Yes, fotootjes kijken! Dit is de H&M Home kerstcollectie

28

Voor het geval je het niet wist: ik ben verslaafd aan H&M Home. Ik vind veeeeel te veel van de spulletjes uit de H&M Home collectie leuk (en bestel er ook echt vaker dan ik durf toe te geven haha). En dat geldt ook steevast voor de kerstartikelen. Vandaag laat ik je graag een serie mooie sfeerfoto’s zien van de H&M kerstcollectie 2021. Ik ben heel benieuwd naar wat jullie er van vinden!

H&M Home kerstcollectie 2021

Er is eigenlijk nooit concrete informatie over de H&M Home kerstcollectie beschikbaar. Alleen prachtige beelden, die ik je hieronder graag laat zien. Dus het verhaaltje dat je  gaat lezen heb ik er zelf maar even bij verzonnen, haha. De foto’s van de H&M Home kerstcollectie is in te delen in drie thema’s. De foto’s zijn ook in drie hele verschillende woningen gemaakt.

Het ene huis is super modern met betonnen details, en daar sluit de collectie heel mooi bij aan.De tweede lijn is warm en gezellig en is geschoten in een landelijker huis met veel bruintinten. En tot slot is er een super traditioneel thema met heel veel rood, dat in een cabin-achtige omgeving is gefotografeerd.

Modern Nordic

We beginnen met het moderne, rustieke huis waarin H&M prachtige zwart-witte en grijze kerstversieringen en kerstkussentjes heeft gestyled. Heel erg Nordic, strak en eenvoudig. Het zwarte kussentje met ‘Winter Farm’ erop vind ik erg leuk. En ook de adventskalender met kleine doosjes die op één van de foto’s hieronder aan een soort slinger hangt spreekt me aan.

Scandinavisch landelijk

Het tweede stijltje is wat meer Scandinavisch landelijk. Het huis waarin deze lijn kerstspulletjes is gefotografeerd heeft houten lambrisering en een hele mooie trap. Mijn oog viel op de goud-witte candy canes die in de boom hangen. En natuurlijk de mooie neutraal ingepakte kerstcadeautjes die eronder liggen. Love it!

Net als eerdere jaren zien we op de foto’s van de H&M Home kerstcollectie 2021 heel veel écht kerstgroen terug. Prachtige grote Nordmannen, spaarzaam versierd met ornamenten. De boom straalt in al haar natuurlijke glorie. Ook de mooie groene kransen, en vazen met kersttakken en distels spreken me heel erg aan. De combinatie van dat natuurlijke met de mooie spulletjes uit de H&M Home kerstcollectie is wat mij betreft super.

Vintage Red Christmas

We eindigen deze Scandinavische kerstdroom met een bezoekje aan – naar wat het lijkt – een super luxe houten cabin met prachtige hoge plafonds. De foto’s hieronder geven wat mij betreft het ultieme kerstgevoel weer. Hier zou je toch gewoon ín willen kruipen (of een weekje willen verblijven rond Kerst)?

Mijn favoriete items uit dit thema zijn de rood-wit gestreepte kussens en plaids. Die hebben door het verwassen effectje echt een vintage uitstraling. Love them! En heb je de vintage style kerstsok ook gezien met een rode streep en ‘Merry Christmas’ erop? Te leuk gewoon!

Wanneer is de H&M Home kerstcollectie 2021 te koop?

De H&M Home kerstcollectie verschijnt in delen (beetje bij beetje) in de webshop en de winkels. Een groot deel vind je er nu al, een groot deel zal nog komen. In de webshop is het altijd dringen geblazen (virtueel dan). Mooie spulletjes zijn vaak in no time uitverkocht, echt binnen een paar uur soms.

Na Instagram & Whatsapp is de H&M app daarom echt de meest gebruikte app op mijn telefoon, want ik wil niets missen. Ik denk dat ik elke dag wel even kijk bij ‘Nieuwe items’, soms zelfs vaker. Erg hè? 🙂 Ik weet het, maar het is gewoon zo’n fijne (web)winkel. Goede kwaliteit (meestal dan) en fijne prijsjes. Het design past vaak heel goed bij mijn smaak. Kortom: wat wil je nog meer?

