Zo versier je een alternatieve kerstboom (+WIN!)

229

Een tijdje geleden mocht ik, Annelies, namens Christmaholic een workshop ‘alternatieve kerstboom maken’ volgen in de showroom van Intratuin in Amsterdam. Na ontvangst met een heerlijke lunch kregen we uitleg van Merel Pieters, hoofdstyliste bij Intratuin. Voor wie geen zin heeft in dennennaalden op de grond, heeft Intratuin een aantal oplossingen; de houten kerstboom in verschillende soorten en maten.

1. Draaibare houten kerstboom

De eerste variant is een ronde boom, gemaakt van houten plankjes die uit elkaar geschoven worden, zodat er een kerstboom ontstaat die je van alle kanten kunt bekijken, te koop in 6 maten vanaf € 19,95 voor de kleinste tot € 99,00 voor de grootste.

Versie 2 DSC_0652

2. Platte kerstboom van ruwe boomstammetjes

De tweede variant is een platte boom gemaakt van ruw houten boomstammetjes met witte bast, te koop in 4 maten vanaf € 29,95 voor de kleinste tot € 33,95 voor de grootste. Omdat deze boom plat is, neemt hij lekker weinig ruimte in in je huis. Je kunt hem tegen een muur zetten of zelfs op tafel!

Versie 1 DSC_0639

Workshop alternatieve kerstboom decoreren

Voor de workshop koos ik de puur natuur boomstammetjeskerstboom in de kleinste maat. Je kunt de boom natuurlijk op allerlei manieren versieren en decoreren. Als voorbeeld hierbij een stappenplan voor het optuigen van dit exemplaar.

Stap 1: Decoratie kiezen

Als eerste kies je de versieringen uit die je wil gebruiken. Alle decoratiematerialen hieronder zijn bij Intratuin te verkrijgen. Je kunt een kleur en stijl kiezen en zo je boompje versieren zoals jij het wil.

stap1kop artikel 3

Stap 2: Frame omwikkelen

Vervolgens heb ik het frame met witte raffia en lichtbruin vilt lint omwikkeld, voor een sfeervol effect. Hierna is het daarom tijd voor het toevoegen van een beetje ‘bling’, in mijn geval zilverkleurig lint in de vorm van ronde (kerst)balletjes.

stap 2 stap 3

Stap 3: Versieringen inhangen

Een boom zonder ballen is geen boom natuurlijk! Het inhangen van de versieringen is daarom de volgende stap. De finishing touch: goudkleurig kraaltjesdraad en de rendieren met glitter om het geheel af te maken. En zo staat hij te pronken in mijn huiskamer. Leuk he?

stap 5 huiskamer (1)

WIN: 5x alternatieve kerstboom + decoratie!!

En weet je wat nog leuker is? Van Intratuin mogen we maar liefst 5 alternatieve boompjes weggeven, inclusief decoratie, zodat je thuis ook zo’n gaaf plat boompje kunt neerzetten! Het enige wat je hoeft te doen is hieronder voor 9 oktober 2013 laten weten waarom jij die graag zou willen winnen. De winnaars ontvangen uiterlijk 15 oktober 2013 via e-mail bericht. Op deze winactie zijn de spelvoorwaarden van Christmaholic van toepassing.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Annelies is in december geboren in de jaren vijftig; in een tijd van ijsbloemen op de ramen, de warmte van de kolenkachel en echte kaarsjes in de kerstboom: born to be a Christmaholic!

229 reacties

 1. Wat een leuk alternatief boompje, weer eens heel wat anders. En omdat mijn kerst dit jaar ook heel anders voelt en wordt zou dit erg leuk zijn om dan ook een alternatief boompje neer te zetten om het op te vrolijken.

 2. Monique van Breda op

  Wauw! Wat super leuk! Ruimtebesparend, en ideaal wanneer je, zoals ik, een grijpgrage dreumes rond hebt lopen!

 3. Kerstfeest is toch het feest van licht en niet per sé van bomen.
  De vorm van een boom, versierd in de sfeer van kerst, geweldig.
  Wij zorgen voor licht en sfeer in huis, de bomen die hierdoor niet gekapt hoeven worden, zorgen voor zuurstof zodat we dit feest nog heel lang kunnen vieren.

 4. Leuk die alternatieve kerstbomen. De bovenste hadden wij jaren geleden al eens zelf gemaakt. Ik ben hier beland vanwege je blog over de kerstcollectie van Riviera Maison. Maar ik blijf je zeker volgen. Leuk. Succes verder!

 5. Peggy Janssen op

  Ik heb vorig jaar leuke ideetjes opgedaan op de Intratuin Christmas Ladiesnight, dit boompje is ook weer erg leuk qua stijl en kleur helemaal mijn ding. Mijn voordeur staat wagenwijd open om het boompje te ontvangen, super leuke winactie van Christmaholic en Intratuin!!

 6. Dat zou leuk zijn om iets te winnen voor de kerst. Vanaf maandag begint er thuis een grote verbouwing, en helaas is die niet klaar voor de kerst, snik snik snik….. ik als kerstfreek kan niet eens een kerstboom neerzetten. Maar als ik dit leuke boompje mag winnen is het toch nog een beetje kerst:-)

 7. Oh wauw, wat ontzettend gaaf! Wij vieren kerst dit jaar niet thuis, maar met de kinderen in een appartementje in Zuid Frankrijk en wij zaten dus al te dubben over hoe we er wat sfeer in konden brengen daar, zonder de halve inboedel mee te hoeven nemen. Dit zou ideaal zijn!!

 8. Tessa Knijnenburg op

  Ha! Wat een leuk stuk weer.
  Kan de dochter van deze schrijfster wel kans maken op een boompje? Elke herfst kijken wij thuis uit naar de opening van de eerste kerstmarkten bij ons in de buurt – kan ook niet anders met een Chrismaholic-moeder ;) Helaas past er in mijn studentenkamer geen kerstboom! Dit boompje zou er precies inpassen en past ook goed bij de stijl van mijn kamer!
  Groetjes, Tessa

 9. Geweldig leuk! Ik kan niet wachten totdat de kerst in de winkels te zien is! Tot dan vergaap ik mij aan al t moois dat als preview te zien is, zoals deze geweldig leuke boom! Een mooie bijkomstigheid, deze hoeft geen water en valt ook niet uit ;)

 10. cristel doppegieter op

  wat leuk zo’n boompje, en wat zou dat leuk staan. en uitkomst bieden, want wij hebben 2 jonge poesjes, en ik weet nog niet helemaal hoe ik het moet doen met de kerstboom en ballen. dit is natuurlijk een heel goed alternatief,zouden die kleine rakkers daar dan wel van af blijven ;) iig voormij een goed plan!!!

 11. Ik hou er van..lekker apart…zal zeker mooi staan in mijn ienimini huisje voor het raam zodat iedereen buiten er ook van mee kan genieten…

 12. Wilma Rumpen op

  Een heerlijke kerst-sfeer begint bij ons al aan de voordeur en de ramen! Daar zou dit alternatieve boompje prachtig staan!! Daarom zal ik dit idee zeker uitvoeren!!! Ik kan niet wachten….

 13. Wat een leuke winactie!
  Wij gaan tegen die tijd verhuizen, dus kan ik geen echte kerstboom zetten.
  Deze kan ik wel neerzetten en makkelijk verhuizen,
  Zodat ik mijzelf en de kindjes toch wat kerstsfeer kan geven.

