Adverteren op Christmaholic

Ho ho hallo!

Welkom op Christmaholic.nl: dé plek voor kerstliefhebbers. Christmaholic is de grootste en leukste kerstblog van Nederland en België. Hier op de blog, maar ook in de nieuwsbrief en op diverse social media kanalen deel ik – Saskia de Laat – van september tot december ieder jaar de leukste kerstinspiratie. Samen met een kleine groep gastbloggers!

In de periode periode september – december weten tussen de 125.000 en 600.000 unieke bezoekers per maand de site te vinden, met uiteraard een flinke ‘piek’ (pun intended) in december, vlak na Sinterklaas. Heb jij een gaaf kerstgerelateerd product? Of ben je simpelweg op zoek naar (website)bezoekers, klanten of verkopen in relatie tot Kerst? Dan is Christmaholic een prachtig medium voor je!

Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je interesse in samenwerken? Hierboven vind je vanaf juni 2021 de nieuwe mediakit voor adverteerders. Daarin lees je alles over het bereik van Christmaholic, welke advertentiemogelijkheden er zijn en welke tarieven daarbij horen. Je leert wat meer over de Christmaholic-bezoeker, de community en hoe ik te werk ga.

Wil je voor die tijd alvast wat informatie? Neem dan zeker even contact met me op via info@christmaholic.nl of het contactformulier. Ik hoor graag van je!

Kerstgroeten,
Saskia

PS. Wist je dat ik – naast hier op Christmaholic – ook gedurende het jaar inspiratie voor feestdecoratie, moestuinieren en seizoensstyling deel op So Celebrate?

Ik wil meer weten!