Kerstblogger worden

Kerstbloggen, ik vind het echt één van de leukste dingen die er bestaan! Lekker schrijven over de kersttrends, uitgebreid kerstknutselen en prachtige sfeerfoto’s maken. En dan andere mensen ermee inspireren! Het is mijn passie. Lijkt het jou net zo leuk om kerstblogger te worden en (af en toe) een gastbijdrage te maken voor Christmaholic? Meld je dan hieronder aan!

Wie zoeken we?

Iedereen die gék is op Kerst, goed kan schrijven én goede foto’s kan maken is van harte welkom. Bloggen voor Christmaholic is vrijwillig en vrijblijvend, je krijgt dus geen vergoeding en je zit ook nergens aan vast. Maar het is echt superleuk om te doen, I promise :).

Hoe werkt het?

Heb je interesse om gastblogger voor Christmaholic te worden? Vul dan onderstaand formulier in. Voeg meteen je allereerste conceptartikel mét foto’s toe, dan kan ik beoordelen of jouw schrijfstijl bij Christmaholic past. Je krijgt binnen 14 dagen een reactie van me. Wil je eerst nog even overleggen of heb je nog vragen over het ‘gastbloggerschap’? Stuur me even een berichtje via het contactformulier. Ik hoor heel graag van je!

Meld je aan als kerstblogger!

  • Vertel ons waar jouw creativiteit precies in zit en wat je zo leuk vindt aan Kerst! En natuurlijk: waarover je het liefste zou willen bloggen.
  • Kies één of meerdere onderwerpen die je interesseren.
  • Upload hieronder jouw conceptartikel - met eventueel jouw eigen foto's - voor Christmaholic. Zo kunnen we nagaan of jouw schrijf- en fotografiestijl bij Christmaholic past! (maximaal 20 mb).
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, gif, png, jpg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Wil je nog wat meer informatie delen of heb je nog meer linkjes die je wil delen? Laat het me hieronder weten!