Delicious magazine: prachtige kersteditie

0

Delicious is al 5 jaar hét foodmagazine van Nederland. Niet verwonderlijk dus dat het tijdschrift elk jaar in december (wanneer food voor meer dan alleen de foodies belangrijk is!) een extra kersteditie uitbrengt. En ik kan je vertellen: die is niet te versmaden!

Delicious was het eerste foodtijdschrift dat ik ooit bekeek. Hiervoor kende ik alleen maar Appie Heijn’s Allerhande. Er ging een wereld voor me open. Niet alleen de bijzondere recepten (waarvan sommige echt een moeilijkheidsgraadje hoger liggen dan de recepten op allerhande.nl ;-)), maar ook de prachtige foto’s doen je watertanden.

In het tijdschrift vind je niet alleen complete menu’s (waaronder een vega en een snelmenu), maar ook 5 heerlijke voorgerechten, bijgerechten, hoofdgerechten en nagerechten om je vingers bij af te likken. Denk aan cocquilles met groene asperges en saffraansaus, geflambeerde mosselen met pastis, doperwtentoast met citroen, basilicum en mozzarella, eendenborst met mango, coq au vin met cognac en paddestoelen, fricassee van wild zwijn met olijven en salie en, mijn favoriet, witte-chocoladetrifle met blauwe bessen. Mmmmm!

Dit tijdschrift staat bol van de goddelijke recepten. Echt een aanrader voor wie nog niet weet wat te gaan maken met Kerst en dit jaar eens iets anders wil maken dan vorig jaar/de rest van Nederland. Prijs: €6,95

Weet jij al wat je met Kerst gaat koken dit jaar?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!