Kerstversiering trend 2011: Roze & Rood met witte stippen

0

Heerlijk meisjesachtig, lief & zoet is deze stijl. De hoofdkleur is wit en de accentkleuren zijn zachtroze en rood. Vooral de rood-witte paddenstoel mag niet ontbreken. Een beetje in de stijl van Pip en Blond Amsterdam dus.

Ik ben gek op roze-rood, wat mij betreft is het echt het nieuwe zwart-wit. Maar ik had deze combinatie nog nooit in een kerstboom gezien. Origineel, hip en echt een aanrader! Zeker met een sneeuwwitte ondergrond en eventueel wat licht houten tinten, krijg je een gezellig, girly effect. En als je deze stijl mooi vindt, dan kun je het ongetwijfeld combineren met spulletjes die je al hebt. Ideaal! Hieronder wat foto’s (gemaakt bij Tuincentrum Coppelmans) ter inspiratie.

Welke stijl krijgt jouw boom (en de rest van je huis) dit jaar?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo