buiten? Nou, toen hadden Arvid en ik wel zin in een kerstig uitje. Dus gingen we in op de uitnodiging van Countryfield om een bezoekje te brengen aan hun kerstshowroom. In deze vlog neem ik je gezellig met ons mee. En op ’t end pakken Arvid en ik een heule goed gevulde goodiebag uit.

Pssst… één van de items van Countryfield in deze video komt later dit jaar in een winactie!! Dus als je iets leuks spot, hou de website goed in de gaten ;-). Deze showroom is trouwens helaas niet te bezoeken voor particulieren. In de video vertel ik je waar je de spulletjes van Countryfield precies kunt kopen. Ik hoop dat je het leuk vindt om te zien!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

12 reacties

 1. Geweldig!!! En dat tijdens de hitte golf ik lag het inderdaad eerder in je blog. Wat een prachtige artikelen hoe meer glinster en goud hoe beter! Vooral de glazen kerstboompjes met verlichting erin vind ik mooi. Het grappige is dat ik tijdens de hittegolf wat oude blogs van je ben gaan lezen en daarna alvast wat mooie kerstspulletjes online heb gescoord. In de huiskamer was het toen 31 graden pff.. Blij dat mijn favoriete tijd van het jaar weer is aangebroken! Heel fijn weekend!

 2. Hallo Saskia en Arvid natuurlijk, superleuke vlog. Ik vind de spullen van Countryfield, héél leuk. Ook prachtige kleuren. Hun kaarsen branden ook heel mooi en de zwarte hangkandelaars die kun je in een mooi windlicht hangen, dat ziet super gaaf uit, dus binnenkant. Chapeau voor jullie om met 30° de kerstshow te gaan bezoeken. Ik heb weer genoten want het weer buiten begint nu langzaam al een beetje kerstig te worden, grauw en lekker fris. Heel fijn weekend en bedankt weer voor de leuke vlog

 3. Ingrid van Kaam op

  Hallo Saskia,

  Wat ern gezellige Vlog weer. Een goodiebag is inderdaad altijd leuk om uit te pakken. Geniet van de leuke dingen die jullie kregen.

 4. Heb een aantal mooie ballen voorbij zien komen.
  Countryfield is een leuk merk.
  De zwarte hangkandelaars zijn voor een windlicht zodat ze aan de binnenzijde hangen maar je kunt ze ook aan een decoratie ladder hangen.
  Veel plezier met de inhoud van de goodie bags

 5. Wat een super gaaf filmpje is dit. Worst hier zo vrolijk van. Jullie zijn samen echt een geweldig duo. Heerlijk!! Ook weer super gave dingen gezien. En die aansteker is echt super tof zeg. Fijn weekend.