VLOG! Aftellen tot Kerst #3: Enchanted Gardens & kerstboom kiezen

5

Ga er maar weer even lekker voor zitten, want aflevering drie van ‘Aftellen tot Kerst met Christmaholic’ staat voor je klaar! Deze keer bezoeken mijn man Robert en ik Enchanted Gardens in de Kasteeltuinen Arcen (nog open t/m 25 oktober 2020). Ook gaan we een permanente kerstboom voor in de tuin uitzoeken.

Op het einde van de video pak ik twee toffe pakketjes uit:

Ik hoop dat je het weer leuk vindt om te zien! Mocht je de twee eerdere afleveringen hebben gemist, hier vind je de eerste (met een hoop pompoenen) en hier de tweede (met een kerstshowverslag en meer kerstigs).

Tot de volgende video, doei doei!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

5 reacties

 1. Anneke Korenhof-Lamers op

  Goedemorgen Saskia, Deze vlog was weer heel geslaagd!!! Heb er gezellig samen met mijn man naar zitten kijken.
  Wij zijn ook net verhuisd en hebben, omdat we nu meer ruimte hebben., een nieuwe grote kunstboom gekocht.
  We kunnen haast niet wachten om deze op te zetten…… Ik moet ook nog heel veel doen voor de kerst….Maar is een reuze gezellige tijd……
  We kijken uit naar de volgende vlog…..Succes met alles………en tot snel!!
  Fijne dag!
  Groetjes uit Ede

 2. Het was weer leuk om naar te kijken, ben je er al aan uit welke boom er in de hoek van de tuin moet komen? Er zijn ook bomen ( ook naaldbomen) die heel slank en open zijn hè. Misschien is dat iets voor jullie 😉

  En heb jij het e-mail adres van het bedrijf van het bierpakket? Zou er mijn man heel blij mee kunnen maken.

  Succes met je drukke werkzaamheden.

 3. Het is altijd leuk om een item over tuinen te zien! Daarom kijk ik ook altijd graag naar BBC Gardeners World. Onthaastings tv! Hebben jullie toevallig ook de … Pinus Wallichiana gezien? Die heeft van die zachte, hangende naalden. Er zijn trouwens meer soorten met zachte naalden. Die wat open zijn en dus licht doorlaten. Een Pinus Nigra kan bijvoorbeeld best prikken. En als zo’n boom groot wordt, kun je de onderste takken natuurlijk weghalen voor een leuk doorkijkje. Daarnaast is een Malus Red Sentinel (rood sierappeltje) ook erg leuk. Ideaal voor het rood accent en het gratis knutselmateriaal voor kerstkransen! Zelf ben ik nog op zoek naar een witte lijsterbesboom. Dat blad verkleurt van groen naar rood en vervolgens steken de hagelwitte bessen enorm af. Daarnaast zijn vogels gek op de bessen. Nou, succes met de tuin, ik ben zeer benieuwd!