Adverteren op Christmaholic

Ben je op zoek naar klanten, bezoekers of verkopen in relatie tot kerst? Dan zou Christmaholic zomaar een prachtig medium voor je kunnen zijn. Het is de grootste kerstblog van Nederland en België, gemaakt voor én door kerstfans. Je bereikt dus een echte nichedoelgroep! Christmaholic verwelkomt in de periode september – december tussen de 125.000 en 600.000 unieke bezoekers per maand, met uiteraard een ‘piek’ in december na Sinterklaas.

Wat zijn de mogelijkheden?

Wil je recht in het hart van de kerstfan adverteren? In de Mediakit voor adverteerders hieronder lees je alles over het bereik van Christmaholic, welke advertentiemogelijkheden we aanbieden en wat de tarieven zijn. Je kunt de Mediakit ook direct downloaden (PDF). Hier vind je nog een overzichtelijke prijslijst (PDF).


Natuurlijk zijn er ook combinatieafspraken mogelijk en kunnen we een pakket op maat voor je samenstellen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met Saskia de Laat via info@christmaholic.nl of via het contactformulier.

Promotiepakketten

Wil je er zeker van zijn dat je voor jouw winkel, merk of event de aandacht van de Christmaholic- lezers grijpt? Kies dan voor een van onze promotiepakketten en profiteer van een flinke pakketkorting (tot 20%)!

Pakketprijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en eventuele kosten voor het schrijven van de teksten. Plaatsing gebeurt op basis van beschikbaarheid. Bovenstaande vanafprijzen gelden bij plaatsing in september en/of oktober 2018. Meer weten? Mail Saskia de Laat via info@christmaholic.nl, klik op onderstaande button of neem contact op via het contactformulier.

Ik wil meer weten!