VLOG! Aftellen tot Kerst #7 – All I want for my birthday is….

24

Wie heeft er zin in extra aftelvlogs? Ik was éigenlijk van plan om pas na het weekend een nieuwe vlog online te zetten. Maar donderdag was mijn verjaardag en ik heb zoveel gefilmd dat ik nu al op 18 minuten video zat, haha. Dus ik dacht: volgens mij vindt niemand het erg als ik in december wat meer aftelvlogs plaats. Een soort mini-Vlogmas, haha!

Kerstshow Coppelmans Nuenen

In deze video zie je eerst hoe Robert en ik naar de kerstshow van Tuincentrum Coppelmans in Nuenen gaan (voor de zoveelste keer dit jaar, haha. Love it!). Daarna ga ik aan de slag met het versieren van een klein kerstboompje bij onze eettafel in de woonkamer.

Mijn verjaardag vieren

Maar het grootste gedeelte van deze vlog staat in het teken van mijn verjaardag!! Vijfendertig kaarsjes mocht ik uitblazen op 3 december en ik heb het in het klein maar toch heel GROOTS gevierd. Ik had een cadeautje voor mezelf besteld (servies van F2D) dat ik lekker rustig heb uitgepakt op de bank om mijn dag mee te beginnen. Daarna kwam er een vriendinnetje langs en hebben we urenlang (off camera) zitten kletsen. Gezellig!

’s Avonds genoten we van een easy culinair home cooking menu van ons favoriete restaurant Dijk9 in Eindhoven (je ziet de sommelier zelfs nog even langskomen in de vlog). En verder laat ik allerlei cadeautjes zien die ik gekregen heb op mijn verjaardag. Het meest hilarische cadeau komt heeeeelemaal op het einde van de video, dus kijk ‘m vooral af (of skip even naar het einde, ik kwam écht niet meer bij).

Q&A: Heb jij nog een vraag aan Robert of mij?

Eigenlijk wilden Robert en ik in deze video een Q&A gaan doen waarin we vragen beantwoorden die jullie ons via Instagram gesteld hebben laatst. Maar ja, zoals ik al zei, het filmpje was al zo lang. Dat doen we wel een volgende keer! Dusss: heb jij nog een vraag aan mij of aan Robert (zoals hoe het is om met een christmaholic te leven ;-)). Laat het even weten in de reacties hieronder. De leukste vragen beantwoorden we binnenkort in de vlog!!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

24 reacties

 1. Goedemorgen Saskia,

  Nou je hebt mij lekker laten janken… Wat was het mooi om te zien dat je zo onwijs blij was/bent met de sneeuw machine. Ik voelde gewoon je blijdschap door mijn telefoon heen. War een mooi kado!!! Sneeuw op je verjaardag. Je oorbellen zijn fantastisch maar met dit kado brengt je een gevoel wat niet te beschrijven is. Snif…. Even de tranen wegvegen van mijn wangen. Geniet er maar veel van. Let it snow let it snow let it snow.

 2. Wat een geweldig kado van Arvid!! Sneeuw op je verjaardag, super!!!
  En wat een prachtige oorbellen.
  Swarovski heeft prachtige sieraden.
  Een tópverjaardag. Het is je van harte gegund.

 3. Hoi Saskia,
  Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik heb weer genoten van je volg. Het is altijd uitkijken naar de zondag om weer ‘n nieuwe blog van je te zien. En wat extra vlog’s ik ben er voor. Fijne zondag . Tiny

 4. Hallo Saskia,

  Alsnog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag.

  Geniet iedere keer als je kerst emails binnen komen.

  Groetjes,Selvy

 5. Will Langenberg op

  Ik wil je nog graag even feliciteren met je 35ste verjaardag.
  Hoop dat je een mooie dag hebt gehad, ondanks dat het misschien anders is gegaan dan eerdere jaren.
  Hiep,hiep hoera , lieve groetjes Will.

 6. Superleuk die sneeuw machine
  Mijn man leeft ook met een christmaholic dus ben benieuwd wat Robert er van vindt.
  Mijn man laat mij altijd maar lekker aan rommelen en vindt het stiekem wel gezellig.
  Nog heel veel jaren in goede gezondheid gewenst want we willen nog heel !angst van je genieten.
  Geniet van je december maand.

 7. Hallo Saskia,
  Allereerst nog gefeliciteerd met jouw 35ste verjaardag.
  Wat een super leuk Vlog was dit en het cadeau van Arvid, de sneeuwmachine is wel super zeg.
  Heel veel plezier van jouw witte kersttuin.

 8. Hey Saskia en Robert,

  Allereerst nog Gefeliciteerd en een blij, mooi en gezond jaar.
  Jij hebt een fijne verjaardag gehad en als hoogtepunt de sneeuwmachine, dus sneeuw op je verjaardag.
  Altijd fijn om jullie blije gezichten te zien.
  Vraagje; hoe bevestig je de vaasjes in de boom en waar heb je deze gekocht? Ik vind het heel mooi.

 9. ☃️Hoi Saskia,
  Beter laat dan nooit maar ik wil je nog even van Harte Feliciteren met je Verjaardag!
  Wat een super leuk cadeau, heerlijk lijkt me dat!.
  Groetjes Marijke ☃️