 14. Wat een kei leuke KERSTBOOM!! Ik zou er graag 1 willen maken. Is voor mij therapeutisch, omdat ik ziek ben al ruim 1.5 jaar en zo mijn hoofd leeg kan maken. Het ganse jaar heb ik kerstspullen staan, want daar word ik nu vrolijk van! Kan niet wachten tot alle kerstshows er weer zijn!!!

 15. Wow, echt een super idee. Ik heb jaren een boom gehad, soms wel 2. Ik ben gek van bomen alleen 2 jaar geleden met kerst zaten er in mijn mooie boom een paar spinnennesten die na een paar dagen open sprongen en mijn hele kamer vol met kleine spinnetjes zat. Dat zal met deze creatie niet snel gebeuren. Ben er helemaal weg van.

 16. We zijn druk bezig om een heel oud eettafeltje op te knappen en wat zou deze gave alternatieve kerstboom er geweldig op staan. Ik verheug me er nu al op om hem te versieren. En dan kan iedereen die langs komt ervan mee genieten.

 17. Wauw die is echt heel leuk! Die zou leuk staan op me werk! Ik werk in de gehandicaptenzorg en we hebben nog geen kerstspullen!

 18. Marja Coolen op

  Kom net terug van een sollicitatie en weer afgewezen. Nu zie ik deze actie en denk…leuk heb ik tenminste wat te doen met iets wat me geen geld kost want ook dat is er niet meer. Dit is niet om zielig te doen, maar net zoals bij heel veel mensen helaas de harde werkelijkheid. Dus ik kan wel een oppepper gebruiken.

 19. Marielle Bos op

  Oh wat ontzettend leuk zeg !!
  Ik ben al een tijdje opzoek naar een alternatief voor de kerstboom. We hebben niet zoveel ruimte voor een echte kerstboom maar houden wel heel erg van de kerstsfeer. Deze past gewoon op de vensterbank.

 20. Wat een gaaf idee :) momenteel al druk bezig met het maken van kerstdecoratie( lang leve zwangerschapverlof) en dit boompje kan eigenlijk niet ontbreken ziet er echt origineel uit :D

 21. Hilda Kamminga op

  Ik ben helemaal weg van dit originele alternatieve boompje! Wat leuk!
  Past heel mooi op onze nieuwe kunststof vensterbank en onze nieuwe ramen. Echt een blikvanger, die ook de plek van een blikvanger zal krijgen!
  Ik hou ervan!

 22. Waarom dit boompje? normaal heb ik een grote mooie boom,maar dit jaar zal ik noodgedwongen naar een alternatief moeten zoeken want onze nieuwe aanwinst,pipi onze kat,vind alle blinkende voorwerpen,lintjes enz wel heel erg leuk.Iedere morgen vind ik wel weer wat nieuws wat ze verstopt heeft,dus vandaar dit jaar eens een hele andere kerstboom.

 23. Christel van den Boom op

  Ik zou heel graag een alternatief kerstboompje willen winnen want onze puppyhond (was toen 4 maanden) heeft vorig jaar bijna alle kerstballen uit de nep kerstboom gelopen en dat is erg balen.
  Ook blijk ik erg allergisch te zijn voor de dennennaalden en past een alternief kerstboompje beter bij mij ivm gezondheid..
  Hij is ook nogeens SUPER origineel en ik zal zeker de show stelen in de buurt met zo’n gaaf kerstboompje..

 24. SUPER gave boompje!! Lijkt me erg leuk om te winnen.. Omdat dit onze laatste kerst is met ons tweetjes, in februari verwachten wij onze wondertje <3 dus dit jaar wordt een hele speciale kerst voor ons!!

 25. Thessa van der Zwaan op

  Wat een leuke winactie!!! Zou graag zo’n alternatief boompje winnen! Heerlijk in het weekend aan de knutsel en er dan met z’n allen van genieten!! Laat de winter maar komen! Met zo’n boompje fleurt de boel gelijk op!!!!!

 26. willi addens-beense op

  Ik ben gehandicapt en dit zou een prachtig alternatief zijn om neer te zetten i.p.v. de grote boom. Want een kerst zonder boom is geen kerst.
  Leuk initiatief!

 27. Wat een leuk idee en wat een mooi boompje! Die staat vast prachtig op onze schouw!
  Het geeft sowieso inspiratie om zelf aan de knutsel te gaan, en dat hoort voor mijn gevoel helemaal bij kerst :-) (met een pot winterthee en speculaasjes erbij natuurlijk!)

 28. Namens de jongeren van home+ venlo wil ik graag reageren en kans maken op die geweldige prijs! Bij home+ ontdekken jongeren ongedwongen met veel gezelligheid hun talenten. Ze maken vrienden en ervaren dat ze iets kunnen. Hun ideeen staan centraal. Middels activiteiten bereiken we onze doelen. Zo hebben we creatieve avonden. Een van de meiden kwam met het idee deze kerstboom samen te maken voor in het jongerenhonk! Super! Zou een enorme verrassing zijn hem in Home+ te hebben staan. Bedankt.

 29. Marina HIP Geleijn op

  Wat is die platte ‘boom’ aan de kop van de column enig. Had niet gedacht dat dat zo leuk zou worden. Weer wat geleerd!
  Dankzij het internet komen er zo veel goede ideeën binnen! Zo zag ik ook ooit een ‘boom’ opgebouwd uit boeken.
  Zo samen maken we van Kerst een leuk, verrassend, origineel feest!

 30. Kerensa van der Sluys op

  Wat een geweldige christmasholic win-actie. Aankomende kerst heb ik eindelijk een huisje voor mijzelf maar helaas als student zijnde is de ruimte in mijn huisje niet groot genoeg voor een ‘echte’ kerstboom. Dit platte creatieve boompje zou helemaal passen en de kerst compleet maken. Ik ga je blog verder volgen, heel leuk!

 31. yvonne pijnacker op

  ontzettend leuk idee, vooral met een jonge poes in huis, de houten kerstboom hadden wij verleden jaar in de tuin, had mijn man zelf gemaakt en hadden er heel veel bekijks mee, ik ga zeker dit jaar voor de alternatieve boompjes

 32. Geweldig al die alternatieven. En aangezien wij voor het eerst sinds 8 jaar weer kerst in Nederland vieren en we niets geen kersversiering meer hebben is dit een prima idee. Ook al om dat we een stuk kleiner wonen dan voorheen

 33. Wat een leuk boompje! Mijn huis is zelf ingericht met veel natuurlijke materialen en ik heb ook veel natuurlijke accesoires. (steigerhout, riet etc.) Daarom zou dit boompje perfect passen! En aangezien wij net een nieuwe kitten hebben, zal ze hopelijk niet zo gauw in dit boompje klimmen!

 34. Super gaaf dat boompje zou perfect in ons interieur passen
  We hebben een brocante inrichting en de meiden vonden
  dit een super gaaf boompje..

 35. Benjamin Jeeninga op

  Wat zou ik deze graag voor mijn vriendin winnen. Door zware lekkage is alle kerstversiering geruïneerd, en dat valt haar nogal zwaar. Ik zou haar hier graag mee verrasen!

