Verkiezing Mooiste Kerstboom van 2011: WIN Chocstar verrassing!

0

Ga naar de Verkiezing Mooiste Kerstboom van 2012!!

Sinterklaas is weer terug naar Spanje, dus de kerstboom mag weer op! In heel Nederland en België verschijnen gezellige lichtjes achter de ramen. De ene boom nog mooier dan de andere. En allemaal doen we elk jaar weer ons best om er iets moois van te maken. Daarom houdt Christmaholic.nl ook dit jaar weer de Verkiezing Mooiste Kerstboom van 2011!

Meedoen!

Meedoen is heel simpel. Upload tussen 7 en 24 december een foto van jouw kerstboom via dit formulier. Binnen een werkdag staat je foto in het overzicht van de ingezonden kerstbomen. De redactie publiceert op 27 december de 5 genomineerde mooiste bomen, waar vervolgens door iedereen volop op gestemd kan worden! Meedoen? Het enige wat je hoeft te doen is een mooie foto maken van je kerstboom (photoshoppen mag!) en onderstaand formulier invullen.

Winnen!

Op 6 januari, met Drie Koningen, maken we de drie winnaars (de bomen met de meeste stemmen) bekend. De top 3 wint een heerlijke persoonlijke Fair Trade chocoladeverrassing van Chocstar. Benieuwd naar de concurrentie? Scroll naar beneden voor de laatste drie inzendingen of ga naar het overzicht van alle ingezonden kerstbomen.

Tips voor goede foto’s

Je prachtige boom mooi op de foto krijgen is nog niet zo makkelijk. Gebruik je een flitser, dan komt de boom niet tot zijn recht, doe je dat niet, dan zie je vaak bijna niets en is de foto vaak bewogen. Daarom hieronder een paar tips voor goede foto’s van je kerstboom en kerstversiering.

  • Zet de camera op een statief (of op een tafel, kast etc) en laat de camera automatisch een foto maken of gebruik (als je het hebt) een afstandsbediening, om trillen te voorkomen
  • Sleutel aan de witbalans of kies een scene voor ‘kaarslicht’ voor een warmere sfeer
  • Kies een hoge ISO-waarde, een extra hulpmiddel om de sensor gevoeliger te maken voor het weinige licht wat er op valt. Vaak wordt het beeld hierdoor ook iets warmer. Niet te hoog, want dan krijg je ruis.
  • Sleutel wat aan de witbalans, anders krijg je erg koele (blauwe) foto’s
  • Zet wat lampen aan, zodat je zonder flits toch genoeg ziet
  • Probeer een foto te maken als het nog niet licht is of schemert (het blauwe uurtje), dan krijg je vaak de mooiste foto’s
  • Kijk voor meer fotografietips eens op deze pagina!

Staat jouw kerstboom al? Maak dan gauw een foto en doe mee! En sein vooral ook je familie en vrienden in! Heel veel succes!

De 3 laatst ingezonden bomen

[AFG_gallery id=’2′]

Wil je alle deelnemende bomen zien? Kijk dan hier voor het overzicht.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo