Trend Kerst 2010 #1: White Christmas

1

Hoe ga jij je kerstboom en je huis dit jaar met kerst versieren? In deze rubriek komt steeds een andere trend op het  gebied van kerstversiering aan bod. Zowel voor het versieren van de kerstboom als de rest van je huis.

I’m dreaming of …
De eerste trend voor kerstversiering in 2010: white christmas. Zeker geen nieuwe of vernieuwende stijl, maar nog steeds ontzettend mooi. De kernwoorden van deze stijl: wit, witter, witst. Aangevuld met naar keuze een beetje glitters en zilver. Eventueel met een splash of pink of blue. En nepsneeuw pf witte engelenharen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Haal die witte kerst naar binnen! Hieronder wat foto’s ter inspiratie en leuke spulletjes die bij deze stijl passen.

Foto 1 & 2: H&M Home collectie
Foto 3: Bijenkorf
Foto 4: Xenos
Foto 5: Eigen Stekje (Eindhoven)
Foto 6: Bijenkorf
Foto 7: Xenos
Foto 8: Eigen Stekje (Eindhoven)
Foto 9: Bijenkorf
Foto 10: V&D
Foto 11: Wehkamp.nl
Foto 12: V&D
Foto 13: Hema
Foto 14 t/m 17: Tuincentrum Coppelmans

Voor meer inspiratie, bekijk de andere artikelen over trends in kerstversiering in 2010.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

1 reactie