 36. marjoleincreatief op

  Deze boompjes zijn té leuk!!! Ben al stiekem naar de Intratuin geweest en heb al lopen snuffelen bij de kerstafdeling al waren ze die nog aan het opbouwen. Wat ik nu al heb gezien is zoooooo leuk, kan niet wachten!!!!

  gr marjolein

 37. lisette langendoen op

  Geweldig alternatief voor een kerstsfeer. Ik heb thuis alles in hout tinten en deze boom zou er perfect bij passen. Verder vind ik de boom romantisch en dat wil ik graag terug laten komen met kerst.

 38. Super leuk zo’n houten kerstboom! Ik ben dol op de gezellige sfeer die er met kerst in en rondom het huis hangt. De geur van een echte kerstboom is heerlijk, maar met een hele speelse kat geen doen. Die hangt namelijk binnen no time bovenin in de boom ;) Deze houten kerstboom is ideaal! Toch de gezellige sfeer van een boom maar wel veilig voor de kat :)

 39. wat een geweldig boompje, die nu ook al geweldig zou staan en dan richting kerst met steeds meer versiering erin. Helemaal leuk!!

  Top actie van een geweldige site!

 40. Normaal hou ik niet van alternatieve kerstbomen, kerst zonder echte boom was vroeger voor mij geen optie!
  Tot het moment kwam dat ik voor een kunstboom moest kiezen omdat wij met de kerst 2 weken op vakantie gingen en ik het wel echt zo saai vond om geen boom in huis te hebben, dus het was dat of helemaal niets, tja.
  Maar nu ik deze leuke alternatieve kerstboom van Intratuin zie………….ben ik bang dat ik alweer een keuze moet maken, ik zou ‘m natuurlijk ook op een mooie plek, b.v. in de hal, neer kunnen zetten, is toch een sfeervolle binnenkomer!!!

 41. Met 2 kleinkinderen bijna dagelijks over de vloer, zou dit voor mij een grote uitkomst betekenen. Verder vind ik jullie site te gek om vast helemaal in de feeststemming te komen voor de maand december I lover it.

 42. San Varekamp op

  Waarom ik dit boompje wil winnen?
  Simpel, ik heb altijd 2 grote en 2 kleine kerstboompjes staan met kerst enja, dat is toch echt te weinig :)
  Als kerstgek kan je nooit genoeg bomen hebben toch?

 43. christina veenstra op

  Zou deze graag willen winnen
  Hou zoveel van natuurlijke matriaal en zou erg leuk staan
  we hebben niet een grote kamer dus dit past erg mooi

 44. Bianca Voigt op

  ik vind deze boom zo ontzettend mooi! zoiets zou ik vast nooit zelf kunnen maken. daarbij is mijn man altijd erg negatief tegenover kerst; het mag niet teveel rommel geven en het moet niet in de weg staan….pfff mannen! ik weet zeker dat zelfs hij deze boom geweldig mooi zal vinden, een echt pronkstuk met de mooie sfeervolle kerstdagen. ik ga in ieder geval heel hard duimen want ik ben er helemaal weg van!!!!

 45. wat een leuk idee! Ik ben ook een Decemberkindje en groot fan van de kerstdagen. Helaas is onze jongste zoon allergisch voor dennennaalden, dus we moeten dit jaar op zoek naar een (prachtig!) alternatief.

 46. Laurine Hoogland op

  Wij zouden heel graag zo’n mooi boompje winnen! Ik ben 29 december uitgerekend van ons 2e kindje en zie het niet zo zitten om een echte kerstboom neer te zetten dit jaar. Zo’n leuk boompje zou voor ons de perfecte oplossing zijn!

 47. Anke Dijkstra op

  Aangezien onze katten er altijd een wedstrijd van maken wie er het hoogst in de kerstboom kan klimmen, lijkt ons dit een geweldig mooie oplossing!
  Natuurlijke materialen spreken me erg aan, en zou absoluut mooi staan in ons huisje <3

 48. Waarom ik deze boom met decoratie graag zou willen winnen, om dezelfde reden als ieder ander hem zou willen winnen. Zodra je hem ziet ben je verkocht !!!!

 49. Diane Dekker op

  Lijkt me heerlijk zo’n boompje! Kerst is normaal een tijd van vrede, nou niet als ik samen met mijn man de boom op moet zetten en optuigen, vergeet het maar! Niets vrede op aarde etc. Meestal komt het daarna snel weer goed, maar het is toch altijd weer een strijd die boom en dan al die naalden….. Nee, geef mij dan maar zo’n boompje, dan bewaren wij hier in huis tenminste de hele kerstperiode de vrede en komt die kerstgedachte toch nog goed hier ;-)!

 50. Wat een super leuk idee!!
  Mijn opa en oma vinden het een heel gedoe om met de kerst een boom op te zetten en ze worden er eigenlijk te oud voor. ( 79&84)
  Met deze boom heb je geen ongemakken van alle naalden die op de grondvallen en je kan hem zo op de zolder zetten!!

  Helemaal leuk!!

 51. Wat een leukerd… omdat ik geen grote boom binnen kwijt kan probeer ik altijd meerdere leuke kleine boompjes in mijn huis te plaatsen.. vorig jaar met ledlicht een kerstboom op mijn raam geplakt bijvoorbeeld…. of 5 kleine boompjes naast elkaar op de vensterbank.. etc.. deze vind ik voor dit jaar dus wel heel erg leuk om neer te zetten.. ik zie ook al helemaal voor me hoe ik hem zou versieren.. Leuk om te winnen en anders knutsel ik hem zelf zeker in elkaar… maar winnen zou natuurlijk helemaal geweldig zijn :-)

 52. Nou, deze bomen zijn absoluut genial. Ze zien er schitterend uit, ze zijn modern helemaal anders dan de gewone Kerstboom die ieder jaar in de woonkamer staat. Waarom ik hem graag zou willen winnen? Ik vindt dat hij goed in ons woonkamer zou staan en ik weet zeker, mijn 2 kinderen (de jongste wordt over 3 weken 2 jaar oud) zullen er helemaal weg van zijn….
  Nou nu nog even duimen en natuurlijk ook voor iedereen die hier mee doet :)

 53. Elk jaar treffen we onze Britse korthaar tussen onze kerstversiering in de boom aan. Met als gevolg verschillende kerstballen stuk. Bij deze toffe boom zal dit niet kunnen. Dus laat ons hopen.

 54. Ik zal met kerstmis dit jaar hoogzwanger zijn, dus het dagelijks opruimen van de dennennaalden zie ik tegen die tijd niet meer zo zitten. Super handig dit alternatief dus :)!!

 55. als bijna kerstkind helemaal gek op kerst,daar het dit jaar de laatste kerst is als gezin lijkt het me geweldig om het eens anders te doen,en dan lijkt het me helemaal top een alternatieve kerstboom,kunnen we altijd terug denken aan die laatste kerst met die te gekke boom

 56. Marlies Bours op

  Geweldig, wat een leuke kerstbomen. Wij hebben dit jaar onze woonkamer opnieuw ingericht en zo’n boompje zou daar geweldig in passen. Ik zie het al helemaal voor me: echte kerstsfeer en toch helemaal anders. Oh, ik hoop dat ik er eentje mag winnen. Dat zou ik geweldig vinden!

