Cadeautip! Heerlijke kerstchocolade van Chocolade Bezorgd

5

Samenwerking – Soms is mijn baan echt verschríkkelijk. Vooral als ik word gevraagd om chocolade te testen. Maar ja, iemand moet het doen hè? Haha! Alle gekheid op een stokje, ik was zo blij toen Chocolade Bezorgd me vroeg om hun heerlijke kerstbonbons te testen. In de blog hieronder lees je mijn uitgebreide testrapport!

Kerstboom vol bonbons

Zei er iemand kerst chocolade? Als er iets lekkers bij de feestdagen hoort, dan is het dat toch wel? Ik mocht van Chocolade Bezorgd hun speciale kerstboom vol bonbons testen. De doos is prachtig om te krijgen. Als je hem als cadeau verstuurt zit er een mooie, feestelijke wikkel omheen (Charlie & the Chocolate Factory style).

De bonbons in deze kerstboom-doos zijn gemaakt van eerlijke én heerlijke Belgische Callebaut chocolade. Deze chocolade is UTZ gecertificeerd en van hoogwaardige kwaliteit. De bonbons worden gemaakt in Nederland en met de hand beschilderd in de prachtigste patronen. Je kunt bij je bestelling aangeven of er bepaalde allergieën of dieetwensen zijn. Je kunt de kerstboom-bonbons glutenvrij, alcoholvrij en notenvrij bestellen.

Dun laagje chocolade met heerlijke vulling

En dan nu: tijd voor mijn review. Ik lust graag chocolade. Maar om eerlijk te zijn, ben ik geen onwíjze bonbonliefhebber. Vaak vind ik de chocolade too much en de vulling te rijk. Dus ik was heel erg benieuwd naar deze chocolaatjes.

En O MY WORD wat zijn ze lekker. De chocoladelaag is dun en perfect getempereerd. En zeker in combinatie met de wat frissere vullingen zijn de snoepjes echt heerlijk. En nee, ik zeg dit niet omdat ik de bonbons gekregen heb. Je weet: ik ben altijd eerlijk. Ik vond ze écht heel lekker en mijn man Robert ook.

Favoriete smaken kerstbonbons

Mijn favoriete bonbons waren die met witte chocolade en een fruitige vulling. Ik vond bijvoorbeeld Tropisch Fruit heel lekker, Mango Passievrucht en Kokos Ananas. Ook Kers-Rode peper vond ik yummie. Maar ik denk dat Duindoornbes mijn favoriet was.

In plaats van de toffe kerstboom met bonbonnetjes kun je trouwens ook een doosje samenstellen met jouw eigen favoriete smaken. Er zijn zelfs vegan bonbons, en die zijn dan ook meteen lactosevrij natuurlijk. De Mango Passievrucht is bijvoorbeeld vegan en echt super lekker!

Online kerstbonbons kopen

Lang verhaal kort: de kerstbonbons van Chocolade Bezorgd zijn wat mij betreft echt een aanrader en ze zijn ook nog eens prachtig verpakt in die mooie zwarte kerstboom-doos. Dus mocht je een adresje zoeken om kerstchocolade te kopen dan is dit perfect!

Super leuk om te versturen naar mensen die je lief zijn en die je rond de kerstdagen helaas niet kunt zien. Of naar zakenrelaties natuurlijk. Of laat de dozen lekker bij jou thuis bezorgen en leg ze onder de kerstboom voor je geliefden! Was jij al bekend met Chocolade Bezorgd? Of is dit fantastische cadeautje helemaal nieuw voor je? Ik hoor het graag!

Dit artikel is in samenwerking met Chocolade Bezorgd geschreven.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

5 reacties

 1. lekkerrrrrrrrrrrr
  wat doe je me aan ……
  Ik ben dol op chocolade
  Heb vroeger ook bonbons gemaakt in een chocolaterie
  Leuk werk….
  Ook paas, sint en uiteraard kerstfiguren
  Helaas mag ik ze niet eten meer
  Diabetes…..
  Maar af en toe mag ik smokkelen
  Deze komen zeker hier in huis
  Mn man is ook dol op chocolade n.l
  Goed excuus om te smokkelen

  Groetjes
  Jeanne

 2. Hey Saskia,
  Wat leuk zeg. Ik ben zelf ook niet zo’n bonbonliefhebber dus dat je dat zegt, is zeker belangrijk. Ze zien er geweldig uit. Echt kunstwerkjes zeg. Super tof hoor.
  Fijne avond.

  Lieve groetjes,
  Emily