VLOG! Ga mee naar de Kerstshow bij Intratuin Zevenhuizen

18

Samenwerking – Met meer dan 50 verschillende vestigingen in Nederland, zijn er gelukkig heel wat Intratuin kerstshows om te bezoeken. Vandaag neem ik jullie graag – virtueel – met me mee naar één van mijn favorieten: de Intratuin in Zevenhuizen (Zuidplas). Dit is een lekker grote show, met een feestelijk versierde rolband naar boven.

Intratuin Zevenhuizen kerstshow 2021

Het begint al goed in de entreehal: daar is een prachtig groot Scandinavisch huis neergezet, waar de kerstman en zijn vrouw wonen. Extra leuk voor de kids, want die kunnen er met een treintje doorheen rijden. Het is compleet wat anders dan wat er vorig jaar in de hal stond (toen was het er heel sprookjesachtig) en dat hebben ze bewust gedaan, zodat bezoekers al meteen bij de ingang compleet verrast worden!

Boven vind je werkelijk alle versieringen terug die je maar kunt bedenken. Mijn favoriete stukjes waren het natuurlijke, bosachtige gedeelte (geen verrassing denk ik, haha) waar ze een boomhuisje hebben gemaakt en prikkabels hebben opgehangen. En de gang met warme kleuren, die vond ik ook heel tof. Afijn, kijk vooral de video als je benieuwd bent! En laat je me weten wat je ervan vond?

Intratuin Zevenhuizen
Bredeweg 86-C
2761 KA Zevenhuizen
Zuid-Holland

Openingstijden
Ma t/m woe | 09:30 – 18:00
Do & vrij | 09:30 – 21:00
Zaterdag | 09:00 – 17:30
Zondag | 12:00 – 17:00

LET OP: Openingstijden mogelijk gewijzigd ivm maatregelen overheid.

Deze video is in samenwerking met Intratuin Rhoon gemaakt

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

18 reacties

  • Hallo Emiel,

   Vanaf zaterdag zijn wij elke dag geopend van 09.00 tot 18.00 uur. Dat betekent dus elke dag iets eerder open, zodat iedereen op zijn gemak kerst inkopen kan doen.
   Hopelijk zien we je snel weer in onze winkel!

   Groeten,
   Intratuin Zevenhuizen

 1. Met zo’n rollerband door het donker met lichtjes geeft natuurlijk ook een soort Droomvlucht effect! Ja, daar hou ik ook van. En wat zou het toch leuk zijn als er nieuwbouwwijken komen met dit soort huizen. Weliswaar misschien van steen en niet in smurfjesblauw maar meteen al gezellig. Die boshoek vond ik ook prachtig. Slim dat ze hier ook aan de kerstmuziek hebben gedacht! Het zag er weer mooi uit!

 2. Arja’s place op

  Buiten en de entreehal zijn weer geweldig, de rolband naar boven/en terug ieder jaar mooier. Maar dan kom je de winkel in, en zijn er teveel saaie stukken als je de gehele route loopt. Hoorde je ook van meerdere mensen om je heen. Dat is jammer, in vergelijking met Zoetermeer waar dat goed opgelost was met struiken en bomen

 3. Op een druilerige veel te drukke werkdag was dit precies even de opbeurende vrolijke pauze die ik nodig had! Enneh, het ELF-abet, ik keur hem goed hoor Arvid! 😛

 4. Super leuk die filmpjes van Intratuin . Ieder heeft zo weer zijn eigen inbreng.
  Maar deze was idd. heel gaaf. Dat huisje in het begin heeft mijn hart gestolen wat een sfeer.
  Enne Kerstmuziek dat maakte het compleet.

 5. Het was een inspirerende vlog met mooie kerstartikelen zeer divers. Maar ik ben meer een nostalgisch type, en ben naarstig op zoek naar (bescherm-) engelen. Zouden jullie ook iets van willen showen aan de Chrismastholics thuis zoals ik!
  A MERRY, MERRY, MERRY X-MAS!

 6. Weer een geweldig filmpje, ik ben naar Zevenbergen geweest heel mooi alles. ik woon in Rotterdam dus lekkerdicht bij. In Roon ben ik ook geweest. Had nog een vraag, misschien gemist ,maar waar kan ik die kerstmondkapjes kopen??? Als het zover is hele fijne en gezonde dagen.

 7. Wat geweldig deze tuincentrum , leuk die vlogs van je . Ik ga snel kijken en heb het al rond verteld hoe mooi het in Zevenhuizen . Dus tot snel

 8. We waren in NL en zijn vorige week naar deze Intratuin geweest. Wat een prachtige opzet en het Kerstgevoel was er ook helemaal. We hebben ervan genoten en mooie spullen gekocht.
  Bij ons, in Zuid-west Frankrijk, zijn de Kerstafdelingen in een tuincentrum minimaal en men ‘flanst’ maar wat, helaas.