 57. Wat lijkt me dit leuk om te maken en neer te zetten in mijn huisje! Zeker omdat ik door mijn hernia het me eigenlijk niet meer lukt om de grote kerstboom in elkaar te zetten en nog op te tuigen daarna. Ik hou enorm van knutselen en fröbelen dus het zou onwijs leuk zijn om dit pakket te winnen! Fingers & toes crossed!

 58. Daphne van der Graaff op

  Super leuk idee! Zou gen graag willen winnen dan kan ik mijn kleine zijn eigen boom geven die we dan samen kunnen versieren. Denk dat ie dat wel leuk gaat vinden!!!!

 59. Na veel jaren ” klassiek” heb ik de behoefte om dit jaar een andere Kerst te vieren. Nog altijd even feestelijk. Dit geweldig boompje zou er mooi passen in mijn nieuw concept.

 60. tessa verhage-kroon op

  Super leuk! Helemaal gaaf in het hout, de trend van dit jaar! Misschien wordt het tijd dat ik mijn kunstboom een keer in de kast laat!??

 61. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn moeder. Die vind een echte boom te veel werk worden en daarbij twee honden waardoor een boom die op de grond staat voor gevaarlijke situaties zorgt. Ze zou hier heel erg blij mee zijn, zeker omdat ze nog nooit iets gewonnen heeft! En de beste reden ik hou heel veel vandaar en gun het haar gewoon

 62. Liesbeth Crum op

  Wow zou echt leuk zijn . We zijn een samengesteld gezin en 2e kerstdag zijn we met zijn 6e . Dan voel ik me zo gelukkig en compleet. Genieten van elkaar en het huis in kerstsfeer. Top. Nu duimen.

 63. Hij zo leuk is! Winnen is leuk! Mijn huis met 4 kinderen aardig vol raakt, dus voor een echte boom is niet veel plek meer..

 64. wat een gaaf alternatief kerstboompje zo zeg! Ik ben dol op de kerst en allerlei kerstdecoraties, ik ben ook steeds op zoek naar nieuwe leuke kerstspullen, dus zo’n alternatief boompje zou bij mij wel passen!

 65. Als ‘kerstgek’ ben ik ieder jaar als 1 van de eersten te vinden bij de kerstshows. Ik doe daar altijd veel inspiratie op voor mijn Charles Dickens huis. (alleen met kerst)
  Weken lang ben ik bezig met knutselen en versieren. Ik zet ook ieder jaar bij mijn ouders dé boom! Alleen dit jaar is pap sinds kort opgenomen in een kleinschalige woonvorm voor dementeren. Hij heeft op zijn kamer geen plaats voor een grote boom maar ik denk dat ik hem met dit exemplaar nog een groot plezier kan bezorgen. Lieve pap, als ik ‘m win is ie voor jou!

 66. monique steffin op

  Wat een mooi boompje daar zou iedereen wel blij van worden.
  Ieder jaar word er gezegd we helpen je wel met de kerstboom opzetten maar als het er op aan komt …………. doe ik het weer alleen en ben ik daarna kapot moe.
  Dus dit jaar geen echte kerstboom voor mij maar zo’n boompje is een heel mooi alternatief en weer eens wat anders.

 67. Kijk de laatste jaren tegen een disney/kinder kerstboompje aan. Ook erg leuk, erg schattig dat m’n kids de decoratie zelf doen… Maar dit vindt ik nou echt een kerstboom voor… MAMA!!! Zooo leuk!!! Tierelantijntjes en frutsels maakt deze mama blij! Hebbe hebbe hebbe…. =)

 68. Hallo, wat een leuke boompjes!! Bedankt voor de tip! Deze zou heel leuk staan in mijn nieuwe huisje waar niet heel veel ruimte is voor een grote boom, maar vooral omdat deze boom wel super hip is en met zn tijd meegaat :)

 69. Ik ben 1e kerstdag jarig!! En dan is dit wel een heel mooi toepasselijk cadeau!! Een super kerstboom in huis. Grtzzz….

 70. Oh wat een schattig boompje!
  Die zou perfect naast onze chihuahua mand staan zo is het voor onze kleine meisje Coco ook een beetje kerst.
  Zie het al helemaal voor me: kleine honden kluifjes eraan hangen wat plastic mini kerstballentjes & wat slingers.
  Heerlijk als ik er nu al aan denk!

 71. evelyn rotte op

  oh wow!!!!! dat zou zo mooi staan in me huis. en ruimte besparend aangezien ik de meeste oppervlaktes gebruik voor me kerstdorp met allemaal huisjes.

 72. Mijn moeder woont in Canada en zij heeft sinds vorig jaar Kerst ook een houten Kerstboom, zij heeft hem kado gekregen van een vriendin die het boompje zelf heeft gemaakt. In Canada zijn deze houten Kerstbomen erg populair en ik ben er al sinds zij die boom heeft verliefd op en ik wil ook heel graag zo’n houten boom. Als ik deze zou winnen dan zou het voelen alsof mijn moeder en ik toch een beetje bij elkaar zijn met de Kerstdagen, ik heb al 10 jaar geen Kerst meer met haar samen kunnen vieren en op deze manier zou ik toch een beetje bij haar zijn en zij bij mij.

 73. Conny Spijker op

  Oooh ja!!! Hier staat mijn naam op! Het hele jaar in kerstemming. Iedereen wordt er gek van en mijn kerstboom redt het ook niet zo lang… Dit zou dus perfect zijn!

 74. Wat ontzettend leuk. En een leuk alternatief voor een echte kerstboom. Dat zit er, dit jaar, helaas niet in voor ons. Aangezien dochterlief net gaat lopen.

 75. Hallo! Ik liep juist van de week te bedenken dat ik een leuke alternatieve kerstboom zou willen dit jaar, maar ik had nog geen idee wat en prompt kom ik vandaag dit tegen :). Ik heb sinds kort een jonge hond, dus zo’n leuke, natuurlijke, platte boom is ideaal: past toch nog in de kamer naast alle hondenmandjes-/spulletjes en wordt niet opgegeten en de dennennaalden worden niet het hele huis door gedragen ;). Bovendien kun je hem zelf helemaal zo versieren dat ie precies bij jou en je huis past en je er een fijn kerstgevoel bij krijgt. Leuk!

 76. Ideaal. Echte boompjes of bomen eet mijn kat op of hij klimt erin. Waarschijnlijk blijft hij wel van een houten exemplaar af. In ieder geval wel het proberen waard want het boompje is super leuk.

 77. Wat een geweldig leuke boom! Omdat ik maar weinig ruimte in huis heb voor een boom, zou dit echt ideaal zijn! Afgelopen jaar heb ik de woonkamer wat opgeknapt in landelijke stijl… de boom past ook hier perfect bij…

 78. Wat een schattig boompje! Ik zou ‘m aan mijn moedertje geven. Het wordt dit jaar haar eerste kerstfeest in het verzorgingstehuis waar ze nu woont. En dan moet die kamer natuurlijk wel supergezellig in kerstsfeer gebracht worden!

 79. Anita Wouters op

  Ik ben allergisch voor de naalden van een gewone kerstboom(spar), daarom heb ik al jaren een mooie kunstkerstboom, maar ik wil ook wel eens wat anders!!!!!

 80. Ik zou graag ditleukeboompje willen winnen omdat we onze hele woonkamer aan het moderniseren zijn.
  En onze ouderwetse kunst boom met Zilveren slingers en dito ballen en pegels daar echt niet meer bij past!

