Verkiezing Beste Kerst webshop van het jaar

0

Steeds meer Nederlanders doen online inkopen voor de feestdagen. Winkelstraten en winkels worden elk jaar schitterend versierd. Maar webshops blijven daarop achter. Van de 25 winnende webshops van de Nationale Thuiswinkel Awards 2010 waren er op 16 november echter slechts 9 shops die inspelen op Sinterklaas en/of Kerst. Een week daarvoor waren dat er zelfs nog maar 5! Van de Website van het Jaar 2010 genomineerden waren dat er 17 en een week daarvoor waren dat er nog 6 minder. Zonde!

Byte Internet heeft in verband met dit alles een verkiezing voor de “Beste Kerstshop 2010” in het leven geroepen. Een onafhankelijke jury van 5 e-commerce experts zal 10 kerstshops nomineren, waarna het publiek t/m 13 december een stem kan uitbrengen op hun favoriete kersthop. De winnaar zal bekend worden gemaakt op 14 december.

Heb jij een kerstshop en wil je meedingen naar de titel “Beste Kersthop 2010” dan kun je je inschrijven via www.beste-kerstshop.nl.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo