Over Christmaholic

Christmaholic is dé kerstsite van Nederland en België. Op Christmaholic vind je de leukste artikelen over kerstversiering, kerstrecepten voor het kerstdiner, creatieve ideetjes voor knutselen met kerst, inspiratie voor kerstcadeau’s en nog veel meer. 

Christmaholic werd in 2010 opgericht in door Saskia de Laat (Writeaholic). Saskia is dol op schrijven & bloggen én gek van kerst. De afgelopen 5 jaar heeft ze die twee passies weten te combineren op deze site. Met resultaat! Inmiddels weten maandelijks tussen de 35.000 en 300.000 unieke bezoekers de site te vinden, met natuurlijk een piek na Sinterklaas. Op Facebook, Pinterest & Instagram mag Christmaholic daarnaast een grote community van kerstfans verwelkomen.

Bloggen voor Christmaholic

Saskia schrijft niet alleen voor Christmaholic. Zo’n 20 kerstgekke schrijvers bloggen inmiddels mee. Wil je ook voor Christmaholic schrijven? Graag! We zijn altijd op zoek naar nieuwe bloggers die houden van schrijven en gek zijn op kerst. Interesse? Meld je aan via dit formulier.

Contact met de redactie

Heb je vragen of opmerkingen, heb je een tip voor de redactie of een persbericht voor Christmaholic? Om contact op te nemen met de redactie van Christmaholic.nl kun je mailen naar info@christmaholic.nl of dit contactformulier gebruiken! Wij reageren zo snel mogelijk op je bericht.

Adverteren

Uiteraard is het mogelijk om te adverteren op Christmaholic.nl. Dat kan al vanaf €44,95,- per week. Bijvoorbeeld met een banner rechts in de sidebar of een advertorial. Kijk voor meer informatie bij Adverteren.

Kerstfotowedstrijd

Elk jaar houdt Christmaholic.nl een kerstfotowedstrijd. Alle Nederlanders en Belgen mogen hun favoriete kerstfoto insturen. Er wordt zowel een juryprijs als een publieksprijs uitgereikt. Meer informatie over de kerstfotoverkiezing van 2015 volgt gauw!