 81. Wat een super leuke kerstboom! Omdat ik dit jaar eens iets anders wil dan de traditionele kerstboom, zou dit een super alternatief zijn!

 82. Al zovele jaren ben ik op zoek naar een vervanging voor de klassieke kerstboom. Ik kan geen naalden meer zien. En elk jaar weer bleef ik een beetje op mijn honger zitten, want ‘het’ kwam niet. En toen ik deze schattige boom zag wist ik meteen dat het dit jaar écht Kerstmis kan worden :-)

 83. y. harmelink op

  Een alternatieve kerstboom zou mooi staan op een alternatieve plek. Wij hebben net ons huis verkocht en verblijven daarom deze kerst in een tijdelijk verblijf. Erg alternatief. We hebben voor deze ruimte nog sfeermakers nodig.

 84. Xaviera Jamie op

  Deze boompjes zijn het hele jaar door prachtig en ik maak heeeeeel graag kans om bij Intratuin, het “dol-fijn”ste tuincentrum van het hele universum dit pracht van een boompje te kunnen winnen!

 85. Afgelopen jaren altijd traditioneel versiert nu eens een alternatief boompje!
  Leuk een houten boompje die je met bijgeleverde decoratie van Intratuin kan versieren.

 86. Dit is echt een super leuk boompje!! Ik ga dit jaar rondd de kerstdagen verhuizen en zal daarom geen echte boom neerzeten.. dit iswel een heeel leuk alternatief!!

 87. Waarom winnen?
  Omdat wij vorig jaar helaas geen boom konden hebben door omstandigheden en wij hopen dat we komende kerst een leuke, gezellige en sfeervolle kerst kunnen hebben. Met deze kerstboom zal de sfeer er zeker zijn!

 88. Alexandra Winters op

  Helemaal super, zo’n alternatief, plat boomstammen kerstboompje.
  We wonen in een heel klein oud huisje uit 1928 en plaats voor een (grote) normale kerstboom hebben we eigenlijk niet.
  Dus we modderen al jaren aan met diverse kerstversieringen, maar tot op heden niks kunnen vinden dat echt hier “past” .
  Bij het zien van dit leuke, ruimte besparende alternatief, wordt ik gewoon “warm van binnen”.
  Wat ene uitgekiend, slim, maar vooral leuk idee !
  Dat zal zeker wel passen in onze ieniminie woonkamer.

 89. Ziet er heel sfeervol uit.
  Waarschijnlijk gaan we vanwege een verhuizing met veel kluswerk de komende paar maanden (inclusief de feestmaand) bij onze ouders / schoonouders wonen. Onze eigen boom kan daardoor helaas niet op, maar zo’n mooi en naaldvrij boompje als dit past vast wel in de logeerkamer waar we mogen slapen ;-)

 90. Hoi ik woon in een drive inn woning en daar kan ik geen denneboom naar boven sjouwen daarom is dit het perfecte alternatief!!

 91. Marcella van Dijk op

  Helemaal leuk deze “kerstboom”! Voor een creabea zoals ikzelf geweldig om zo je eigen kerstboom in elkaar te zetten en alvast de toon te zetten voor de komende kerst!

 92. heerlijk geen gesleep en gedoe met lampjes die in de knoop zitten en versieringen die het niet hebben overleefd, geen halve woonkamer meer verbouwen, alles kan zijn eigen plekje houden, lekker trendy en een gave blikvanger met de feestdagen

 93. Heidi van Otterloo op

  Mijn boom is veel te groot voor mijn huiskamer…en ben echt toe aan een alternatief. Mijn vriendin heeft kersttakken aan het plafond hangen versierd met lampjes en frutseltjes met Kerst . Ik wil haar niet na doen en ben niet creatief dus dit boompje is eigenlijk nog veel leuker. Zou een uitkomst zijn.

 94. Sylvia Bleecke op

  Wat een ontzettend leuk kerstboompje! Mooi van natuurlijke materialen … daar hou ik van. Mooi compact … omdat ik niet zoveel ruimte heb. Mooi origineel … omdat ik graag iets aparts in mijn huis zet. Met een mooie warme uitstraling … omdat ik van gezelligheid hou. Mooi ecologisch verantwoord … omdat ik respect heb voor de natuur. En niet te vergeten: inspirerend! Hier krijg ik energie en inspiratie van om mijn huis in dezelfde sfeer te versieren deze kerst :-)

 95. Ik zou hem voor mijn moeder willen winnen, zij is de liefste moeder van de wereld, altijd voor iedereen behulpzaam en de ultieme christmasaholic! Het liefst begint ze al in september met versieren (maar ze houd zich in hoor) niets is haar te gek en houdt van nieuwe dingen. Alles wordt met zorg weg gezet, ik weet 100% zeker dat ze met dit boompje raad weet! Ze verdient het echt!

 96. Zou heel blij zijn als ik een mooi kerstboom(pje) win. Omdat we een hele lieve kitten hebben die graag overal in zit hang in lampen, schilderijnen. Dus we dachten een kitten bestenig kerstboom kom heel goed van pas en die zit er meschien tussen.

 97. Wat een geweldig leuk idee! Lijkt me heel erg leuk om er een brocante variant van te maken. Heb thuis alles “50 tinten wit” ;-)

 98. waarom ik dit wel HEEL graag wil winnen,
  we hebben een niet al te grote kamer ( ik ben dr blij mee hoor )
  maar elke jaar is het weer wurmen om door de kamer heen te komen MET boom, en deze neemt niks in beslag en zou heel gaaf in mijn raam komen te staan

  liefs jenneke

 99. Anne Marie Kerssens op

  Deze kei leuke boom brengt al vroeg sfeer in huis, kan nl al voor kerst schitteren op mijn smalle vensterbank voor het raam ….superrr !!!!

 100. Sandra Rooth op

  Wat een superleuke kerstboom. Ik zou dit boompje heel graag voor mijzelf willen winnen! Ik ben net verhuisd naar een inleunappartment in een verzorgingstehuis. Ik ben er heel erg blij mee. Er wonen wel allemaal oude mensen maar dat kan me niets schelen. Ik ben 39 jaar en heb al sinds mijn vijfde reuma. Ik heb altijd bij mijn ouders gewoond en werd door mijn moeder verzorgd. Ik woon er nu net een week en het is wel even wennen. Gelukkig woont mijn familie dichtbij. Ik heb geen ruimte voor een grote kerstboom dus dit boompje zal dan ook een hele mooie plek krijgen in de woonkamer tijdens de Kerstdagen!!!

 101. vergauwen ingrid op

  Omdat ik niet zo van een echte kerstboom hou zou dit een prachtig alternatief zijn om toch een beetje de kerstsfeer in huis te halen.

 102. Mijn ouders van 86 en 87 hebben elk jaar nog een kerstboom gehad, maar dit wordt nu te zwaar voor hun. Deze zou daarom een mooi alternatief zijn

 103. Zou leuk staan in ons eerste en nieuwe huisje, waarmee we nu nog druk mee aan het verbouwen zijn. Hopen dat we de mooie feestdagen er kunnen vieren met toch nog een kerstboom.

 104. Ik vind hem heel bijzonder ! Weer eens wat anders , zou het leuk vinden om met mijn dochter deze “alternatieve”kerstboom in elkaar te freubelen en te versieren !!

