Samenwerken met Christmaholic

Ho ho hallo!

Welkom op Christmaholic: dé plek voor kerstliefhebbers. Christmaholic is de grootste en leukste kerstblog van Nederland en België. Hier op mijn blog, maar ook in de nieuwsbrief en op diverse social media kanalen deel ik van eind augustus t/m eind december ieder jaar de leukste kerstinspiratie. Wil je meer weten over mij en waarom ik elk jaar zoveel met Kerst bezig ben? Hier vind je wat meer informatie!

Over Christmaholic

Christmaholic.nl is de grootste kerstblog van Nederland & België. Honderdduizenden kerstfans vinden er ieder jaar inspiratie voor de feestmaand. Ze lezen onder andere over de laatste trends in kerstdecoratie en het zelf maken van kerstversiering. Maar ook over originele cadeaus, heerlijke recepten, leuke kerstige dingen om te doen, winkels om te bezoeken en nog veel meer gezelligs!

Maandelijks ontvangt Christmaholic tot 600.000 unieke bezoekers, voornamelijk Nederlandse en
Vlaamse vrouwen van 25 tot 65 jaar. Christmaholic kent een actieve Instagram & Facebook community en een populair Pinterest-account.

Wat zijn de mogelijkheden?

Verzorg jij de marketing voor een gaaf kerstgerelateerd product, een mooie winkel, evenement of stad in relatie tot de feestdagen? Of ben je op zoek naar (website)bezoekers, klanten of verkopen tijdens het kerstseizoen? Dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden om samen te werken.

Samenwerken

Hier vind je mijn Mediakit voor 2022. Daarin lees je alles over het bereik van Christmaholic, welke advertentie-opties er zijn en welke tarieven daarbij horen. Je vindt in deze PDF ook wat meer informatie over de Christmaholic-bezoeker, het bereik van al mijn kanalen en de community.

Heb je vragen over hoe ik te werk ga, wil je even sparren of wil je een offerte ontvangen? Neem even contact met me op via samenwerken@christmaholic.nl of het contactformulier. Ik hoor graag van je!

Ik wil meer weten!