Christmas World bij Harrods in Londen

4

Als ze ergens weten hoe kerst vieren en kerstshoppen moet, dan is het wel in Groot-Brittannië. Harrods in Londen opende op 26 juli, op een gloeiendhete dag midden in de zomer, de gigantische kerstafdeling. Speciaal voor alle toeristen die de Britse hoofdstad in de zomer bezoeken en alleen dan zo’n typische Britse kerstversiering mee naar huis kunnen nemen. 

8.000 vierkante meter kerst!

De afdeling, van maar liefst 8000 vierkante meter, werd geopend door niemand minder dan Santa himself (in een wel heel hip pak en dito auto). Zoals het Harrods betaamt, zijn er alle kersttrends voor 2012 te vinden. En in de webshop kun je alvast schattige Harrods-ornamenten (souvenirs) kopen. Zoals deze schattige beertjes of hangers voor in de boom. Te cute!

Ga je dit najaar naar Londen? Stuur dan zeker je foto’s van de kerstafdeling van Harrods naar ons op!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

4 reacties

  1. Pingback: Christmaholic.nl » Kersttrends 2012, kerstversiering en meer! » Christmas Palace Amsterdam: het hele jaar door kerst

  2. Net terug uit Londen! Helemaal blut gekocht bij Harrods!
    Geweldig die kerstafdeling, nog nooit zoiets gezien! Tof , tof, tof, of moet ik zegen: ho ho ho…..
    Echt een aanrader, en een kleine tip: neem cash mee alhoewel het pinautomaat net voor de kerstafdeling staat, dus in de winkel!

    Enjoy!