 105. Altijd zelf willen maken, zo’n alternatieve kerstboom….
  Maar met 2 linkerhanden is dat toch een beetje lastig….
  Optuigen zal zelf nog wél lukken !

  Vol verwachting klopt mijn hart……..

 106. van loo hilde op

  Ik zou graag een houten kerstboom met versiering hebben omdat ik al twee jaar geen versierde kerstboom kan zetten, enkel een groene spar stond tijdens de feestdagen in de living en dit omdat mijn poes Felix de boom als zijn eigendom beschouwd en erin speelt en dan ook alle versieringen eruit gooit. Een plastieke boom is ook geen optie, want zo’n boom sprong hij gewoon omver. Dus help dit jaar toch weer geen kerstmis zonder versierde kerstboom!

 107. joke siersema op

  Wat een superleuk boompje. Ik zou dit heel graag winnen. Ik ben met mijn dochters al druk bezig om van alles te knutselen voor de kerst. Dit boompje zou daar prima bij passen

 108. Superleuk voor mijn moeder, geen lastig gedoe met ballen opbergen, boom kopen etc, gewoon neerzetten en klaar, mooi formaat ook voor haar kamertje!

 109. Heb een aantal jaren toentertijd nog Jaap Kooy’s Tuincentrum te Lisse gewerkt.Groots op gebied van De kerstshow, bussen vol kwamen langs, en ik mocht daar opbouwen,werken en genieten van al die maanden in kerstsfeer.Dit alternatieve kerstboompje op zelf te maken lijkt mij dan ook te gek en bovenal lekker nieuw en gewoon leuk.

 110. Caels Kristl op

  Ik wil dit graag winnen om onze bureau wat op te vrolijken. Ik werk op een school en overal wordt een boom gezet, behalve op het bureau van de zorgleerkrachten, dus dit zou héél welkom zijn. Kwestie van de dagen wat aangenamer te maken.

 111. miranda oldemenger op

  Ik wil wel graag een boompje omdat ik voor het raam in de woonkamer graag een kleine nieuwe kerstboom wil, je zou me erg blij mee maken

 112. Wat een leuk boompje, hij zou geweldig staan op mijn dressoir. Ik verheug me er al helemaal op om zo’n houten boompje te gaan versieren. Alleen al de voorpret om te bedenken hoe die zal gaan worden…. Zal mooi staan naast mijn houten kerststalletje..

 113. Dit boompje is eens een keer iets anders dan die grote kunstboom van 2 meter hoog en 1.50 meter doorsnee. Het is elk jaar een hele tour om de boel te verbouwen in onze woonkamer. En wij worden er ook niet jonger op, was al wezen kijken op internet naar een alternatief en kijk, ik word op mijn wenken bedient. Nu maar duimen, maar ik gun het iedereen hoor

 114. Zou hem heel graag aan mijn moeder kado geven. Ze heeft recent haar man verloren en om straks de “oude boom” neer te zetten gaat ze denk ik niet doen. Teveel emoties. Deze boom is dan perfect zodat kerst toch kerst kan zijn.

 115. Mocht ik hem winnen. Zou ik hem graag decoreren en aan mijn schoonmoeder geven. Haar man is 19december 2012 overleden , vorige kerst was voor ons geen kerst, aankomende kerst zal het ook niet veel zijn maar me deze alternatieve boom worden deze dagen nog specialer, ter nagedachtenis en met een boompje wa me liefde in elkaar is gedecoreerd door kleinkind en schoondochter, voor een speciale lieve schoonmoeder en wetende da onze pa trots op ons alle zou zijn hoe we het doen de afgelopen periode,en niet alleen me kerst!

 116. Met deze boom zou ik weer van de kerst kunnen genieten! Door een hersenoperatie 2 jaar geleden heb ik de kracht in handen en benen verloren. Mijn leven is teruggebracht naar alle alternatieve, simpele, maar waardevolle dingen. Zo ook inrichting en bepaalde hulpmmiddelen om toch nog deel te kunnen nemen aan de maatschappij.Deze boom zou voor mij de grootste alternatieve vervanger ooit kunnen zijn, omdat ik niet in staat ben om de gangbare boom in mijn huis te krijgen , laat staan te versieren

 117. Wat een ontzettend leuke blikvanger is dit zeg! Hij zou mijn eettafel een extra feestelijke sfeer geven!!
  Super leuk idee!!

 118. Maria Tielemans op

  Voor mijn ouders. Ze zetten al jaren geen kerstboom meer. Dat is teveel werk. Dit is een fantastisch alternatief en ook zij hebben dan een boom staan!

 119. Karin Vrieswijk op

  nou, Door mijn kleine vensterbanken aan de voorkant van ons huis is het moeilijk hier iets feestelijks neer te zetten. Dit zou super goed passen, en de gordijnen kunnen ook nog dicht. (en het uitzicht vanaf de straat blijft dan super feestelijk)

 120. We vinden hem geweldig! We zouden het fijn vinden als deze prachtboom in onze huiskamer mag staan. Mijn vriend en ik , vieren kerst voor het in ons nwe huisje, samen met onze 3 katten….. We hebben een mooie plek voor de boom……Hij mag na de kerst blijven staan want we hebben bedacht dat we een thema-boom ervan maken. Winter sneeuwmannetjes,sneeuwballetjes enz . Voorjaar( bloembolletjes erin hangen met tilandsia,Van de zomer kleine flesjes met bloemen en met de herfst allerlei herfstspulletjes,boomblaadjes,kastanjes ,eikeltjes enz

 121. liesje klerks op

  Wat een leuk boompje! :-) wij hebben Hier een oude antieke schouw staan die nog van mijn moeder geweest is. Dit familie stuk zou ik met de kerst ontzettend graag op deze bijzonderwe manier willen versieren dan hang ik er nog van die grote kerstsokken aan voor de twins en dan denk ik dat dit wel een enorm mooi pronkstuk zal zijn :-D

  Groetjes Liesje Klerks

 122. Omdat ik zo lekker kneuterig ben geworden sinds ik moeder ben van een piepklein schattig meisje!

  Nog even sneeuw regelen en dan bij de kerstboom knuffelen en warme chocomel :)

 123. Ik ben canadeese en ik vind dit gewelldig. Wij hebben niet zo veel plaats en zon boom zal ideal zijn voor de kids om te versieren.

 124. Jacqueline van Velzen op

  Ik zou graag kans maken om een iets anders dan een echte boom in huis te hebben een echt apart iets in huis waar iedereen van zegt goh wat apart ..

 125. Ik wil graag winnen omdat ik het een heel mooi boompje vind!
  Zo ergens half september beginnen de kerstkriebeltjes weer te komen. Ik val dan vooral mijn zusje en moeder hier lastig mee die het niet direct kunnen waarderen! Gelukkig heb ik sinds een jaar of 4 het ‘Kerstforum’ waar ik al mijn kerstkronkels kwijt kan. Heerlijk is het te weten dat ik niet alleen sta in mijn kerstmanie!
  Vorig jaar ‘Christmaholic’ tegengekomen en dat betekent alleen maar nog meer genieten!!
  Dit alternatieve boompje staat perfect in mijn interieur, naast mijn andere kerstversieringen die de zolder nooit halen!

