VLOG! Aftellen tot Kerst #5 – Lampjes aan de gevel + kerstshows

6

Yay, daar is alweer de vijfde aflevering van Aftellen tot Kerst (met Christmaholic)! De afgelopen week zijn we weer veel op pad geweest. In deze vlog zie je o.a. een bezoekje aan twee Intratuin-vestigingen (daarvan komen binnenkort ook uitgebreide fotoverslagen online). Ook hebben we – met hulp van mijn lieve vader – de kerstverlichting opgehangen aan de gevel van ons nieuwbouwhuis.

Versieren in & om het huis

De eerste stapjes in het versieren in het nieuwe huis zijn dus gezet! Het is nog wel even zoeken hoor. We komen van een klein appartementje en nu wonen we ineens in een grotemensenhuis met twee verdiepingen, een dakterras en een tuin. Ik had lang niet genoeg spulletjes om deze nieuwe woning in vol ornaat te decoreren. Het versieren ga ik echt stap voor stap doen. Natuurlijk heb ik allerlei nieuwe decoraties ingeslagen (en ook een paar nieuwe kunstkerstbomen), maar echt over the top zal het dit jaar niet worden.

Het is allemaal zo kostbaar! De verhuizing, verbouwing en al het klussen waren al duur zat haha. Dus de komende jaren zal ik stap voor stap mijn kerstcollectie gaan uitbreiden. Maarr… ik ga natuurlijk wel volop versieren. In november ga ik steeds meer in & om het huis doen. Niet alles zal ik vastleggen op film, want ik vind het gewoon heerlijk om lekker te versieren zonder te moeten nadenken over waar de camera staat en hoe ik het in beeld breng. Maar ik beloof dat ik sowieso wel wat ga laten zien! Pinky promise 🙂

Handige linkjes

Om af te sluiten nog even een overzichtje van de tuincentra & winkels waar we zijn geweest in deze video en de spulletjes die we gebruikt hebben (in order of appearance):

Ik hoop dat je het weer leuk vond om te zien! 🙂

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

6 reacties

  1. Wat heeerlijk om te zien weer. en ook weer wat geleerd hahaha.. Kijk altijd uit wat je weer voor nieuws brengt zaaaaalig

  2. Het was wee leuk!
    De twee tuincentra vind ik niet echt spectaculair.
    De winkeltjes zien er erg gezellig uit. Jammer dat alles zo ver is.

  3. Dat zag er weer gezellig uit. Jullie huis is trouwens van mooi gemêleerde stenen gemaakt. Ook dat is al sfeerbepalend. Tja, etalage poppen in de etalage van een modezaak vind ik mooi maar in een kerstafdeling vind ik ze eigenlijk altijd afbreuk doen aan de kerstsfeer. Ook dat is natuurlijk persoonlijk. En wat zien die brocante winkels er toch gezellig uit! Vooral Onder de Kersenboom in Mill met een zich lekker opkrullende kat op een stoel!

  4. Wat leuk dat je in Mill bent geweest, wij zijn daar getrouwd haha, grappig als je het dan zo terug ziet, zeker omdat het een heel klein plaatsje is. Leuke vlog weer!