Dit is de kerstcollectie van Rivièra Maison

12

Het is nog iets minder dan 50 dagen tot Kerst… en dat leek me een mooi moment om plaatjes met jullie te delen van de nieuwe Rivièra Maison kerstcollectie. Ik heb de mazzel gehad om de nieuwe spulletjes al in diverse tuincentra te kunnen bewonderen. En er zitten pareltjes tussen hoor! Rivièra Maison heeft maar liefst zes verschillende thema’s in de kerstcollectie voor 2020. Ik laat ze je graag allemaal zien.

1. Forest Chic

We gaan back to nature met deze kerstcollectie geïnspireerd op de prachtige, ruige en onder een flinke laag sneeuw bedekte bossen in Montana (Verenigde Staten). Dennenappels, siertakken, bladeren en ornamenten in een mix van warme en koele tinten zoals roestrood, donkergroen en gouden accenten. Om de look compleet te maken zitten er in deze collectie ook prachtige pieken van rustic rattan en mooie accessoires voor rondom de boom.

2. Magical Mauve

In de Magical Mauve kerstcollectie zit muziek. Een collectie zo beweeglijk als een danser(es), waarin het vinden van ontspanning en balans centraal staat. De rustige kleuren en zachte materialen werken ontspannend voor je zintuigen. Geïnspireerd op de 80’s, vrouwelijk en een tikje gewaagd. In deze kerstcollectie vind je ornamenten in champagnekleur, roze poedertinten, donkerpaars tot diep donkerbruin. De ornamenten zijn mooi afgewerkt en er is veel aandacht besteed aan de kleine details zoals tule, parels en glimmers.

3. Traditional Red

Binnen de Traditional Red kerstcollectie staat nostalgie centraal. Een traditionele Kerst met veel rood en groen. Een tijd die staat voor genieten en die verbindt. In deze collectie vind je veel tijdloze klassiekers zoals rood -en groen geruite strikken, rustic rattan ornamenten zoals sterren, pakjes en kerstklokken. Ook hoort wintersport bij dit seizoen en met de rustic rattan sledes, ski’s en een heuse skilift waan je je bovenop de piste. Deze collectie geeft je een warm en vertrouwd Kerst gevoel.

4. London Classic

De London Classic kerstcollectie is geïnspireerd op Kerst met de Britse upper class. Treed binnen in een Gentlemen’s Club in St. James, West End Londen en kijk je ogen uit. Deze collectie bestaat uit tijdloze klassiekers in verschillende bruintinten in combinatie met zilver en zacht goud. De ornamenten stralen klasse uit en geven tegelijkertijd een warm een rijk gevoel.

5. Sparkling Silver

De Sparkling Silver kerstcollectie van Rivièra Maison  is perfect voor de liefhebber van glitters en zilver. Niets is te gek in het seizoen waar ‘over de top’ niet bestaat. Ga voor een boom volledig zilverkleurige glitterende boom. In dit thema horen prachtige ornamenten bedrukt met zilveren glitters in de vorm van een hart en de letters; RM. Maar ook grote hangers met een antieke look en een Winter Wonderland ornament met zilverkleurige glittersneeuw. Let’s sparkle!

6. Glamorous Gold

Het zesde en laatste thema is gemaakt voor iedereen die gek is op goud in huis! Kerst is bij uitstek het seizoen om helemaal uit te pakken en je huis een extra glamorous look te geven. In de collectie vind je zowel glimmende gouden ornamenten als versieringen in mat goud. Prachtig om te combineren in de boom. Denk aan ornamenten bedrukt met gouden glittersterren, mond geblazen kerstballen gevuld met glitters en een Winter Wonderland ornament met gouden glitter sneeuw. Go for gold!

Rivièra Maison kerstcollectie 2020: welk thema is ’t mooist?

Welke van bovenstaande thema’s spreekt jou het meest aan? Ik vind ze eigenlijk allemaal wel wat hebben. Je kunt de verschillende thema’s uit de Rivièra Maison kerstcollectie 2020 ook prima met elkaar mixen & matchen. Ik ben vooral fan van de ‘pieken’ voor op tafel en de mooie goudkleurige kerstbomen.

Heb er al een aantal keer mee in mijn handen gestaan in de winkel, maar ik heb al zoveel geshopt haha. Probeer me een beetje in te houden. Het is me trouwens niet duidelijk welke foto’s precies bij welk thema horen (stond er niet bij), dus ik hoop maar dat ik ze op de goede plek heb gezet, haha! De Rivièra Maison kerstcollectie is o.a. te koop in diverse tuincentra, bij de Rivièra Maison winkels en in de webshop.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

12 reacties

 1. esther verburg-beeris op

  Mijn hele huis en kerstbomen zijn RM. Helaas worden alle ballen steeds duurder, tot belachelijke prijzen aan toe en de kwaliteit van RM is ook drastisch naar beneden gegaan, Het is bij RM puur een geldkwestie geworden ipv kwaliteit leveren. Ben al jaren fan van RM en heb door het hele huis de oude collectie. Die kwaliteit was nog goed. Iedereen die van RM houd klaagt hierover. Wel hebben ze ieder jaar een mooie kerstcollectie maar de prijzen zijn echt absurd. Ben je weleens in een echt RM store geweest zodra de kerstcollectie er is? Zoveel mooier dan bij intratuin! Moet je echt eens een kijkje gaan nemen. Bij intratuinen word het verkopen er van steeds minder. Ook vanwege diefstal. Rhoon heeft al een lange tijd geen collectie meer vanwege de zelfde reden. Intratuin Halsteren en Zevenhuizen zijn al enorm ingekrompen,

 2. Ook ik vind ze allemaal wat hebben. Door het rustige kleurgebruik zijn een aantal kerstballen ook prima met elkaar te combineren of met thema’s die elders/eerder gekocht zijn. Wel zo prettig omdat de meesten niet elk jaar een heel nieuw assortiment voor in de boom aanschaffen. Ik weet dat ze een paar jaar geleden ook prachtige kerstballen hadden met sterretjes reliëf erin. Nog steeds spijt dat ik die toen niet heb gekocht.

 3. Hallo Saskia,
  Ik ga voor de Londen classic hoor.
  Daar zitten dingen tussen die heel mooi bij mij passen.
  Ook de laatste met het goud past goed bij mijn kerstdecoraties.
  Groetjes.

 4. Forest chic en traditional red zijn mijn favorieten maar elementen van sparkling silver en de gold lijn vind ik ook heel mooi. Jaja, ik word altijd zo hebberig in deze tijd van het jaar.

 5. Vind Glamorous Gold mooi en Sparkling Silver maar vind de prijzen niet leuk meer.
  Ben het met Esther eens dat de prijs/ kwaliteit verhouding behoorlijk scheef loopt.
  De oudere collecties waren absoluut beter van kwaliteit.
  Ben al jaren fan van RM. al is het een stuk minder dan voorheen én ik denk niet dat ik de enige ben

 6. In elke collectie zitten elementen die ik prachtig vind, maar ook dingen die niet mijn smaak zijn. RM is inderdaad schrikbarend duur. Dan moet je geen wild huisdier hebben! Ik heb ook even bij het serviesgoed gekeken, maar de collectie voor kerst is daarin niet zo uitgebreid.