Mocht je iets leuks zien op deze foto’s en het staat nu niet in de webshop, hou hem dan zeker in de gaten. Want misschien komt het nog, of wordt de voorraad later dit jaar nog aangevuld! Heb je iets leuks gespot op de foto’s in deze blog? Dan hoor ik het graag! En ik ben natuurlijk ook weer benieuwd welke van de drie thema’s/huizen jou het meeste aanspreekt.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

28 reacties

 1. Stephanie Kessels op

  Ik vind alledrie de stijlen prachtig, warm gedecoreerd. Maar voor mij persoonlijk is de 3e stijl mijn nummer 1! Dan de 2e en dan de 1e. En ik ga zeker de webshop van H&M in de gaten houden! Bedankt voor de leuke tips.

 2. Ik ga voor de derde stijl, in mijn ogen de echte kerststijl. De foto’s zijn prachtig.
  Heb net ff op de website gekeken maar heel veel ervan staat er idd nog niet op.
  Goed in de gaten houden dus.

 3. Ik ga voor het rood! De collectie is dit jaar ook weer prachtig ik moet zeggen dat ik er zelf ook belachelijk veel bestel… er staat ook een dagje Amsterdam in de planning omdat ik heeeeeeel graag naar de grote H&M wil hiervoor!
  Liefs uit Zaandam, Tessa

 4. Altijd leuk H&M. Die kerstsokken vind ik het mooist! Hoewel het bij mij thuis wat uitbundiger is. Ik ben ook benieuwd waar ZARA dit jaar mee komt. Vorig jaar was er hier ook een item over een Engels (erg chique) warenhuis met prachtige kerstcollecties. Ik ben de naam vergeten maar ik hoop dat deze hier ook weer aan bod komt!

  • Ik heb zojuist op ZARA gekeken. Ook leuk. Alleen weten ze het verschil niet tussen maretak en hulst. Daar is duidelijk een kerstelf teveel aan de glühwein geweest! Maar die emaille mok met hulstafbeelding is ook superleuk!

 5. Alledrie de stijlen zijn erg leuk.. qua inrichting in ons huis zou ik voor 1 moeten gaan… maar ik ga helemaal los met kerst en buiten mijn comfort zone…..dus is het een tikkie over de top…en na 4 weken zijn mijn man en ik allebei weer blij als alles weer normaal is…
  Ik ga zeker de app in de gaten houden..

 6. Mooie plaatjes weer en leuk die verschillende stijlen. Voor ieder wel wat wils denk ik. Ik ga op zoek naar die rood witte zuurtjes voor in de boom. Passen goed in mijn rood -wit – groen dit jaar.

 7. Wat een sfeer weer. Ik ga voor de derde stijl. Maar vind ze op zich allemaal mooi passen bij de stijl van de inrichting.

 8. Ingrid van Kaam op

  Hallo Saskia,

  Ik zou gaan voor Nordic design. Maar goed dat we hier geen winkel hebben die het verkoopt . Ook dat het online snel is uitverkocht.
  Kortom ik snap je wel .

  Groetjes Ingrid

 9. Hoi Saskia,
  Wat een mooie kerstollectie heeft H&M weer!.
  Als je het over kerst hebt is de derde stijl toch het meest kerstig.
  Ik houd van echt lekker ruikend groen binnen maar ivm het milieu en dus duurzaamheid heb ik nu veel neppers.
  Zo jammer, toen ik klein was rook alles naar kerst, dat mis ik wel.
  Groetjes Marijke.

 10. Mooie collectie, ik houd ook wel van het spaarzame versieren. Op een of andere manier is mijn boom altijd heel vol . Misschien omdat het een kunstboom is en het dan niet zo opvalt.

 11. Arja’s place op

  Zo mooi blog dit, het kerstgroen in een vaas. Wellicht met een echte of kunsttak met rode bessen. En ik wil kussenhoezen rood/wit. Dat vergt ook geen opbergruimte, dat ik me dat nu pas bedenk ook

 12. Hallo Saskia

  Ik ga woensdag naar Intratuin avri in Oosteind elk jaar wil ik daar naar toe ,dus heel blij dat het weer kan dit jaar.
  Wat een mooie foto,s van H&M altijd gezellig om even binnen te wippen .Bedankt maar weer, wacht elke zondag
  op nieuws van jullie

  groetjes Roos

 13. Prachtig he ik ben vandaag begonnen met de boom kan hij lekker ff ontkreuken .mirgen de rest doen heerlijk ik ben dan dagen bezig iedere keer iets verhangen tot ik tevreden ben .