Verkiezing mooiste kerstboom Kerst 2010: and the winner is…

1

Na een spannende nek-aan-nekrace is de winnaar dan eindelijk bekend! Stefan Verhoeven won dankzij zijn kerstboom-op-zijn-kop met meer dan 40% van de stemmen het Christmaholic kerstpakket, volledig in Meditteraanse stijl! Via mail gaf Stefan de volgende reactie:

Iedereen die op onze kerstboom gestemd heeft: hartstikke bedankt! En vooral Saskia, voor het opzetten van deze enorm leuke website. Ook wensen wij iedereen nog een super 2011 toe! Enne, doe eens gek, zet eens wat op zijn kop!

Stefan, hartstikke gefeliciteerd met het winnen van de eerste Christmaholic kerstboom-van-het-jaar-verkiezing. Veel plezier met het kerstpakket en tot in december!

Hieronder nog wat foto’s van de winnende boom:


Before:

After:

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo