New Year’s Eve [filmtip]

0

Het is bijna zover: oud & nieuw! Om in de stemming te komen (of te blijven), is de film New Year’s Eve zeker een aanrader! Deze film, van de makers van Valentine’s Day, speelt zich af in New York op oudjaarsavond. Allerlei verhaallijnen komen samen om 12 uur ’s nachts op Times Square.

New Year’s Eve speelt zich af in New York en gaat over liefde, hoop, vergiffenis, tweede kansen en een nieuw begin. Terwijl iedereen zich opmaakt voor de meest feestelijke avond van het jaar in deze bruisende stad, komen de verhalen samen van geliefden en singles die met elkaar zijn verbonden.  De feel good movie heeft werkelijk een sterrencast, onder andere Sarah Jessica Parker, Jon Bon Jovi, Halle Berry, Ashton Kutcher, Jessica Biel, Ludacris, Robert de Niro, Josh Duhamel en Katherine Heigl spelen een rol.


New Year’s Eve is een mierzoete mozaïekfilm met tientallen dunne verhaallijnen. Wat mij betreft blijven alle karakters daardoor veel te oppervlakkig. Je leert niemand goed genoeg kennen, behalve dan misschien Michelle Pfeiffer, die de aparte Ingrid speelt. In de film maakt Ingrid dankzij Paul (Zac Efron) in een dag haar lijst met goede voornemens waar (naar Bali gaan, een reis om de wereld maken, een leven redden etc.). De film heeft geen topscript, geen pakkend verhaal, maar het is wel een film om lekker bij achterover te gaan zitten met een bak popcorn en een grote cola om lekker weg te zwijmelen.

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!