Kerstconcert 2010 Radio 538 met Armin van Buuren

0

Vind je kerstmuziek helemaal niks en ben je meer van de club en dance? Bezoek dan het kerstfeest van Radio 538 op donderdag 23 december 2010. Radio 538 organiseert dan de 53N8MIX met Armin van Buuren, van 22.00 tot 4.00 uur in Hotel Arena te Amsterdam!

Armin van Buuren
Mr. van Buuren doet het overigens uitstekend! Hij is voor de vierde keer beste DJ ter wereld en laat zich regelmatig zien in de media. Onlangs presenteerde hij samen met Jeroen van Inkel de middagshow van Q-music en de aftrap van zijn tour Armin Only 2010 (in het kader van zijn nieuwe album Mirage) in de Jaarbeurs in Utrecht werd door BNN op televisie uitgezonden en door Radio 538 op de radio. Ook was-ie natuurlijk met zijn nieuwe single te zien in het programma So You Think You Can Dance.

Tickets
Voor deze avond is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaarten á €27,50 (excl. servicekosten) zijn te koop via 538ticketshop.nl of van 13 tot en met 19 december te winnen op Radio 538.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!