VLOG! Aftellen tot Kerst #8 – Kledingkamer versieren & wandelen

14

Hallootjes! Daar issik weer met een nieuwe aftelvlog. In deze alweer achtste aflevering gebeurt er eigenlijk weinig spannends, haha. Ik ben lekker in huis bezig met wat versieren en versiering maken. Ook gaan Robert en ik een stukje wandelen. En tot slot droog ik sinaasappeltjes in de oven. Gewoon lekker kneuterig kerstig dus.

Wat meer informatie over de dingetjes in de video

Omdat ik weet dat er altijd vragen over komen, hieronder wat informatie over de dingen die je ziet in de video. Hope this helps!

Dat was ‘m weer!

Nou, dat was ‘m! 🙂 Ik hoop dat je de video weer leuk vond om te zien. Volgende week weer en dan laat ik je onze feestelijk gedekte kersttafel zien (als-ie tenminste mooi wordt haha). Mocht je nog een andere vraag hebben over iets wat je hebt gezien in de video, stel ‘m dan gerust in de comments hieronder! En geniet van deze donkere dagen voor Kerst hè, doe ik ook :).

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

14 reacties

 1. Hallo Saskia

  Die sinnasschijfjes ruiken altijd heerlijk,ik doe er kruidnagel in steken dan krijg je een hele aparte geur ,dit was weer een leuke blog ik geniet er van.

  Groetjes

 2. Clasien Kaethoven op

  Weer een leuke vlog, Saskia.
  Inspiratie genoeg.
  Leenderstrijp is een mooi , landelijk gebied, wij komen er best vaak. Onze dochter woont in Leende en hebben daar veel gefietst.
  Geniet van je huisje, het ziet er prachtig uit.
  Fijn weekend!!

 3. Kijk, dan ben je toch echt een doorgewinterde Christmaholic, als je rendiermos weet te herkennen! Ik hou ervan!!! Wat een mooie omgeving om te wandelen. Oja, dat boompje uit de kleedkamer, waar komt dat vandaan? Ik probeer al her en der te kijken maar op foto’s is het vaak moeilijk vergelijken. Onze dochter, Christmaholic in de dop, wil graag een eigen boompje voor op haar kamer. Dat moedig ik uiteraard graag aan! Een aantal kerstkussens is online uitverkocht (met kerstbomen heb ik gelukkig al!) maar soms liggen ze nog in een filiaal. Eigenlijk zou elke H&M een Home afdeling moeten hebben. Nou, het was weer een gezellige vlog! Oja, gisteren hebben we bij Primark hele leuke, flanellen dekbedhoezen met Mistletoe print gekocht!

 4. Bianca Van Den boogaard op

  Hoi Saskia,

  Gezellige vlog weer!

  Ik heb heerlijk vakantie tot het nieuwe jaar dus
  Aankomende week ga ik de sinaasappel schijfjes
  Ook eens maken! Alle tijd voor!

 5. Corinne Audibert op

  Goedemorgen Saskia,

  En ik wens jou Fijne Feestdagen !
  Bedankt voor je blog.
  Echt gezellig om te lezen

  Fijne dag,
  Groeten
  Corinne
  PS: Gaat je verder met een andere blog na Kerst?

 6. Jacqueline Pallett op

  Hallo, Blijft leuk om de vlogs te zien. En ook al kan niet iedereen het één op één overnemen, je pikt er altijd wel iets leuks uit op. Fijne zondag nog. Jacqueline

 7. Goedemorgen Saskia,

  Ik heb nu pas je vlog gekeken. Niet druk gehad, maar even teveel aan mijn hoofd. Ik heb weer heerlijk genoten van je vlog. Je kledingkamer is super gezellig versierd. H&m heeft super leuke spullen. Een fijne dag vandaag.

  Groetjes, Tamara

 8. Wat ziet het er gezellig uit bij jullie thuis, en zo netjes.
  Mooi gebied om te wandelen, heb dat nog nooit gezien in Strijp daar bij de paarden.
  Ben nu bezig om ook wat kerstgevoel te krijgen, wegens familieomstandigheden dus weer nergens aan toegekomen. Nu gezellig inhalen met je blog erbij en dan in het weekend ga ik ook sinaasappelschijfjes drogen.