VLOG! Giga-grote Kerstshow Intratuin Halsteren

27

Samenwerking – De kerstshow bij Intratuin Halsteren is één van de grootste, leukste én lekkerste van ons land. Wij waren vorige week uitgenodigd om een kijkje te komen nemen en in deze vlog nemen Arvid en ik je graag gezellig met ons mee. We kijken onze ogen uit in de grote entreehal, gedecoreerd in het thema ‘Wonderlab der Fantasie’, met bewegende poppen en allerlei fantasierijke hoekjes.

Gigantische kerstshow

Ook de grote miniaturenafdeling is een bezoekje waard en natuurlijk bezochten we de kerstdecoratie-afdeling en het Winter Wonderland speciaal voor kinderen (met een draaimolen en een treintje en gezellige horeca). De complete kerstshow bij Intratuin Halsteren is maar liefst 12.000m2 groot en het tuincentrum zelf is echt gigántisch. Wij hebben er maar liefst 5 uur over gedaan om alles te bekijken en te filmen. Dus het is echt een superleuke bestemming om een dagje naar toe te gaan!

Rudolph’s Bakery Live

Een culinaire break hebben we in de authentieke spiegeltent, waar Santa’s High Tea wordt geserveerd. Later dit jaar geeft Rudolph van Veen (die ook zijn eigen bakkerij heeft op het pleintje voor de Intratuin in Halsteren) in deze spiegeltent een reeks toffe kerstshows!

Tijdens Rudolph’s Bakery Live staat er een rijkelijk gevuld High Tea buffet vol met zoete en hartige hapjes klaar. Je geniet in de authentieke spiegeltent van dé ultieme kerstbeleving en van onze speciale gastheer: Rudolph van Veen. Met persoonlijke verhalen en speciale recepten van de meesterbakker zelf word je helemaal meegenomen in de ultieme kerstsfeer. De high tea wordt muzikaal begeleid door multi-talent en theatermaker Diederik Ensink. Hier vind je meer informatie over Rudolph’s Bakery Live en kun je tickets bestellen.

Kerstshow Intratuin Halsteren 2021

Intratuin Halsteren
Halsterseweg 65a
4661 KM Halsteren

Openingstijden
Ma t/m woe – 09:00 tot 17:30
Do & vrij – 09:00 – 20:00
Za  & zo – 09:00 – 17:30

Deze video is in samenwerking met Intratuin Halsteren gemaakt. 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

27 reacties

 1. Goedemorgen Saskia,

  Dat is zeker lekker wakker worden na zo’n onstuimige nacht. Ik hoop er dit haar naar toe te kunnen. Het is wel een eindje rijden… 2,5 uur, maar het zal zeker de moeite waard zijn. Dank jullie wel dat we hebben mee mogen genieten van jullie bezoek aan intratuin Halsteren.

  Fijne dag.

 2. zoals ieder jaar gaan we begin november weer naar intratuin Halsteren. ieder jaar weer een hele belevenis. we genieten er enorm van en zijn een hele dag zoet.

 3. Ingrid van Kaam op

  Hallo Saskia,

  Wat een mooi en leuk verslag weer. Op 2 november ga ik met 3 vriendinnen naar deze kerstshow. Wij maken er altijd een dagje van. Eerst koffie drinken dan de eerste helft bekijken. Dan lunchen en vervolgens de tweede helft. Afsluiten met natuurlijk weer koffie of thee met wat lekkers. Dus ik kijk er weer naar uit. Het feest begint inderdaad al bij de entree die is ook altijd zo mooi.

  Groetjes Ingrid

 4. Super tof, en vooral de Santa’s high tea, dat mag ook bij mij in de buurt komen *hint voor de tuincentra die hopelijk meelezen.
  Of nog een geweldige uittip met hotelovernachting, ik hou het zeker in gedachte.

 5. Prachtige presentatie van de kerstartikelen. Hier is werk aan besteed.
  Gisteren zijn we bij de Intratuin in Nuenen geweest. De kerstshow daar viel verschrikkelijk tegen. Daar hebben ze geen moeite gedaan om mooie hoekjes te maken.

 6. Geweldig had ik maar tijd om al die kerstshows te bekijken .
  Sluit me aan bij Nicole een elf steden kerst tocht dat zou toch geweldig zijn.
  Fijn dat we door jou ogen veel mee krijgen.

 7. margot van eijkeren op

  vorige week geweest met kleindochter. Helaas was winterwonderland nog niet open maar dat is helemaal niet erg, dan hebben we een reden om nog een keer en nog een keer te gaan. Het is werkelijk waar teveel om het in een keer allemaal goed te bekijken. Wat een genot maar wat een werk!!!

 8. Hou Saskia
  Toevallig gister bijna 2 uur in de auto gezeten om naar halsteren te gaan… Wauw wat een prachtige show
  2 jaar terug in duiven geweest ook mooi..maar dit met die geweldige Kurt s. Adler afdeling..
  Helemaal geweldig!!!

 9. Bijna 2 uur rijden voor ons, maar je hebt ons overtuigd….daar willen we naartoe….met High Teah ;-). Dankjewel voor weer zo’n mooie blog!

 10. Gisteren eindelijk naar Intratuin in Duiven geweest. Daar wilde ik al heel lang naar toe. Wat een gigagroot gedeelte met kerstdorpen. Je kijkt je ogen uit. Twee jaar geleden zijn we in Halsteren geweest, was heel mooi maar dat kon toen niet tippen aan wat we nu in Duiven hebben gezien. De high tea was wel geweldig in Halsteren!

 11. Wij zijn er geweest en het is inderdaad een geweldig mooie kerstshow!
  De inkomhal moet je zelf gezien hebben om de sfeer en de impact ervan te kunnen ervaren…
  Spijtig genoeg waren we te laat om van de high tea te kunnen genieten (plus, je moest reserveren dacht ik).

  Absoluut een aanrader voor een leuk dagje uit.

 12. Hoi Saskia,
  De vlog ziet er super gezellig uit!.
  Heel mooi ook in de winkel, wat een werk, echt prachtig.
  Groetjes Marijke.

 13. goede avond Saskia,

  tot nu toe de mooiste en beste kerstshow die ik hier op je site zag,…..gewoon prachtig.groetjes sophie uit belgie