Adverteren op Christmaholic

Ho ho hallo!

Welkom op Christmaholic: dé plek voor kerstliefhebbers. Christmaholic is de grootste en leukste kerstblog van Nederland en België. Hier op de blog, maar ook in de nieuwsbrief en op diverse social media kanalen deel ik – Saskia de Laat – van eind augustus t/m eind december ieder jaar de leukste kerstinspiratie.

Maandelijks weten tussen de 125.000 en 600.000 unieke bezoekers de site te vinden, met uiteraard een flinke ‘piek’ in december, vlak na Sinterklaas. Verzorg jij de marketing voor een gaaf kerstgerelateerd product, een mooie winkel, evenement of stad in relatie tot de feestdagen? Of ben je op zoek naar (website)bezoekers, klanten of verkopen tijdens het kerstseizoen? Dan is Christmaholic echt een prachtig medium voor je!

Wat zijn de mogelijkheden?

Lijkt het je wat om met mij samen te werken? Hier vind je mijn mediakit & prijslijst voor 2021. Daarin lees je alles over het bereik van Christmaholic, welke advertentiemogelijkheden er zijn en welke tarieven daarbij horen. Je vindt er ook wat meer informatie over de Christmaholic-bezoeker, de community en hoe ik te werk ga.

Meer weten of een offerte opvragen? Neem even contact met me op via adverteren@christmaholic.nl of het contactformulier. Ik hoor graag van je!

Kerstgroeten,
Saskia

PS. Wist je dat ik – naast hier op Christmaholic – ook gedurende het jaar inspiratie voor feestdecoratie, moestuinieren en seizoensstyling deel op So Celebrate?

Ik wil meer weten!