WIN! Kerstmokken, servies & bestek van Gusta

727

Het is woensdag, en je weet wat dat betekent: tijd voor een nieuwe winactie! Deze week mag ik één lieve lezer blij maken met een prachtig pakket vol servies, feestelijk bestek en superleuke kerstmokken van Gusta. Wil je meedingen naar deze prijs? Lees onderstaande blog dan goed door!!

Ik heb een kerstmokken-tic

Hoi, ik ben Saskia en ik spaar kerstmokken. Haha, het is nog geen uit de hand gelopen verzameling die een eigen Instagram-account verdient ofzo hoor. Maar ik heb echt een zwak voor kerstmokken. Ik drink er graag thee en koffie uit. En ik vind de kerstmok een superleuk item om te kopen als souvenir van een kerstreisje. Of als cadeautje voor vrienden (pssst.. de mokken van Gusta kosten maar een paar euro, dus zijn echt het perfecte kerstcadeautje).

Vorig jaar kocht ik op eigen initiatief een paar superleuke kerstmokken bij Gusta en deelde ik er heel enthousiast foto’s van op Instagram. De eigenaresse van de webshop zag dat en vond dat superleuk. Fast forward naar vandaag (een jaar later) en nu mag ik zowaar een hele fijne kortingscode met jullie delen én heb ik een te gekke winactie met ze georganiseerd. Doe je mee?

Eerst even over Gusta en die kortingscode

Gusta is een supertof merk. Het is te koop in diverse winkels, maar je kunt het merk dus ook online shoppen! De collectie bestaat uit allerlei serveerplanken, serviezen, kommetjes, bestek-lijnen, mokken en nog veel meer tofs voor serieus leuke prijsjes!

Wil jij iets kopen in de Gusta-webshop? Gebruik dan zeker mijn speciale kortingscode CHRISTMAHOLIC-HERFST voor 15% korting op het hele assortiment! Er is geen minimaal bestelbedrag en je krijgt de korting echt op álles. Fijn, toch?

Wat kan je deze week winnen?

Maaarrr… je bent hier waarschijnlijk vanwege de winactie! Ik mag één gelukkige lezer blij maken met een giga pakket vol superleuke spulletjes van Gusta, speciaal voor Christmaholic samengesteld. Het pakket heeft een waarde van bijna €165,-. Wat er precies allemaal in het pakket zit? Nou, dit:

Een deel van deze prijzen zie je op de foto’s in deze blog, maar een deel ook niet (het was gewoon te veel om allemaal op de foto te zetten, haha!). Alles bij elkaar vormt dit pakket echt een perfecte, neutrale basis voor een prachtig gedekte kersttafel + een heerlijke middag genieten met lekkere baksels & warme winterse drankjes!

Hoe maak je kans op dit te gekke pakket?

Meedoen = kans maken! En dat doe je door – zoals altijd – hieronder een reactie achter te laten via het reactieformulier. Vertel me in jouw reactie wat jij zou serveren in de kerstmokken of op het mooie servies van Gusta als je zou winnen! Laat je reactie uiterlijk 20 oktober 2021 achter om kans te maken.

Voorwaarden

De winnaar ontvangt na 20 oktober via e-mail bericht, dus zorg dat je een correct mailadres invult als je meedoet. Daarnaast komt de naam van de winnaar hieronder te staan. Verder wordt er niet over de uitslag gecommuniceerd. Je kunt alleen meedoen aan deze winactie als je minimaal 18 jaar oud bent en in Nederland of België woont. Voor alle overige spelvoorwaarden, klik hier.

Update: deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar is Maria Stam! Zij heeft inmiddels via e-mail bericht ontvangen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

727 reacties

 1. Wat ik zou serveren in de kerstmokken? Alles!
  Thee, koffie, chocolademelk met marshmallows, wijn bij gebrek aan een wijnglas..
  Ze worden mijn nieuwe favoriete mok!
  I love mokken, maar kerstmokken nog net iets meer!

  • Wat een geweldige prijs. Wij beginnen dit geweldige cadeau te gebruiken op kerstavond, waar we heerlijk eten en daarna de traditie hebben om kerstfilms en sowieso 1 versie van Scrooge te kijken. In de kerstmokken komt uiteraard wel al warme chocolademelk met mini marshmellows wat we ook op de kerstdagen herhalen. Dan eerste kerstdag; op het servies komt het uitgebreide kerstontbijt, de heerlijke broodjes uit de oven en de kerststol. ‘S avonds gebruik ik het servies en natuurlijk bestek weer voor het uitgebreide kerstdiner. Dit laatste doe ik niet op eerste kerstdag omdat ik dan jarig ben en we zoveel genoten hebben van kerstkransjes, taart en het stokbrood met de heerlijkste salades en een paar tapas, dus die dag gebruik ik het servies alleen voor het ontbijt, omdat we de hele dag visite krijgen alles verspreid omdat iedereen andere verplichtingen heeft helaas. 2e kerstdag wordt deze prijs de hele dag door gebruikt, want dan hebben we ontbijt, lunch en diner ☺

