Glow Eindhoven: winters lichtspektakel

0

Elk jaar in november vindt het lichtspektakel ‘Glow’ plaats in Eindhoven: de lichtstad van Nederland. De lichtkunstwerken zorgen voor prachtige plaatjes, waar elk jaar na zonsondergang duizenden bezoekers (met hun camera’s) op afkomen.

Glow vindt plaats van 5 november t/m 12 november. De lichtjes zijn op zondag t/m donderdag aan van 18:00 tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 18:00 tot 00.00 uur. Dit jaar voert de wandelroute langs 21 lichtkunstwerken, van het jubilerende Van Abbemuseum naar het (eveneens jubilerende) TU/e-terrein. Hieronder een drietal foto’s van Luminarie De Cagna (gemaakt door Martijn Beks). Kijk hier voor de plattegrond van Glow.


Volume!
Hieronder drie prachtige foto’s van een van de lichtkunstwerken van dit jaar, genaamd ‘Volume’, gemaakt door United Visual Artist.

Workshop Avondfotografie op Glow!
Tot slot nog twee prachtige foto’s van vorig jaar (2010) gemaakt door fotografe Laura Vink. Laura geeft aanstaande maandag (7 november) in Eindhoven een hele bijzondere workshop avondfotografie op Glow. Inschrijven kan nog steeds! Meer informatie over de workshop avondfotografie vind je hier!

Meer Glow!
Nog niet genoeg gehad? Bekijk dan ook onderstaande video over het kunstwerk op de TU/e-campus of bezoek de website of de Facebookpagina van de organisatie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TSfzmp6O8nY[/youtube]

Ga jij dit jaar naar ‘Glow’?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!