Inspiratie! De leukste gepersonaliseerde kerstcadeaus voor mannen

9

Samenwerking – Ze zijn en blijven toch echt de lastigste groep om kerstcadeautjes voor te bedenken: mannen! Hopelijk kan ik je vandaag een handje helpen met het zoeken naar een origineel cadeautje. Want ik heb in samenwerking met webshop Radbag de leukste gepersonaliseerde kerstcadeaus voor mannen bij elkaar gezocht en op een rij gezet!

Gepersonaliseerde kerstcadeautjes voor mannen

Een gepersonaliseerd cadeau zegt toch iets extra’s. Het laat zien dat je het cadeau echt helemaal speciaal voor de ontvanger hebt uitgekozen en samengesteld. Natuurlijk zijn er ongelofelijk veel verschillende gepersonaliseerde kerstcadeaus te vinden. Ik ben zoek gegaan naar de leukste en origineelste kerstcadeaus waarmee ik de heren in mijn leven echt een plezier kan doen!

1. Gepersonaliseerde luxe messenset

We beginnen met mijn favoriete cadeau: een práchtige luxe messenset. De messen zijn gemaakt in Japan, van Damascus. De handvaten zijn gemaakt van prachtig Pakka-hout, echt een kunstwerkje. De set bevat drie messen; een Santuko-mes (17cm), een klein Santuko-mes (12 cm) en een kantoor-mes (8,5). Om eerlijk te zijn heb ik geen idee waar je welk mes voor moet gebruiken, maar dat mag mijn man vooral lekker zelf uitvogelen als hij deze cadeautjes krijgt, haha!

gepersonaliseerde kerstcadeaus voor mannen

Wat ik erg fijn vind, is dat de messen zelf niet gepersonaliseerd zijn, ze zijn mooi zoals ze zijn! De drie messen zitten verpakt in een prachtige dieprood kistje, waar ze precies in passen. En de tekst op het kistje kun je dus laten personaliseren! Er is trouwens ook een variant van deze messenset verkrijgbaar met een kistje waar je foto’s op kunt drukken.

2. Multitool van roestvrij staal

Dit ding vind ik echt briljant: een multitool van roestvrij staal en een houten handvat dat je kunt laten personaliseren. Er zitten maar liefst 10 tools in, waaronder een hamer, schroevendraaier, tang, vijl en flesopener. Perfect om in de auto te leggen of voor als je gaat kamperen.

En een superleuk cadeautje voor (schoon)zonen die bijvoorbeeld uit huis gaan of gaan samenwonen en nog weinig gereedschap hebben. Ik heb er niet alleen Robert’s naam op gezet, maar ook “You can do it!”. Een klein opbeurend grapje, want hij heeft een HEKEL aan klussen, haha.

gepersonaliseerde kerstcadeaus voor mannen

3. Veldfles met initialen

Een ouderwets cadeau misschien om met kerst aan een man in je leven te geven. Maar ik hou van traditionele en klassieke items, dus ik vind dit echt leuk. Ik ga de veldfles met de initialen van mijn man combineren met een lekkere fles kruidenbitter van Terschelling denk ik. Of met een flesje goede Beerenburg. Dat samen is een perfect kerstcadeau voor mijn trotse Fries!

gepersonaliseerde kerstcadeaus voor mannen

4. Gluhwein-mok

Het meest betaalbare gepersonaliseerde kerstcadeautje voor mannen in dit rijtje, is de traditioneel Duitse Glühwein-mok! Zoals je kunt zien op de foto heb ik mijn mok laten personaliseren met mijn eigen naam. Ik vond het gewoon zo leuk voor mezelf, haha. Maar ik denk dat ik er ook eentje ga bestellen met Robert’s naam. Dan kunnen we op een koude winterdag samen glühwein drinken (of Glogg) in matching mokken. Heerlijk!

5. Foto op hout

Het vijfde cadeautje in deze lijst met gepersonaliseerde kerstcadeaus voor mannen, is een mooie foto op hout. Om te laten zien hoe tof dat eruit ziet, heeft Radbag een mooie mockup gemaakt van een foto die Robert en ik vorig jaar in de aanloop naar Kerst in onze tuin hebben gemaakt. En dat ziet er echt heel leuk uit! Misschien moet ik deze ook nog maar gaan bestellen, haha.

6. Snijplank

Snijplanken kun je heel goed laten personaliseren. Deze vind ik extra leuk, want er zit niet alleen hout in de plank, maar ook marmer. Ook hiervan heeft Radbag een leuke mockup gemaakt met onze namen erin en onze trouwdatum. Poe, volgend jaar zijn we gewoon alweer vijf jaar getrouwd. Wat vliegt de tijd zeg!

7. Flessenhouder van hout

Tot slot vond ik dit houten ‘kratje’ om bier in te bewaren of presenteren. Leuk om neer te zetten in een kast met speciale biertjes voor bijzondere momenten (die natuurlijk wel eerst even koud moeten voordat je ze opdrinkt). Maar ik vind deze houten flessenhouder vooral tof om te geven met een aantal speciale biertjes erín. Zo maak je het geven van lekkere drankjes net weer wat persoonlijker en unieker.

Koop deze kerstcadeaus met 20% korting!

Heb je iets leuks gezien? Hier vind je alle kerstcadeaus voor mannen van Radbag op een rij, waaronder de items die je hierboven hebt gespot. Maar ze hebben nog veel meer leuks! Denk aan een bierbrouwset, gepersonaliseerde denkpuzzel, hilarische stokbrood-pantoffels, een mooie LED-lamp waar je eigen polaroids in kunt verwerken en nog echt een hoop meer.

Wil je deze (of andere toffe) kerstcadeaus voor mannen met korting shoppen? Met de code CHRISTMAHOLIC20 krijg je t/m 23 november 20% korting op de collectie. Daarna start de Black Friday korting bij Radbag. Veel shopplezier!!

Wat geef jij de heren in jouw leven cadeau?

Ik ben heel benieuwd wat jij de belangrijkste heren in jouw leven cadeau gaat geven met Kerst. Heb je al een idee? Leveren ze netjes een verlanglijstje aan of moet je zelf op zoek gaan naar toffe cadeau-ideetjes? Laat het me gerust weten in de reacties hieronder. En ik wens jullie alvast heel veel plezier met het geven van de kerstcadeaus dit jaar!!

Dit artikel is in samenwerking met Radbag geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

9 reacties

 1. Hey Saskia,
  Wat een leuke ideeën want cadeaus verzinnen voor mannen is zoooooooo lastig. Ik heb sinds ruim een jaar een vriend en god wat vond ik cadeaus kopen lastig. Nog steeds trouwens. Voor zijn verjaardag heb ik een weekend weg geboekt (hij is 1 december jarig) en met kerst weet ik het echt nog niet. Mijn broers zijn helemaal onmogelijk maar we doen geen cadeaus meer. Mijn vader heb ik iets bijzonders weten te kopen. Mijn vader spaarde altijd Lilyput lane huisjes uit Engeland. Aangezien ze niet meer gemaakt hebben, zijn ze niet meer te vinden. Maar ik was laatst op een herfstfair samen met mijn vriend, en daar stond iemand die Lilyput lane huisjes verkocht. OMG. Ik kon het niet geloven. Ik kocht een heel leuk kersthuisje, met sneeuwpop voor de deur, en vond dit zo leuk dat ik hem mijn vader direct heb gegeven. Hij was er zooooo blij mee. haha.
  Dankjewel voor deze ideeën, ik heb ze vast nog een keer nodig.

  Lieve groetjes,
  Emily

 2. Bij de gepersonaliseerde messen set laat de desbetreffende man het wel uit z’n hoofd om bedenkelijk te kijken…. Gelukkig is die van mij best snel tevreden met bijv. verzorgingsspullen, een biografie of iets dat bij een hobby past.

 3. Goedenavond christmaslovers,

  …..kon de winkel in Bilthoven die eerder genoemd wordt met cadeaus voor mannen niet vinden… kwam wel iets anders tegen

  Misschien is dit iets… vind deze website net: ditverzinjeniet Geniale cadeaus sinds 2008

 4. Die multi tool, super en de houten krat met opener, hoe slim gevonden.
  En verders, als die maar chocolade krijgt hahaha.