Monthly Favourites: het is tijd om te kerstversieren!

15

Another month, another online shopping list! Voor je neus liggen de Monthly Favourites van november: mijn favoriete kerstspulletjes die je online kunt bestellen. Ik ben weer wezen ‘window shoppen’ bij fijne webshops als Zara Home, H&M Home, de Bijenkorf, Sostrene Grene, Sissy Boy en diverse andere winkels. En dit zijn de leukste spulletjes (als je het mij vraagt)…

Online kerstversiering shoppen!

Net als de vorige editie, heb ik me ook deze keer grotendeels gehouden aan mijn kleurenpalet voor dit jaar: groen, wit, goud en amber. Je vindt dus ook een aantal amberkleurige versieringen in de lijst met kerstitems hieronder! Verder heb ik kerstrood toegevoegd aan de mix. Omdat ik weet dat het voor veel mensen hun lievelingskerstkleur is. En omdat ik er zelf ook altijd een onwijs kerstgevoel van krijg!

Monthly Favourites November

Ik denk dat je inmiddels wel weet hoe het werkt: ik verzamel iedere maand minimaal 40 kerstversieringen en kerstige woonaccessoires die je online kunt shoppen. Dit keer zijn het er ruim 70(!). Genoeg om te zien dus. Klik op de foto’s hieronder om naar de desbetreffende webshop te gaan. Daar vind je ook informatie over prijs, voorraad en levertijd!

Favoriete kerstversieringen van november

En – ik val in herhaling, maar niet iedereen leest al mijn blogs haha – alvast mijn excuses voor het feit dat er spulletjes in deze blog staan die inmiddels al weer uitverkocht zijn. In de twee dagen tussen schrijven en publiceren, kan er natuurlijk vanalles veranderen. Helaas heb ik geen invloed op zaken als voorraad en levertijd. Ik hoop dat er desondanks weer iets leuks voor je bij zat!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

15 reacties

  1. Hè gatsie, wat word ik hier hebberig van!!! Wat een leuke spullen!!!! Dat komt eigenlijk even niet uit. Als eerste al dat schattige egeltje dat zo olijk de wereld in kijkt! Prachtige deurmatten (gingerbread house), kussentje van Zara. Genieten! Dank je wel!

  2. Ik vrees dat ik iets heb met kerst deur matten deze is ook weer zo leuk ! Maar ik heb voor alle denkbare deuren al kerst matten liggen ook zingende

  3. Wat heerlijk dit. Waar is die twijgendoos van? Is de enige waar de link achter de foto niet lijkt te kloppen, maar die is wel fantastisch! Doe ik dan gewoon de kerstballen weer in en dan berg ik dat zo samen met de boom op.

  4. Door jouw nieuwsbrief van vorige week ben ik in Utrecht naar Sostrene Grene gegaan. En ja hoor, zulke leuke kerstspullen gekocht!!

  5. Van jouw foto’s video’s, blogs en dit soort overzichten word ik altijd blij.
    (en ook van het moois dat ze bij Villeroy en Boch verkopen voor kerst)