Kersttrends 2021 ~ Magical Garden

31

Hello my lovely christmas fairies. Zijn jullie toe aan nog een kersttrend? Ik hoop het maar, want je gaat hem hier en nu ontdekken! Deze trend combineert zoete, lieve, roze sprookjesachtigheid (is dat een woord?) met bloemen. Floral fantasy dus! Hierboven vind je weer een videootje waarin ik je wat meer vertel en laat zien van deze trend. En hieronder een reeks fotootjes…

Pink party!

Hallelujah… Deze kersttrend voor 2021 is vrouwelijk, zoet, romantisch en ongelófelijk roze. Echt, je kunt er gewoon niet omheen. Er zitten maar liefst drie tinten roze in: magnolia, fluweelroze en blush pink. Rozer kan bijna niet. Met hier en daar een hint van terra brown en parelmoer is dit een magische meisjesdroom on steroids.

Floral fantasy

En alsof al dat roze nog niet zoet genoeg is, krijg je ook een flinke dosis floral fantasy. Bloemen, in alle soorten en maten. Groot en klein, grof en fijn. Takjes met besjes, (roze) gekleurde Asparagus, grote rozen en fijne bloesem. Ken je het parfum met de naam ‘Flower Bomb’? Nou, ik vind deze trend eruit zien zoals dat parfum ruikt, haha!

Qua materialen spotte ik fluweel, bijvoorbeeld fluwelen paddenstoelen en diertjes. En linten! Aan één boom zag ik zelfs allemaal linten aan de onderste takken hangen, een bijzonder effect gaf dat.

Mary Poppins

Hét symbool in dit zoete thema is trouwens de paraplu. En niet zomaar eentje… De paraplu van Mary Poppins vormde de inspiratiebron! Boven in de kerstbomen zien we parapluutjes van velvet en zelfs volledig gemaakt van kerstlampjes, heel gaaf! Er zijn kleine parapluutjes om in de boom te hangen en ook de bosdiertjes in de romantische roze tuin waar de prinses rondwandelt houden parapluutjes vast.

De showroom

Als je mij een beetje kent, dan weet je vast wel dat dit niet helemaal mijn stijltje is. Maar ik vind het altijd zo knap hoe ze bij Kaemingk van dit soort mooie concepten bedenken en uitwerken en hoe goed het allemaal bij elkaar past. Kaemingk is trouwens het bedrijf waar alle foto’s uit deze blog en de video hierboven is opgenomen. Helaas is deze showroom niet toegankelijk voor particulieren.

En mocht je willen weten waar een bepaald item uit deze blog of uit de video te koop is: sorry, ik vrees dat ik je het antwoord verschuldigd moet blijven. Er zijn zooooveel versieringen te zien in de kersttrendvideo’s en blogs, het is onmogelijk om bij elk item een overzicht van verkooppunten bij te houden. Dus als je iets moois spot, wordt dat echt even op zoek gaan dit najaar!

Sorry voor de blurry foto haha!

Wat vind jij van deze roze kersttrend?

En dan is het woord weer aan jou: wat vind je van deze zoete, roze, lieve, vrouwelijke en sprookjesachtige kersttrend? Is pink jouw favourite colour? Of vind je het – net als ik – tof om te zien, maar zou je zelf nooit thuis je huis in deze stijl hullen? Ik hoor het graag weer van je! En mocht je geen video meer willen missen, abonneer je dan zeker even op mijn YouTube-kanaal. Er komt nog zoveel leuks aan dit jaar, I promise!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

31 reacties

 1. Oeps, dit is me echt te zoet. Ik voel mijn tandglazuur er vanaf springen. De woorden Magical en Garden spreken mij zowel samen als afzonderlijk aan maar dan in een hele andere uitvoering. Dan kan ik beter in het Sprookjesbos van de Efteling worden losgelaten! Maar er zullen ongetwijfeld mensen zijn waarbij deze stijl op het lijf geschreven is.

 2. Angela Scheepers op

  Helemaal mijn kleuren ik had vorig jaar roze tinten met goud prachtig zo mooi toen was het droomvlucht stijl wat jij liet zien wat ik dit jaar ook weer gebruik in de boom vind het super mooi

  • Ohhh fantastische kleuren. Vorig jaar al heel veel van gekocht, dit jaar dus nog even verder gaan. Past echt precies bij de inrichting van onze woonkamer. I love it!

 3. Ow dit is absoluut niet mijn ding. Het ziet er mooi uit maar het straalt geen kerstmis voor mij uit. Lijkt meer op Droomvlucht (attractie Efteling) Maar zoals je al zegt ieder zo zijn eigen stijl

 4. Ohh een beetje too sweet voor mij, roze kan mooi zijn maar dit is wel heel erg veel roze. Wel heel leuk de paraplu erbij, misschien in eennandeee kleur… Wel leuk om te zien hoe enthoudiast ze zijn geweest met dit thema!

  • Leuk om naar te kijken maar hoef t niet thuis. Die parapluutjes/parasolletjes vind ik wel een vondst en de paddestoelen passen daar goed bij

 5. Jopie Wouterse op

  Hallo ,

  Het roze is schitterend om te zien maar niet voor bij mij in huis. Ik heb op dit moment een elfen/herfst/kerst boom.
  Deze is nu versierd met elfjes en er moeten nog wat kabouters in. Maar naarmate de kerst vorderde komen er meer kerst ornamentjes in. Bij het punk zitten nog wel een paar dingetjes bij die ik graag zou willen hebben maar verder is het voor mij geen echte kerst met al het roze. Mijn kleindochter is er helemaal gek op.dus voor haar is ook de elfen boom gemaakt. (Ze is volgende week jarig ) Daarna wordt het een kerst/herfstboom. Maar wel erg gezellig natuurlijk met de lampjes erin
  Bedankt weer voor het mooie filmpje. Ik kijk er weer naar uit naar de volgende.

