Adverteren op Christmaholic

Ho ho hallo!

Welkom op Christmaholic.nl: dé plek voor kerstliefhebbers. Christmaholic is de grootste en leukste kerstblog van Nederland en België. Hier op de blog, maar ook in de nieuwsbrief en op diverse social media kanalen deel ik – Saskia de Laat – van september tot december ieder jaar de leukste kerstinspiratie. Samen met een kleine groep gastbloggers!

In de periode periode september – december weten tussen de 125.000 en 600.000 unieke bezoekers per maand de site te vinden, met uiteraard een flinke ‘piek’ (pun intended) in december, vlak na Sinterklaas. Heb jij een gaaf kerstgerelateerd product? Of ben je simpelweg op zoek naar (website)bezoekers, klanten of verkopen in relatie tot Kerst? Dan is Christmaholic een prachtig medium voor je!

Wat zijn de mogelijkheden?

Heb je interesse in samenwerken? In de Mediakit voor adverteerders lees je alles over het bereik van Christmaholic, welke advertentiemogelijkheden er zijn en welke tarieven daarbij horen. Je leert wat meer over de Christmaholic-bezoeker, de community en hoe ik te werk ga. Download de Mediakit 2020 hier direct  (PDF). Wil je liever een handig overzicht van de tarieven? Hier vind je de prijslijst (PDF).

Tip! Ga voor één van de voordelige promotiepakketten met posts op de blog, social channels en de nieuwsbrief. Je profiteert dan van optimaal bereik én minimaal 20% korting. Meer weten? Check de Mediakit hierboven. Of neem even contact met me op via info@christmaholic.nl of het contactformulier. Ik hoor graag van je!

Kerstgroeten,
Saskia

Ik wil meer weten!