VLOG! Ga met ons mee naar de Countryfield showroom

20

Samenwerking – Het is alweer een paar maanden geleden, maar vandaag kan ik dan éindelijk de video met jullie delen. Afgelopen zomer waren Arvid en ik weer uitgenodigd in de showroom van kerstdecoratie-merk Countryfield. Met onze camera’s op zak reden we die kant op. De showroom was helemaal verbouwd, een stuk groter dan vorig jaar! Dus er was een hoop te ontdekken.

Kerstcollectie Countryfield 2021

De showroom van Countryfield is niet toegankelijk voor particulieren, maar op deze manier kun je toch even naar binnen en kennis maken met de verschillende kerstthema’s van Countryfield en de diverse kerstartikelen. Het merk Countryfield is te koop in diverse grotere tuincentra, cadeauwinkels en woonwinkels.

Op de site van Countryfield vind je een overzichtje van alle verkooppunten. En als je op de hoogte wil blijven van de kerstcollectie (en andere collecties) van dit mooie merk, volg Countryfield dan zeker ook even op Instagram.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

20 reacties

  • Super leuk weer al die ideeën. Je weet me altijd zo in kerststemming te krijgen met je mooie filmpjes . Heerlijk . Fijne dag

 1. Ingrid van Kaam op

  Hallo Saskia,

  Wat een leuke vlog. Prachtige ideeën weer hier. Ik vind dat fluweel wel heel apart. Ik denk dat ik toch zo’n uitvouwbare ster in fluweel wil hebben hoor.
  Het is voor jullie wel genieten dat jullie steeds deze voorpret mogen beleven.

  Groetjes Ingrid

 2. Wat ben je toch een bofkont om samen met Arvid dit te mogen bekijken in de zomer.
  En fijn dat we via jullie dit ook mogen bekijken.
  Vond het er super uitzien.

 3. Jacqueline Pallett op

  Altijd leuk om jouw vlogs te bekijken, je komt er helemaal van in the mood en er iets voor ieder wat wils. Deze was ook weer klasse.

 4. Leuke vlog! Ik heb weer wat inspiratie opgedaan om mijn blauwe kerstthema aan te vullen met okerkleuren! De lichtjes kerstboom die je kan ophangen tegen een muur , en de fluwelen opvouwkerststerren vind ik ook èrg leuk. Benieuwd naar je volgende vlog!

 5. Ik heb een probleem. Ik wil dit jaar nieuwe kerstballen enz maar ik kan niet kiezen☺️.. ik word zo hebberig van alle leuke flogs,foto’s en gezelligen rondleidingen pff

 6. De kerst show bij coppelmans super voor de kids al een feestje de draaimolen bij binnen komst.En de muis met verlichting en waterval geweldig.Deze flog inspirerend de rode kleur blijft mijn favoriet.

 7. Ingrid Durivou op

  Dank je wel voor de leuke reportage bij Countrystyle!!! Zitten altijd wel weer dingen bij die ik wil hebben!!! Groetjes! Ingrid Durivou.

 8. Julia Mailoa (particulier) op

  Saskia toffe Kerstdecoratie(-s). leuke informatieve vlog. Als particulier ben ik ook onder de indruk door de vele variëteit aan kerstartikelen. De wandkerstboom is zeer leuk en handig en het fluwelen ster valt ook in de smaak. Hebben jullie ook engelen te koop. Want een kerst zonder engel is geen kerst, vind je ook niet? Ik heb trouwens twee muzikale engelen van 9 cm. hoog in het glitterzilver de ene engel bespeelt een dwarsfluit en de andere bespeelt de citer. Ik heb ze dagelijks op mijn Pioneer muziekinstallatie staan. Dit is bevorderlijk voor muziek in het algemeen en internationaal. Ik heb goede muziekervaring daardoor ontwikkelt dit is met name beluisteren, het meezingen en meedansen op muziek. En uiteraard mijn verzameling CD, en ouderwetse casette bandjes en Vinyl/langspeelplaten. Zo zie je maar weer wat Engelen teweeg kunnen brengen in een mensenleven. Alvast joyful Christmas!