  Groetjes ,. Jopie.

 6. Roze een prachtige kleur. Maar niet voor kerst. Maar er zijn vast mensen die dit prachtig vinden.
  Zo fijn dus dat ervoor iedereen een stijl is.

 7. Ja dit is ook wel mijn minst favoriete kersttrend van dit jaar geloof ik. Haha ik moest wel lachen om ‘magische meisjesdroom on steroids’, hoewel ik als kind ook al weinig met roze had vind ik dat wel een heel accurate omschrijving! Roze heb ik eigenlijk ook nog nooit in mijn kerstversiering gehad. De velvet paddestoelen vond ik dan wel weer heel cool trouwens. En helemaal eens dat Kaemingk echt bijzonder knap steeds een prachtig sfeerplaatje weet neer te zetten!

 8. Ik wil die trap op met een paraplu van lichtjes, heerlijk wegdromend bij dit thema.
  Voor in huis weet jij misschien van mij ook wel, ik blijf bij rood/wit/groen.

 9. Ruud claessen op

  Kan ik zeer kort en bondig over zijn.
  Verschrikkelijk. Niks voor mij, maar ieder z’n ding. Zullen vast mensen zijn die het fantastisch vinden.

 10. Ingrid van Kaam op

  Hallo Saskia,

  Leuke vlog weer. Roze is ook niet mijn ding. Terra brown en parelmoer zitten dan weer wel in mij boom. Gelukkig zij er veel mogelijkheden zodat iedereen zijn of haar boom altijd naar eigen idee kan aankleden.

  Groetjes Ingrix

 11. linda peremans op

  hallo saskia ik had even het gevoel van dit wordt mijn kersttrend bij je introduktie roze is (wordt)voor het 2 de jaar mijn kerstkleur maar bij het bekijken van je video viel dit echt tegen het is te gesuikerd ,te zoet .ik hou dan wel van roze maar dan wel het kleurpalet dat van licht naar donker en bordeaux overgaat nu ja smaken verschillen nu eenmaal en ik denk dat er wel mensen te vinden zijn voor deze trend maar ik pas er voor

 12. Onze nichtjes ( 7 en 8 jaar) zouden hier echt bij wegzwijmelen, maar aan mij is deze roze sprookjesachtige Kerstversiering niet besteed .

 13. Zelf heb ik ook aardig wat roze in mijn boom zitten de laatste jaren maar toch vind ik het hier te roze etc. Vind de diertjes ook wel leuk maar vind het geheel hier nu zo druk en daardoor rommelig kijken, maar goed dat is mijn mening. Wel leuk er in elk geval weer genoeg roze en diertjes te krijgen zijn want dan kan ik toch mijn eigen dingetjes uithalen 😉

 14. Vindt gewoon zilver met beetje wit toch echt mooier,
  Dat roze t lijkt wel een suikerspin maar goed ieder zijn haar ding

  Maar ps wil ff zeggen dat ik je site verder top vindt hoor!!!

 15. Katrien Delombaerde op

  Ik hou wel van roze accenten. mijn woonkamer zit het ganse jaar met roze accenten maar deze stijl vond ik nu wel minder, wekt minder kerstgevoel op maar eerder sprookjespretparkgevoel. In mijn kerstboom zitten wel roze ballen maar afgewisseld met taupe en goud.

 16. Hihi nu ben ik meer van de warme tinten(ook al bij jou voorbij zien komen) maar mijn allereerste kerstballen waren oud roze ruim dertig jaar geleden

  Heerlijk weer dat je blogs weer zijn begonnen en zoals het er nu naar uit ziet kunnen we ook weer naar de kerstshows toe

  Succes met alles!

 17. Lisanne Bons op

  Ik vind dit niets voor de kerst maar ik zou dit wel leuk vinden in de lente. In plaats van een kerstboom een bloesem boom.

 18. Hoi Saskia,

  Tja, wat vind ik van deze mierzoete kerstversiering? Zoals met alles ,zal hier een een grote groep direct fan van worden. Meestal vrouwen die de kleur roze zijn trouw gebleven en waarvoor het vanaf hun jeugd ,nog altijd de meest mooie,vrouwelijke ,liefste kleur allerbijdehandst blijft. Voor mijzelf hoeft het niet, zeker niet zo uitbundig. Nu houd ik sowieso niet van te vol versierde bomen ,ik zie graag de boom zelf nog. . Echter, zoveel mensen ,zoveel wensen en ieder moet lekker zijn / haar eigen smaak volgen.
  Wat voor de de een fantastisch is, is voor een ander niet te doen.
  Wel geniet ik weer van alle gezellige video’s ,tips en jouw enthousiasme!
  Tot volgende week, lieve groet ,Ineke.

 19. Dag Saskia
  Ik woon in Tessenderlo (België) en ben blij dat ik u terug zie op het scherm met kerstversieringen en nuttige tips.
  Graag had ik wat meer tips en foto’s van herfstdecoratie’s.
  Groetjes en het allerbeste.
  Yvette