Video | Kerstversiering organiseren & opbergen doe je zo!

6

Samenwerking – Eén van de meest aangevraagde video’s dit jaar: hoe organiseer je al je kerstspullen? En hoe berg je alles netjes op zodat je het volgend jaar ook weer kunt vinden? Samen met Sunware (een Tilburgs bedrijf dat superhandige kerstopbergers maakt) heb ik daar een leuke vlog vol tips over gemaakt. Je bekijkt ‘m hierboven!

Kerstopbergers van Sunware

Ik maak alleen maar reclame voor producten waar ik zelf oprecht enthousiast over ben. En de Sunware boxen zijn echt favoriet hier in huis! Ik ontdekte dit merk een paar jaar geleden in een zoektocht naar handige opbergers en sindsdien zitten al mijn kerstspullen in opbergdozen & tassen van dit merk. Ik vind het zo fijn!

Al mijn kerstballen en kerstversieringen hebben onze verhuizing overleefd (ze zaten dus allemaal in Sunware boxen). Sommige dozen heb ik al een paar jaar en ze zijn nog steeds even mooi. Dus het is echt goed spul. Ik zal hieronder even een aantal van de producten linken die ik laat zien in de video, zodat je er wat meer over kunt lezen:

Sunware heeft trouwens – naast kerstopbergers – ook handige opbergproducten voor je keuken en om schoon te maken. Dus dat is ook wel leuk om eens te bekijken!

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over deze video of over het slim & handig opbergen van je kerstversiering en andere kerstspullen? Laat het dan zeker weten in een reactie hieronder! Ik denk dat ik één vraag van jullie al wel kan verwachten: waar ik al die dozen opsla en hoe dat eruit ziet. Helaas kan ik dat nog niet laten zien. Zoals je wellicht weet, ben ik recent verhuisd naar een nieuwbouwwoning.

Op dit moment staan de boxen dus nog overal verspreid. We gaan hopelijk volgend jaar een grote kast maken waar ik een groot deel van mijn kerstversiering en andere sfeerdecoratie in kan opbergen. Dus met een beetje mazzel kan ik dat volgend jaar wel laten zien in een video!

Deze video en dit artikel zijn in samenwerking met Sunware tot stand gekomen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

6 reacties

 1. MARTINE DE WINNE op

  Dag Saskia ,
  Waar kan je die verpakkingen voor advent kransen in op te bergen vinden ,ik denk misschien in doe het zelf winkels in Nederland , ik denk niet dat je die in Belgie vind . Of misschien bij Ikea ?
  Groetjes Martine

 2. Een gouden tip heb ik niet echt. Maar ik heb wel een keer de batterijen in mijn verlichting laten zitten en toen zijn de batterijen gaan lekken, waardoor de verlichting niet meer gebruikt kon worden. Kei jammer.
  Ik wilde dit graag delen, waardoor het andere lezers deze teleurstelling bij het uitpakken van je Kerstspulletjes kan besparen.

 3. Vijfendertig jaar jong, nog heel hartelijk gefeliciteerd Saskia en nog veel gezonde en gezellige jaren toegewenst.
  Wat ziet het er weer prachtig uit allemaal.
  Inmiddels is kamer/keuken in kerstsfeer ,dus je begrijpt dat ik weer op en top geniet van de lichtjes en dit speciale gevoel .
  Ook dit jaar heb ik genoten van je vlogs ,oftewel ik geniet nog steeds en kijk er dan ook wekelijks naar uit. Zondagochtend, koffie ,Ipad,geroosterd broodje en dan heerlijk genieten. Ook al ben ik gek op alle jaargetijden,maar qua sfeer springt de maand december er voor mij toch echt uit.tot volgende week,lieve groet.