You’re the one that I want this Christmas

4

Wat ouder en wijzer, maar nog altijd onmiskenbaar hét liefdeskoppel van de ‘late 70’s’; Sandy en Danny. Olivia Newton-John en John Travolta zijn de studio ingedoken voor een heuse Grease comeback. Half november dit jaar komt er een kerstalbum van de twee uit, waarvan de opbrengsten verdeeld worden over twee goede doelen.

Volgens de Telegraaf komen de twee met een nieuwe versie van hun wereldberoemde duet ‘You’re the One that I Want’ uit de wereldberoemde film Grease. De Britse en Amerikaanse bronnen vertellen echter dat de cd bol staat van bekende hits (waaronder Silent Night en White Christmas) en één origineel nummer bevat. Geen nieuwe versie, maar een ‘vervolg’ op de welbekende Grease-hit, genaamd ‘I Think You Might Like It’. Het nummer is geschreven door song writer/producer John Farrar, die ook verantwoordelijk was voor ‘You’re the One that I Want’.

This ChristmasEen quote van Travolta: “Ik wilde van ‘This Christmas’ een intiem album maken, niet te opzichtig of opvallend. Ik wil dat mensen de plaat rond de feestdagen in huis of in de auto kunnen draaien, zodat wij deel uit kunnen maken van het feest.” Naast Olivia Newton-John en John Travolta zullen ook Barbra Streisand, Tony Bennett en Cliff Richard te horen zijn op de kerstplaat.

Zou jij het kerstalbum van de Grease-sterren kopen?

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

wp-puzzle.com logo

4 reacties