 126. Wat een gezellig boompje!!
  Omdat we na maanden in een caravan ein-de-lijk vlak voor de kerst in ons mooie, nieuwe maar vooral kale huisje gaan samenwonen! Zou het ontzettend leuk en gezellig zijn als die bij ons mag komen te staan!

 127. Omdat voor alles een eerste keer moet zijn en ik nog nooit in Oktober al een kerstboom heb neergezet. Deze is zo geweldig ontzettend leuk dat ik em nu al zou neerzetten om er tot in het nieuwe jaar plezier van te hebben.

 128. Omdat dit boompje iets speciaals is. Handgemaakt is meestal met liefde gemaakt. En bij Kerst hoort toch liefde en vrede op aarde! Vandaar wil ik dit boompje, zodat als je hem steeds ziet ook denkt aan een persoon die deze met liefde heeft gemaakt. zonder deze persoon te kennen.

 129. waarom ik winnaar moet worden van deze exemplaar ………..
  omdat ik als kerstgek echt wel graag de allernieuwste zaken in mijn huisje heb staan
  dat ik ook elk jaar de openingsmarkt nooit mis voor de allernieuwte zaken en leuke kortingen meteen mee op zak te hebben

  en vooral omdat dit exemplaar al een super uitverkoren plaats zal krijgen in mijn woning

 130. Angelique Huijben op

  Net ons interieur vernieuwd en er achter gekomen dat we nu eigenlijk geen plek meer hebben voor een gewone kerstboom *BAAAAL!!* deze geweldig leuke alternatieve kerstboom zou bij deze crea-bea dus meer dan welkom zijn!

 131. Ik wil zo graag een boompje voor mijn keukenraam zetten, deze is aan de straatkant en dat lijkt mij supergezellig staan !! Ook komt er nog een “gewone” boom want kerst zullen we vieren ho ho hooooooo ;-)

 132. Cristel Hartog op

  Wauw! Ik ben gelijk in de kerstsfeer! Wat is het leuk om dit boompje met de kids in elkaar te zetten! Wij zijn dol op “kerst maar net een beetje anders” ;-) Iets bijzonders wat andere mensen niet hebben, en waar je trots op kunt zijn omdat je het zelf in elkaar gezet hebt! Helemaal leuk!

 133. Wauw! Eindelijk een kerstboompje dat gezellig op tafel gezet kan worden. Een kerstboompje die ik helemaal zelf kan decoreren zodat het precies bij de omgeving past. Puur natuur en toch zo decoratief. Ik kijk er erg naar uit om van dit houten kerstboompje mijn gezellige warme kerstboom te maken!

 134. Omdat ik kerst zeker leuk vind en ik het als cadeau aan mijn dochter wil geven die 1e Kerstdag jarig is. Dat is zeg maar een heel leuk verjaardags kado! Zoiets heeft ze nog nooit gekregen!

 135. Helemaal leuk dit boompje als er katten in huis lopen die de neiging hebben om in een echte boom te klimmen. Maar……….wat moet je nou doen om dit boompje te winnen. Is me niet duidelijk geworden.

 136. Tineke Landwier op

  Helle leuk dit boopje ! Aangezine onze kerstboom al 50 jaar oud is kunnen we deze goed gebruiken thuis :) Ik blijf duimen en deel dat actie op fb, G+, Twitter en Pinterest !

 137. Ik heb al jaren dezelfde kerststyling, maar dit jaar is het tijd voor iets helemaal anders, nieuw huis, dus het boompje zou van harte welkom zijn!

 138. roos meijers op

  Ik was al op zoek naar een kleinere kerstboom, deze is werkelijk mijn droom.
  Kunnen we toch lekker bij zingen, en verstoppen we alle dingen.
  Deze boom gaat vaker mee, hoezee hoezee.
  Dus ik hoop dat ik winnen mag. komt er met deze kerst een grote glimlach!!

 139. Eindelijk een oplossing voor het gebrek aan kerstsfeer in mijn lange, smalle, donkere gang!
  Ik kan niet wachten om ‘m daar neer te zetten :-)
  (moet ik ‘m wel eerst winnen, want als ‘werkloze’ is dit een ‘luxe-artikel’ dat er nu echt even niet afkan :-( )

 140. Dit mooie alternatieve kerstboompje zou supergoed van pas komen.
  We gaan dit jaar voor het eerst met Kerstmis op vakantie en dan zou ik dit boompje lekker mee kunnen nemen, zodat ik daar ook kan genieten van het speciale kerstsfeertje. Een gewone boom is nou eenmaal niet zo handig om mee te nemen. ;) En na de vakantie kan ik er gewoon lekker thuis van genieten. Hij is erg mooi! :)

 141. Wat een super leuk alternatief! Afelopen weekend zaten mijn vriend en ik te puzzelen waar we dit jaar de kerstboom zouden gaan neerzetten, want vanwege de komst van een houtkachel is er geen plek meer voor onze prachtige boom. Dit zou zeker een leuk alternatief zijn.

 142. Debbie Duindam op

  Wat een super leuke actie!
  Dit wordt de eerste kerst met z’n drietjes, op 3 maart 2013 is ons lieve kleine meisje geboren. Onze Lizzie is een vlotte meid, want nu met 7 maanden heeft ze het kruipen al aardig onder de knie en in de box loopt ze al rondjes langs de rand.
  Hoe ver ze in december zal zijn dat weten we nog niet, maar ik vrees dat een echte kerstboom van de grond tot aan het plafond er dit jaar niet in zit. Deze kerstboom is een goed alternatief voor ons. Nu maar duimen dus!

 143. Stoer, praktisch en toch heel sfeervol!!! Hiermee win ik vast de discussie met mijn man over het dilemma wel of geen boom…voor mij dit jaar geen liever geen “echte” boom aangezien wij een heel ondernemend kerstbengeltje hebben rondlopen. En een gevallen boom is geen kerstboom.

 144. Aangezien ik altijd degene ben die de kerstboom moet opruimen lijkt het mij ideaal om deze alternatieve “kerst’boom te winnen. Bij deze hoef ik alleen maar de versieren te wisselen en kan de boom gewoon laten staan na de Kerst.
  Even leuk maken met wat hartjes en andere versiering van de Intratuin en de boom kan gerust blijven staan tot de volgende Kerst……

 145. Helaas voor mij kan ik al jaren geen kerstboom meer in huis halen aangezien mijn drie katten de boom zien als nieuwe krab- en klauterboom. Ik hoop dit een idee is waarbij ik wel weer wat extra gezelligheid in huis kan halen zo rond de Kerst.

 146. Hoi intratuin!!!!ik zou dolgraag zo’n bijzondere boom willen winnen!!Pas vroeg mijn zoontje waarom alle mensen toch altijd dezelfde boom hebben met kerst( en geen kastnajeboom of zo)en ik moest er toen alleen om lachen, maar na het lezen van deze Blog ben ik helemaal OM!Want wat is dit gaaf zeg en waarom inderdaad niet eens iets anders!Mijn kids zijn er in ieder geval helemaal klaar voor en deze mama van 3 ook. mocht ik winnen, beloof ik een HELE leuke foto van het resultaat!!!!!!Super leuke Blog trouwens, Annelies, bedankt!!!Ik heb enorm veel inspiratie opgedaan!!!!