 2. Wat een leuke mokken en de andere spullen in het pakket zijn ook al zo enig. Lijkt me heerlijk om daar mooi de tafel mee te dekken als mijn kinderen met de kerst komen eten. Dan komen onze klassiekers weer op tafel. Heldere kippesoep, pasteitjes met kipperagout, aardappelkroketjes met jus en appelmoes, confit de canard, een een paar soorten groentes, De mini rode kooltjes van de groothandel waren een hit vorig jaar. Traditioneel moet er eigenlijk een Viennetta uit de vriezer van de supermarkt op tafel komen maar ik heb een recept ontdekt om die zelf te maken. Zitten er net iets minder kunstmatige toevoegingen in. Na afloop even gezamenlijk opruimen en een rondje lopen en daarna nog een mok glühwein. Dat wordt weer een topfeest. Niet vanwege het eten maar omdat we dan samen zijn en omdat de kinderen ondanks dat ze al ruim volwassen zijn nog steeds elk jaar hetzelfde willen eten 😉

 3. Andrea Timmerman op

  Wat een geweldige prijs! Na al bijna 2 jaar thuis werken, zou deze prijs zo’n nieuwe boost aan onze kersttafel zijn! Ons huidige servies heb ik wel gezien nu, dus kom maar op!!!

 4. Groeninck kathy op

  In deze heerlijke kersmokken serveer ik chocolademelk met minimashmallows of een lekkere thee met kaneel. Op de prachtige blinkende borden onze traditionele kerstkalkoen…

 5. Wat een leuke bekers zijn het ook, snap dat je er gek van bent! Geniet weer volop van je blogs!!

 6. wat een te gekke actie! ik zou hierin Salep serveren – een traditioneel drankje uit mijn jeugd! wij dronken dit altijd als het weer kouder werd om vanbinnen heerlijk warm te worden! ik maak graag kans

 7. Wat leuk!! Heerlijke mokken voor zelfgemaakte chocolademelk, Apple cider of koffie. En de borden zijn geweldig voor het kerstdiner. En met de bakset kan ik lekker bakken!

 8. Warme chocolademelk met slagroom, of een heerlijk kopje thee. Als we maar met z’n allen gezellig bij elkaar zijn. En op het mooie servies, wat op mijn nieuwe ronde eettafel komt te staan, een heerlijk gerecht samen met de familie gemaakt. En dan maakt het verder niet uit wat het is, als het maar gezellig is.

 9. Mieke Goovaerts op

  Oh wat is dit een mooie winactie, nog op het nippertje gezien. Dit brengt meteen de kerstsfeer in huis.

  Ik zie mij al op 2de kerstdag met mijn man naar home alone kijken. (Traditie onder ons twee) Dan warme chocomelk in die prachtige mokken met nog een restje taart. Dromen mag, toch?!

 10. Ohhh jaaa graag ❤ binnenkort op mijzelf en wij zijn erg traditioneel, dus het wordt gans en kalkoen!! Maar het traditionele met dit mooie hippe servies samen maakt het helemaal top!

 11. Wauwww, supergaaaf deze mokken ! En ook met meer originele teksten dan dat je vaak op mokken of servies ziet! Ik zou heeeel graag willen winnen 🙂

 12. Wat een mooie prijs, ikzelf ken niets van mooi tafeldekken, dus deze prijs zou me zeker helpen om de tafel mooi te versieren met de kerst dit jaar ! Ik haal altijd de maaltijd bij de traiteur, lekker en gemakkelijk en met een mooi servies erbij ziet het er nog eens extra mooi uit. Daarnaast haal ik bij de bakker een lekkere taart en daar zouden deze mokken goed van pas komen bij de koffie en de thee!

 13. Wat een mooie prijs. Een ideaal cadeau voor een jong koppeltje dat weldra onder moeder’s vleugels vertrekt.
  Ze kunnen dan voor hun eerste Kerst in nieuwe woonst de ouders en schoonouders uitnodigen en hun servies gebruiken om heerlijke thee, koffie, chocolademelk te schenken en bordjes met versgebakken gebak. Ik zie het al helemaal voor me.

 14. Wat ik zou serveren in de kerstmokken. Ik ben in de winter helemaal fan van chocomel met mini marshmallows Of gewoon lekker met slagroom natuurlijk.
  En wat is het servies prachtig van Gusta helemaal onze kleur in huis! Dat zou echt heel mooi zijn voor de aankleding. Altijd leuk als de familie komt eten met de feestdagen en je kan je tafel mooi aankleden. Ik heb nog niet echt een recept in gedachten maar wat wij een beetje voor vast hebben is Wild op het menu met stoofperen. Dus zoiets zal het dit jaar weer worden. Lekker met frietjes of een aardappel gratiën.
  Nou ik ga duimen. Zou met beiden prijzen erg blij zijn!