Over Christmaholic

Christmaholic is de leukste en grootste kerstblog van Nederland en België. Op Christmaholic vind je honderden artikelen boordevol inspiratie voor (het maken van) kerstversiering, recepten voor het kerstdiner, creatieve knutselideetjes, cadeautips en nog veel meer!

Gek op Kerst

Christmaholic werd in 2010 opgericht in door mij, Saskia de Laat. In het dagelijks leven ben ik blogtrainer en content coach, maar gedurende de laatste 3 maanden van het jaar hou ik me full time bezig met mijn passie: de gezellige periode rond Kerstmis!

En met resultaat! Inmiddels weten in de periode september – december iedere maand tussen de 50.000 en 500.000 unieke bezoekers de site te vinden. Natuurlijk met een ‘piek’ vlak na Sinterklaas. Op Facebook, Pinterest, YouTube & Instagram mag Christmaholic daarnaast ieder jaar weer een grote community van kerstfans verwelkomen.

De Christmaholic Community

Ieder jaar bezoeken honderdduizenden mensen Christmaholic. Op zoek naar inspiratie voor kerstversiering, recepten, kerstcadeaus en de leukste winterse uitjes. De gemiddelde Christmaholic-lezer is een vrouw tussen de 25 en 65 jaar. Ze is een echte shopaholic, creatief, gek op Kerst, geïnteresseerd in decoratie en dol op koken & bakken.

Adverteren in het kerstseizoen

Uiteraard is het mogelijk om te adverteren op Christmaholic.nl. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een banner, advertorial, vlog, winkel- of evenementverslag. Hier lees je meer over de mogelijkheden en tarieven.

Bloggen voor Christmaholic

Ik schrijf inmiddels niet meer in mijn eentje voor Christmaholic. Tientallen kerstgekke schrijvers bloggen jaarlijks mee. Heb jij leuke ideeën voor artikelen op de site en kun je goed schrijven en fotograferen? We zijn altijd op zoek naar nieuwe bloggers! Ook fotografen die zelf niet zo goed kunnen schrijven, zijn van harte welkom. Interesse? Meld je aan via dit formulier. Wie weet is er een match!

Contact met de redactie

Heb je vragen of opmerkingen, heb je een tip voor de redactie of een persbericht voor Christmaholic? Om contact op te nemen met de redactie van Christmaholic.nl kun je mailen naar info@christmaholic.nl of dit contactformulier gebruiken! Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.