Tip! Kerstpakketten online bestellen

1

[Advertorial] Krijg je dit jaar een kerstpakket? En weet je al wat erin gaat zitten? Bij de meeste bedrijven is het een goed bewaard geheim! Tussen collega’s wordt er in de aanloop naar december natuurlijk flink over gefluisterd. Of ben je misschien als werkgever op zoek naar een leuk kerstpakket om dit jaar te geven? Waar maak je je medewerkers nu écht blij mee? En wordt het, door de crisis, toch iets minder dan de afgelopen jaren?

Heeft de crisis invloed op kerstpakketten?

Economische malaise of niet, het kerstpakket is en blijft heilig! De meeste medewerkers willen het liefst een doos met leuke spulletjes. Om kosten te sparen, is online bestellen een slimme zet. Kerstpakketten.nl heeft verschillende kerstpakketten, het is de grootste online leverancier van kerstpakketten, met ruim een aanbod, variërend in prijs van €13,50 tot € 84,50.Voor iedere portemonnee wat wils dus!

Kerstpakketten: waar wordt de Nederlandse werknemer nu echt blij van?

Een gegeven paard niet in de bek kijken, gaat voor kerstpakketten niet altijd op. Na ontvangst ontstaat er vaak een flinke ruilhandel in producten uit het pakket onder collega’s. Hoe zorg je nou dat je medewerkers blij zijn met hun kerstpakket? De meeste Nederlanders houden van een traditioneel pakket; een doos of tas gevuld met de lekkerste en leukste producten. Wijn, koffie, pannenkoekensets en veel culinaire producten. Erg populair zijn de ‘45-klapper’, met 45 producten voor nog geen € 45,00 en het kerstpakket ‘Pizzabakkers gezocht’, waar alles, inclusief een heuse pizzamaker, inzit om zelf voor vijf personen pizza te maken.

Geef medewerkers de keuze!

Kun je niet kiezen uit het aanbod? Of wil je voorkomen dat medewerkers jouw zorgvuldig uitgezochte pakket op Marktplaats dumpen? Dan kun je je medewerkers natuurlijk ook een Keuzekado te geven! Jij kiest het budget en je medewerkers of relaties kunnen zelf kiezen welk cadeau ze bestellen. Met maar liefst 1000 keuzes per budget!

En vind je tussen de vele pakketten toch niet wat je zoekt? Op Kerstpakketten.nl kun je vanaf dit moment zelfs helemaal zelf online je kerstpakket samenstellen (vanaf een afname van 50 stuks). Je kunt kiezen uit honderden artikelen, die je zelf in een pakket kunt verpakken, van achter je pc. Handig!!

Wat voor kerstpakket wil jij dit jaar het liefst geven of krijgen? Laat het weten in een reactie!

Deel deze blog.

Over deze schrijver

Christmaholic is de grootste kerstblog van Nederland & België. Je vindt er alle inspiratie en tips op het gebied van kerst.

Reageer!

1 reactie