Win! Rituals verwenpakket

39

Wie vindt het niet leuk om van zijn werkgever een kerstpakket te krijgen? Wij in elk geval wel! We kijken er elk jaar weer het hele jaar naar uit. Wat zal er dit jaar weer inzitten? Met collega’s wordt er vooraf druk overlegd over de inhoud en na het openen van het pakket, wordt de inhoud beoordeeld en wordt er steevast geruild.

Waarom we graag kerstpakketten krijgen? Simpel! Cadeaus krijgen is gewoon leuk. Zeker als er iets inzit waar je echt iets aan hebt. Volgens kerstpakkettenshop.nl zijn Hollandse kerstpakketten & Rituals- of andere verwenpakketten dit jaar het meest populair. Ook kerstpakketten met het thema koffie zijn in trek bij de Nederlandse werkgevers. Niet zo gek, don’t we all love our cafeine shots? 🙂

Kerstpakket is een vorm van belonen

Wij hadden eigenlijk verwacht dat door de crisis kerstpakketten niet meer zo veel werden uitgedeeld als voorheen. Maar dat blijkt helemaal niet het geval. Ondernemers kopen misschien iets goedkopere kerstpakketten, maar aan de traditie wordt niet getornd. Want ‘wie aan het kerstpakket komt, speelt met vuur’. Daarnaast blijkt uit onderzoek van kerstpakkettenshop.nl dat de prijs helemaal niet het belangrijkste is voor werkgevers. Veel werkgevers willen hun personeel op een passende manier belonen.

Win! Rituals verwenpakket

Het is nog lang geen kerst, maar toch kun je deze week al een kerstpakketje winnen! Kerstpakkettenshop.nl stelt deze week voor de Christmaholic-lezers als weekprijs een Rituals verwenpakket beschikbaar. Leuk he? De winnaar kan kiezen uit vier pakketten, Pure Refreshment (voor mannen), Ancient Beauty, Deep Relaxation of Time Out. Het enige wat je hoeft te doen, is hieronder laten weten, waarom jij (of degene aan wie je het pakket wil geven) wel een verwenmomentje verdient!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Saskia de Laat is de enige, echte Christmaholic. Ze is gek op Kerst en alles wat ermee te maken heeft. Met veel plezier deelt ze hier iedere dag de leukste kerstideeën en tips. Volg Christmaholic ook op Instagram of op Facebook voor nóg meer kerstinspiratie.

Reageer!

39 reacties

  1. Ik zou heel graag zo een verwenpakketje krijgen omdat ik bijna klaar ben met mijn opleiding en daar heel trots op ben, daarom zou ik graag zo een kadootje voor mezelf krijgen!

  2. A. den Houdijker op

    Voor mijn dochter! Ze heeft een drukke baan, twee kinderen en dan zorgt zij ook nog voor mij. Zij zit nu in een aardige dip door allerlei gebeurtenissen afgelopen jaar. Haar vader overleden, haar lievelings tante . Ik gun haar een lekker verwenpakket van Rituals.