 147. grietje de jong op

  Leuk die alternatieve kerstbomen. De bovenste hadden al eens zelf gemaakt, door omstandigenheden woont mijn zoon op kamers,lijkt me prima boom voor hem

 148. wat een grappige alternatieve kerstboom, als ik die laat zien tijdens het jaarlijks kerstfrobelen met oud collega’s zijn ze vast jaloers!

 149. Altijd leuk om eens wat anders te maken met kerst. Wij hebben in onze woonkamer niet veel ruimte en dus hebben we al een paar jaar geen kerstboom meer in huis. Dit alternatief is geweldig, omdat die wat minder ruimte inneemt. En zo krijgt de kerstsfeer wat meer kans. Super!

 150. Ik zou deze kerstboom heel graag winnen omdat we sinds 1 maand in onze nieuwbouw wonen en met ons eerste kindje op komst, is het niet moeilijk om te kiezen tussen een mooi versierd huis tijdens de kerstdagen en een mooi gedecoreerde kinderkamer. De kerstboom zal moeten wachten :-)

 151. wat een schattige boompjes! echt een heel leuk idee. zou dit graag willen hebben omdat mijn hond dit boompje niet kan omver lopen als ik het op de tafel zet. :)

 152. Cindy Bosman op

  Dit is zo apart en met een groot kersthart :) Wat een mooie alternatieve kerstboom Intratuin jullie hebben dit maar weer goed voor elkaar gekregen dit jaar. Hij zou zeker mooi staan in m’n huis zeker dit jaar nu ik peettante ben geworden op Sparky de nieuwe hond in de familie waar ik met kerst op ga passen komt dit super uit.

 153. Met kerst willen we toch de knusheid hebben, maar niet de kitcherigheid van een kerstboom met toeters en bellen. Een kleurrijke boom is het gewoon niet voor ons. Onze woning is landelijk chique met een vleugje modern design. Zo’n alternatieve boom zou PERFECT in onze woning passen, toch de sfeer van kerst, toch het feestelijke maar dan gecombineerd met design. Ik houd ervan!

 154. Wat zijn ze toch mooi, hij zou heel mooi in mijn huiskamer staan, maar ik zou vast de enige niet zijn die zn boompje wil winnen, Beste Intratuin als je dit leest, Gun hem iemand, die hem verdient .

 155. Kerstmis is echt mijn feest. Niet alleen om de gezelligheid en de leuke decoraties voor het huis, maar ook omdat mijn twee zoontjes er zo intens van genieten. Het heeft iets magisch, wij vieren dan ook altijd een beetje onze liefde voor gezin en familie door samen zijn. Dit boompje zou echt een ereplaatsje krijgen in dit huis vol kerstliefhebbers.

 156. cis menheere op

  wat een leuke boom heel sfeervol leuk voor in de huiskamer zekers als een echte boom wegens allergie niet kan moet je wat vinden als alternatief

 157. Een mooie echte grote kerstboom kunnen wij dit jaar niet kwijt, omdat daar (de kerstboomplek) de box nog staat. Maar voor zo’n leuk houten boompje is natuurlijk altijd een plekje te vinden! Geen grote boom is altijd best jammer, maar je word er wel creatief van met andere spulletjes om je huis toch zo sfeervol mogelijk te maken met kerst. Dat houten boompje + decoratie is dus meer dan welkom!

 158. Carine van Vugt op

  Kerst zijn altijd mooie dagen heerlijk eten en gezellig bij de kerstboom pakjes uitpakken, je huis vrolijk versieren daar zou zo’n boompje heel vrolijk bij staan doe graag mee aan de winactie.

 159. Een nieuw huis, een nieuwe baan, een nieuw kind, een nieuw kerstfeest!
  Dit jaar doen we alles anders dus een groene kerstboom met kerstballen zou toch eigenlijk niet bij de afsluiting van dit jaar passen…

  Deze boom is anders dan anders, net als dit jaar en helemaal eigen te maken. Dat past nu helemaal bij ons!

 160. Z’on mooi boompje maken past helemaal in deze tijd.Daar ik verschillende kleine oppas kindertjes heb komt een naaldenboom bij ons niet in huis.Ieder jaar zoek ik naar een ander alternatief.Dit mooie boompje zou dit jaar dan ook heel graag willen maken. Samen met de kids zou ik thuis nog eens hun boompje kunnen ( na ) maken.

 161. Karin verdel op

  Wow!!! Wat super leuk. En echt wat voor bij ons in huis. Aangezien het nu niet lukt een grote kerstboom te kopen ivm zwangerschap en een onhandige manlief! Vind ik dit een hele handige en praktische optie. Vind ik heel leuk 🎄😃

 162. deze zijn gaaf, en zo handig in en uit elkaar te halen, die wil ik wel winnen , waarom?
  omdat wij tot de 1e kerstdag thuis zitten, met 5 honden en 2 kinderen en 3 kleinkinderen. en dan willen we thuis het ook heel gezellig hebben, maar op 1e kerstdag gaan we met de caravan weg, op naar de sneeuw met onze 5 honden ( sledevakantie).
  we kunnen dan supersnel de kerstboom afbreken, en opnieuw maken voor in onze caravan en als we dan 2e kerstdag op vakantieadres zijn met 3 andere gezinnen, kunnen we wederom de kerstboom even snel afbreken, en weer opbouwen omdat we daar op vakantie adres in een tent zitten met 3 gezinnen, zo kunnen we dan allemaal heerlijk genieten van toch een prachtige kerstboom.

 163. ilja hussaarts op

  Na 30 jaar stress rond de kerstdagen. Gaan wij dit jaar genieten van een ontspannen kerstmis. Mijn ouders hadden een slagerij. En ruim voor kerst kwamen alle kinderen helpen in de zaak. Een kerstboom in het huis bij mijn ouders was er niet. De winkel zit vast aan het huis. Dus de woonkamer en keuken werden rond deze tijd ook als opslag gebruikt voor de winkel. Helaas is ons ma vorig jaar plotseling overleden. Onze vader is eind september met pensioen gegaan en de winkel is nu definitief dicht. Graag zou ik mijn vader zo’ n mooie boom willen geven. Omdat ik weet dat hij anders toch geen boom zal zetten.

 164. Zo stil in mij, na die mooie pronkstuk te zien Wie wil dit nu niet! Ik doe graag mee hou er enorm van,zou stunning staan in mijn nieuwe huisje waar ik met mijn zoon een nieuwe start gaan maken.

 165. Ramona Hermans op

  Graag zou ik zo’n mooie kerstboompje willen winnen.
  Dan hang ik hem op aan onze voordeur.
  Zodat ook de wereld weer een beetje mooier wordt, voor iedereen.

 166. Nog net optijd om hierop te reageren ! Erg leuk zo’n kerstboompje. Zou goed bij ons interieur passen.. Hier worden we blij van, geen last van naalden :)

 167. Wat een hoop reacties!!! Echt ongelofelijk. Er zijn random 5 winnaars gekozen, die hebben inmiddels een mailtje gehad. Heel jammer dat ik jullie niet allemaal blij kan maken. Maar blijf vooral de site in de gaten houden. Elke week een nieuwe winactie :). Kerstgroetjes voor jullie allemaal!

 168. Voor onze dochter en schoonzoon die in december gaan verhuizen en ook omdat zij geen gewone boom kunnen neer zetten ivm de katten bvbd

 169. Pingback: WIN! 3x een Christmaholic goodiebox - Christmaholic.nl

Reageer!