Betaalbare overnachtingen in hotels dichtbij Kerstmarkten

1

De kerstmarkten in Nederland, België en Duitsland staan bekend om de gezellige kerstsfeer. De kerstmarkten zijn natuurlijk op z’n gezelligst als de avond valt. Daarom wat leuke hotelaanbiedingen in de buurt van kerstmarkten op een rij.

Als je zin hebt om de feestdagen te beginnen met een uitje naar één van de vele kerstmarkten en liever niet dezelfde dag terug wil tijden, bieden sites als Weekendjeweg en Weekendcompany uitkomst. Speciaal voor de kerstmarkten zijn er goede aanbiedingen. Zelf ben ik fan van de Radisson Blu hotels. Chique, netjes, schoon, goed ontbijt en goed beoordeeld op sites als Zoover. Hieronder wat voorbeelden van aanbiedingen van mooie 4-sterren hotels. Natuurlijk zijn er ook leuke 2- en 3-sterren hotels te vinden.

Radisson Blu Astrid Antwerpen **** (van 110,- naar 69,50 per persoon incl. ontbijt)

NH Brussels City Centre **** (van 104,- naar 35,- per persoon incl. ontbijt)

Burns Art Hotel Dusseldorf **** (van 79,- naar 51,- per persoon incl. ontbijt)

Kijk op Weekendjeweg.nl en Weekendcompany.nl voor meer hotels en aanbiedingen rondom de Kerstmarkten.

Let op! In Duitsland Umweltsticker voor vaartuigen verplicht
Voor de meeste Duitse steden heb je een zogenaamde ‘Umweltsticker’ voor op je auto nodig. Deze geeft aan hoe milieuvriendelijk je auto is. In sommige gebieden van de steden mogen alleen milieuvriendelijke auto’s binnen. Voor meer informatie over deze stickers en het aanvragen, zie de site van de ANWB.

[[Foto boven de tekst: Kerstmarkt in Ludwigsburg, dichtbij Stuttgart]]

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo