Christmas Palace Amsterdam: het hele jaar door kerst

5

Inmiddels is het nog maar 97 dagen tot kerstmis, maar deze winkel telt in elk geval het hele jaar door mee! Tussen de tulpen en bloembollen in Amsterdam ligt Christmas Palace; een kerstwinkeltje dat het hele jaar door geopend is. Daar moesten we natuurlijk naar toe!

Christmas Palace! Zo’n naam schept natuurlijk hoge verwachtingen! Maar ach, we hadden het kunnen verwachten, het in werkelijkheid vrij kleine kerstwinkeltje blijkt vooral gericht op de toeristen. Zoals je bij Harrods in Londen schattige kerstdecoraties kunt kopen met het Harrods-logo erop, zo vind je in de Amsterdamse kerstwinkel natuurlijk vooral Hollands (of Delfts?) blauw!

Rood, wit, blauw: Holland ik hou van jou!

Gelukkig zijn rood wit en blauw de trendkleuren voor dit kerstseizoen, dus mocht je voor een vaderlandslievende boom willen gaan, dan kun je je absoluut uitleven bij dit winkeltje. Hollands blauwe klokjes, ballen en zelfs een porseleinen kerststalletje, compleet met Josef, Maria en Jezus en meer, allemaal in Delfts blauw. We mochten in de kleine winkel binnen geen foto’s maken (dus hebben we dat natuurlijk stiekem toch gedaan), hieronder een kleine selectie foto’s van de (producten in de) winkel.

Ons eindoordeel? Christmas Palace maakt de verwachtingen helaas niet waar. De kleine kerstwinkel (die in de verste verte niet op een paleis lijkt ;-)) heeft maar een klein aanbod, vooral gericht op toeristen. Maar mocht je snakken naar instant kerstgevoel, dan vind je het er absoluut het hele jaar door!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

5 reacties

  1. Pingback: Leuke kerstactiviteiten – Pumpkin Spice & Everything Nice

  2. 2 jaar geleden hebben wij bij jullie in de winkel enkele prachtige “dikke dames” engelen gekocht (zie meegezonden foto). Deze zijn we helaas met de verhuizing kwijt geraakt blijkt nu voor de kerst. Zijn deze nog te koop bij jullie? Eerder hebben wij er ook een paar helemaal wit gekocht op de kerstmarkt in Brussel. Als ze nog te koop zijn, kunt u mij dan informeren over de verschillende modellen, de prijs en de eventuele verzending.