Kerstversiering trend 2011: Zuurstokzoet Roze

2

Als je van opvallend houdt, dan is deze suikerzoete zuurstoktrend echt iets voor jou! De Bijenkorf beschikt over een grote collectie mierzoete roze en (jawel!) gele kerstballen en -versiering!

Gecombineerd met goud en wit, krijg je een meisjesachtig fel en vrolijk geheel. In deze stijl hoef je je niet in te houden; veren, sterren, glitterballen. Erg gedurfd, heftig, maar wel origineel. Bekijk voor meer inspiratie ook onderstaande foto’s, gemaakt bij de Bijenkorf.

 

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

2 reacties

 1. Beste Saskia,

  Weet jij waar die roze kerstballen van de Bijenkorf kan vinden?
  Ik weet dat ze uit de collectie van 2011 komen, maar ik vind ze zo mooi.

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Ramona