Adverteren op Christmaholic

Christmaholic is dé online plek voor en door kerstliefhebbers. Het is de grootste en leukste kerstblog van Nederland en België. Hier op de blog, maar ook in de nieuwsbrief en op diverse social media kanalen deel ik – Saskia de Laat – van september tot december ieder jaar de leukste kerstinspiratie. Samen met een toffe groep gastbloggers!

In de periode periode september – december weten tussen de 125.000 en 600.000 unieke bezoekers per maand de site te vinden, met uiteraard een flinke ‘piek’ (pun intended) in december, vlak na Sinterklaas. Heb jij een gaaf kerstgerelateerd product? Of ben je simpelweg op zoek naar (website)bezoekers, klanten of verkopen in relatie tot Kerst? Dan is Christmaholic een prachtig medium voor je!

Wat zijn de mogelijkheden?

In onze Mediakit voor adverteerders lees je alles over het bereik van Christmaholic, welke advertentiemogelijkheden we aanbieden en wat de exacte tarieven zijn. Je leert wat meer over de Christmaholic-bezoeker, onze community en hoe we te werk gaan. Je kunt de Mediakit 2019 hier direct downloaden (PDF). Wil je liever een handig overzicht van de tarieven? Hier vind je onze prijslijst (PDF).

Tip! Ga voor één van de voordelige promotiepakketten met posts op de blog, social channels en onze nieuwsbrief. Je profiteert dan van optimaal bereik én minimaal 20% korting. Meer weten? Check de Mediakit hierboven. Of neem even contact op met Saskia de Laat via info@christmaholic.nl of het contactformulier. Ik hoor graag van je!

Ik wil meer weten!