Vlog! Aftellen tot Kerst – Herfst, Halloween & Kerst in één

9

De seizoenen lopen altijd een beetje door elkaar hier in huize Christmaholic. In de zomer was ik al met herfst bezig, op dit moment is het al volop Kerst (want ik bezoek allerlei kerstshows en doe kerstfotoshoots). Maar ook Halloween komt er nog aan. In deze video stop ik het gewoon allemaal bij elkaar.

Kerstshow, Halloween-tafereeltje en herfstbaksel

Je ziet me achtereenvolgens een kerstshow bezoeken, namelijk die bij Tuincentrum Coppelmans in Nuenen (hier vind je het uitgebreide fotoverslag van die kerstafdeling). Daarna versier ik een tafeltje in onze woonkamer in Halloween-stijl. Mocht je willen weten waar ik de verschillende items gekocht heb die gebruikt zijn in de video, check dan SoCelebrate.nl even (mijn andere blog). Daar heb ik een lijstje gezet van alle spulletjes!

En tot slot bak ik een herfstig appelgebakje, namelijk: appelflappen in pompoenvorm. Ik gebruik de touwtechniek, die ik ook vorig jaar gebruikte bij de pompoentjes van snelbeton (vlog van september 2020). Mocht je een uitgewerkt receptje willen, dat vind je op mijn Instagram account.

Ik wens je weer een paar minuten herfst, halloweenig en kerstig kijkplezier! 🙂

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

9 reacties

 1. Wat leuk die p0mpoentjes en lekker natuurlijk die ga ik zeker maken.
  En je hoekje voor halloween is ook leuk .al gaan wij natuurlijk voor kerst.

 2. Hoi Saskia,

  Ontzettend grappig maar ik houd ook helemaal niet van enge creepy dingen.
  Ik denk dat ik het maar bij de herfstige appelgebakjes houd, die zien er super lekker uit.
  Ik zag dat je pumpkin spice kruiden gebruikt maar die zijn hier moeilijk te krijgen, vind ze best prijzig online, ik maak ze nog steeds zelf.
  Het wordt hoog tijd dat ze hier in de supermarkt verschijnen !.
  Groetjes Marijke.

 3. Die pompoentaartjes ga ik maken! In plaats van jouw pompoenkruidenmix gebruik ik koekkruiden, die zullen er vast op lijken, net als speculaaskruiden.maar mijn vraag is: WAAR heb jij die énige popoenmok gekocht?? Echt iets voor dit seizoen.